Įkraunama...
Įkraunama...

** Čia Šiauliečiai statosi namus **

QUOTE(Mistika... @ 2011 03 14, 18:36)
Na vat dar vienas klausimas pasistojo: kokia nuoteku sistema darote, kai gruntiniai vandenys aukstai?  Pravaziavom visus geguziukus, tai daugumoj matesi traidenio backu dangciai, taciau klausimas ar ten tik backos ikastos, ar visi biologiniai irenginiai?  g.gif  Backu kiek girdejau jau nebeleidzia statyti, tai kur tuomet biologiniu infiltracija irengia?  g.gif  Ot linksmybes prasideda!  doh.gif

Pagal ka jus nusprendete, kad ten Traidenio... galiu speti - pagal zalia dangti. Taciau pas mane jis irgi zalias, taciau su juo zudengtas August mirksiukas.gif Taip, kad manau apsigavote. I jei gruntiniai vandenys labai aukstai arba nera ten galimybes kazkur kad isvalytas vanduo isbegtu, taciau i tai visai neziuredami Traidenis pardavineja savo irenginius todel tai irgi parodo ju lygi ir poziuri i visa sistema. Bet jums reikia konsultuotis, kas ir kaip ten galima irengti

P.S. As issirinkau August, bent vien del to kad svariau isvalo.

Atsakyti
Aciu visom uz patarimus 4u.gif Man dazytu sienu ideja visai patinka, tik reik sugalvot kaip suristi su plytelem, kurios bus prie kriaukles g.gif Tiesa dar plyteliu stiliu reiktu derint prie krano itin modernaus blush2.gif o kaip ziuretusi tokios ale senovines plytkos prie kriaukles (tarkim kaip Dovis dejo) su moderniu kranu ir likusios ddazytom sviesiai sienom?

Dovis, Labai grazios plytkos tavo idetos thumbup.gif As siena laiptines irgi taip norejau daryt; ir plytkas nuziurejus buvau skirtingu matmenu bet MB nepasirase doh.gif
Papildyta:
QUOTE(giedre.v @ 2011 03 16, 10:23)
Sveiki,
Jova, kaip suprantu, tai tas WC yra 1 aukste? tai rinkciausi grindu plyteles tokias kaip visur bus pirmam aukste, o sienas gal kokias baltas, nes ir taip mazyte patalpa. ir neakcentuociau nei wc puodo, nei kriaukles. butu ramus tulikas, be margumynu biggrin.gif

Jo cia pirmam aukste WC. Plyteles kazi ar tiktu tokios kaip hole (iejimas is holo), nes ten noriu det 30x60, tai gali but per dideles tokiai mazai patalpai g.gif

Zodziu leksim i pardas, jei kas uzklius fotkinsiu ir prasysiu vilku tarybos kritikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 03 16, 10:24)
Jo cia pirmam aukste WC. Plyteles kazi ar tiktu tokios kaip hole (iejimas is holo), nes ten noriu det 30x60, tai gali but per dideles tokiai mazai patalpai g.gif

Zodziu leksim i pardas, jei kas uzklius fotkinsiu ir prasysiu vilku tarybos kritikos smile.gif

tai butu vientisumas, kaip ir pratesimas holo grindu. tik nebent brangiau gautusi tokias dideles klijuoti, nes daug, itariu, pjaustymo... na nzn, cia gal Biesas pakomentuos...
o dar pagalvojau, kad galima suzaisti su tokiom pat plyteles, kur ant laiptines sienos planuoji...
arba tas pacias grindines panaudoti ir ant sienos, na prie kriaukles, kur tu nori. o kitur arba baltas, arba dazyti.
arba isvis rinktis parketlentes, na tokias grindis, kurios bus ir svetainej pvz... o sienas dazyti... nzn biggrin.gif cia isijunge fantazija pas mane biggrin.gif
Atsakyti
Albumo narių verdiktas: įsileisti Makaliukę į albumą smile.gif
Makaliuke, įkelk savo projektuką 4u.gif
Atsakyti
sveikos.. 4u.gif

senai bebuvau uzsukus.gripas apipuole.. doh.gif niekaip neissikapstau..

o ir mes jau pradejom sattybas..jau dirba po biskuti kylam i virsu..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2011 03 16, 17:08)
o ir mes jau pradejom sattybas..jau dirba po biskuti kylam i virsu..smile.gif

kalba, kad nuo balandžio stipriai kils statybinių medžiagų kainos. Jeigu galite, susipirkite kovą, bent jau ką planuojate naudoti artimiausiais mėnesiais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 03 16, 17:14)
kalba, kad nuo balandžio stipriai kils statybinių medžiagų kainos. Jeigu galite, susipirkite kovą, bent jau ką planuojate naudoti artimiausiais mėnesiais  4u.gif

Ta jau zinojom ir beliko nusipirkt polisterola pamatams rolleyes.gif
Papildyta:
Jovai

user posted image

Paderinti grindu plyteles iki WC puses o auksciau dazyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenine @ 2011 03 15, 10:54)
Sveiki  4u.gif

Kas susidomejo Oseros suoliuku, tai toki arba labai panasu maciau Ermitaze mirksiukas.gif

Sveiki, su nauju albumu, oi isgriuvom visa seimyna,tai nebespeju jusu net perskaityt, vejuosi... ax.gif
Virusas su nezmonisku galvos skausmu, sloga siaucia... verysad.gif

As uz slapuka Makaliukui, jei dar nebvelu...

Oseros foteliukas grazesnis uz ta Ermitaze, buvau ji seniau macius...
O pas mane dar nestovi, stoves dar... rolleyes.gif

O as pagalvojau, kad beveik pagalvojau, kad galeciau pamainyt jos foteliuka i raudona odine trijule svetainei... mirksiukas.gif Vyro dar nereikia, savo turiu, paskui nebesusitvarkysiu su abiejais, abu dar pabegs lotuliukas.gif

Jova albume mano paziurek Wc , toks sokolado spalvos, irgi kazkur 2 kvadratai, zinok labai jau maziukas, ir nelabai ten tie rastai matysis tau nei grindu, nei sienu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seima is 5: 16 kovo 2011 - 17:50
QUOTE(aulina @ 2011 03 16, 15:23)
Albumo narių verdiktas: įsileisti Makaliukę į albumą  smile.gif
Makaliuke, įkelk savo projektuką  4u.gif

Ačiū 4u.gif Penktadienį laisvadienis, tada ir viską sudėsiu, nes darbe nieko neturiu mirksiukas.gif

O dėl kainų, čia rimtai taip gali pakilti balandį? blink.gif
Atsakyti
Oi, Jova labai fainas plytkas issirinko. Jei fantazija jos nepaves, biggrin.gif tai labai silta jauki patalpa turetu gautis smile.gif
Jova,pamasciau,kad tolsti nuo moderno smile.gif Bet tai nera blogai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 03 16, 17:14)
kalba, kad nuo balandžio stipriai kils statybinių medžiagų kainos. Jeigu galite, susipirkite kovą, bent jau ką planuojate naudoti artimiausiais mėnesiais  4u.gif

apie irankius irgi taip sneka..........
Atsakyti
user posted image

Kas matėt gal ,kur tokias duris galima nusipirkti?

Langai man gaunasi pgl paskutinį susitarimą 355lt/m2. Su montavimu. kvadratų iš viso 42.Plius rankenėle durim ,sandarinimo juosta išsiplečianti už 470lt(ar reik jos),hope rankenėles langam,dvi statinės jungtys(vitrina su durim kur susieina). Spalva iš lauko. Trys stiklai 40mm paketas.profilio plotis 76mm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 16 kovo 2011 - 19:55