Įkraunama...
Įkraunama...

** Čia Šiauliečiai statosi namus **

labas rytas

aulina ,lova wub.gif
o poilsio zona wub.gif thumbup.gif labai grazu

na va kiek susilauke mano suoliukas demesio blush2.gif thumbup.gif restauravo mano tetis ,keite audini ir perdaze
o ermitaze yra tokiu suoliuku tik kainos doh.gif kanda
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 03 15, 10:12)
Ir gal zinot kur pakeistu kedziu apmusalus?

parašiau į až 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Osera @ 2011 03 15, 10:25)
labas rytas
aulina ,lova  wub.gif
o poilsio zona  wub.gif  thumbup.gif labai grazu
na va kiek susilauke mano suoliukas demesio  blush2.gif  thumbup.gif restauravo mano tetis ,keite audini ir perdaze
o ermitaze yra tokiu suoliuku tik kainos  doh.gif kanda

4u.gif
Tavo suoliukas atrodo labai brangus. Antikvarinis.
Papildyta:
Beje, panašius baldelius kaip tavo mačiau skelbimuose, kaina tūkstantinė (čia numažinta).
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2011 03 14, 19:36)
Na vat dar vienas klausimas pasistojo: kokia nuoteku sistema darote, kai gruntiniai vandenys aukstai?  Pravaziavom visus geguziukus, tai daugumoj matesi traidenio backu dangciai, taciau klausimas ar ten tik backos ikastos, ar visi biologiniai irenginiai?  g.gif  Backu kiek girdejau jau nebeleidzia statyti, tai kur tuomet biologiniu infiltracija irengia?  g.gif  Ot linksmybes prasideda!  doh.gif

labas,
mes ziema isigijom Traidenio biologini irengini. sprendimas paprastas isfiltruotas vanduo keliauja i artimiausia kanala, upeli ar pruda. Musu atveju pro musu sklypa keliauja drenazinis vamzdis 2m gylije i jy ir bus nuleidziamas isfiltruotas vanduo is Traidenio bio irenginio.
Atsakyti
QUOTE(Tadasss @ 2011 03 15, 10:53)
labas,
mes ziema isigijom Traidenio biologini irengini. sprendimas paprastas isfiltruotas vanduo keliauja i artimiausia kanala, upeli ar pruda. Musu atveju pro musu sklypa keliauja drenazinis vamzdis 2m gylije i jy ir bus nuleidziamas isfiltruotas vanduo is Traidenio bio irenginio.

O jeigu nėra kur nuleisti vandenį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadasss @ 2011 03 15, 10:53)
labas,

o garantiju turit, kad zemiau gyvenantis ar seip neuzkims to drenazinio kanalo? nes kitaip bus vargo....

pazystu bent kelis zmones kurie taip vargsta. drenazinis kanalas arba uzsinesa is po ziemos, arba ji uzkemsa zemiau gyvenatis.

Atsakyti
Mano buvus vonia..

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 03 15, 12:57)
o garantiju turit, kad zemiau gyvenantis ar seip neuzkims to drenazinio kanalo? nes kitaip bus vargo....

pazystu bent kelis zmones kurie taip vargsta. drenazinis kanalas arba uzsinesa is po ziemos, arba ji uzkemsa zemiau gyvenatis.

drenazas baigias uz 1km misko upelyje, ir dar per 20 metu nebuvo kiemas patvines, vadinas dirba smile.gif nors kaimynai uz 150m neisirenge drenazo plaukioja kaip anteles po kiema smile.gif
atsarginis variantas esantis kieme sulinys...
Atsakyti
QUOTE(Tadasss @ 2011 03 15, 12:28)
drenazas baigias uz 1km misko upelyje, ir dar per 20 metu nebuvo kiemas patvines, vadinas dirba smile.gif nors kaimynai uz 150m neisirenge drenazo plaukioja kaip anteles po kiema smile.gif
atsarginis variantas esantis kieme sulinys...

ta prasme į geriamo vandens šulinį nuleidinėt ta vandenį? blink.gif
Atsakyti
PRasau patarimo, idejau du WC plytku isdestymo variantus - ka manot? kokios pastabos?
Papildyta:
PRasau patarimo, idejau du WC plytku isdestymo variantus - ka manot? kokios pastabos?
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 03 15, 15:24)
Papildyta:

Man tai abu schmoll.gif ,pirmas labiau schmoll.gif
Atsakyti

Tavo suoliukas atrodo labai brangus. Antikvarinis.
Papildyta:
Beje, panašius baldelius kaip tavo mačiau skelbimuose, kaina tūkstantinė (čia numažinta).
[/quote]

radau oseros suoliuka :)cia jis nebrangus,tik deja jau parduotas tongue.gif
http://devetibaldai....-baldai/page/2/
Papildyta:
QUOTE(Makaliuks @ 2011 03 15, 15:19)
ta prasme į geriamo vandens šulinį nuleidinėt ta vandenį?  blink.gif

nu jau tikrai ne i geriamo vandens doh.gif
jei pas jus nera salia upelio ar kokio meleracinio griovio jums valymo irenginiu neleis statytis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 03 15, 14:26)
Man tai abu  schmoll.gif ,pirmas labiau  schmoll.gif

LAuki ukol padarys daugiau variantu 4u.gif tame WC norec konors idomaus...
Atsakyti