Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėliai - "skėtukai"

]
QUOTE(Stellute @ 2007 11 13, 17:49)
Tie atskiri "pagaliukai" nesamone schmoll.gif  su viena ranka tikrai nepastumsi doh.gif
Pasidairiau po brangesnius vezimukus ir stai ka radau- Jane Nomad Pro, svoris tik 6,5 kg,rankiena vientisa,ui kokis geras daiktas wub.gif  bet jo kaina, tai... doh.gif
Visas kompletas Karolyje kainuoja 2649 lt tai manau vien sportinukas apie 1500 lt naujas unsure.gif  o nauduotu tokiu pardavime dar nesu macius verysad.gif

va kokis vezimukas
[IMG]http://www.euro-trade.pl/jane/wozki/5140-H19.jpg[/IMG
Atsakyti
neatsidare nuoroda verysad.gif
bet kokiu atveju kazkaip man tie kurie virs 1000000 kainuoja tai irgi nelabai tinka ax.gif
Labiau ieskau "ekonomines" klases sketuko. Tikiu kad maklarenai, pegperegai ir t.t. yra thumbup.gif bet ......
O gal kas turejot CAM sketuka ?
Atsakyti
man irgi neatsidaro
:domu but paziuret
Atsakyti
user posted image

Darbe kompas sudurniavo doh.gif dabar turetu matytis blush2.gif

o pasiskaityt apie juos galima cia

tik lenkiskai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(maupiecka @ 2007 11 13, 18:21)
neatsidare nuoroda  verysad.gif
bet kokiu atveju kazkaip man tie kurie virs 1000000 kainuoja tai irgi nelabai tinka  ax.gif 
Labiau ieskau "ekonomines" klases sketuko. Tikiu kad maklarenai, pegperegai ir t.t. yra  thumbup.gif  bet ......
O gal kas turejot CAM sketuka ?

Atsikandau tu "ekonomisku",nebenoriu daugiau schmoll.gif

Jau geriau paklosiu stuka ir busiu patenkinta ir dar antram leliukui liks blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stellute: 13 lapkričio 2007 - 18:32
QUOTE(Stellute @ 2007 11 13, 15:49)
Tie atskiri "pagaliukai" nesamone schmoll.gif  su viena ranka tikrai nepastumsi doh.gif

O ma tie pagalikai kaip tik thumbup.gif jie gi stabilūs ir viena ranka pastumiu jei reikia rolleyes.gif man tie vadinami pagaliai patinka dėl to,kad galiu pakabinti kokį maišą su pirkiniais... ax.gif
Atsakyti
O kiek mazdaug kainuoja sie vezimukai?
1. Chicco ponee XS - svoris 5.5 kg
2. CAM portofino
3. Graco City sport irgi apie 6 kg - sito kaina tai radau (329 lt)

As kazkaip stukos nenusiteikus moket, tuo labiau, kad dar vienas vaikas neplanuojamas ax.gif Todel noreciau kokybisko, funkcionalaus, bet ir uz protinga kaina...
Atsakyti
Nu va, pasidalinsiu patirtim, gal kan pravers 4u.gif
Siandien Kotrynoj tinkomes is keliu sketuku - Maclaren Techno ir minetas Chicco ponee XS. Chicco 300 maklarens 500 lt ax.gif
Nusipirkom ponee, del protektoriu ant ratuku - labiau pasirode zieminis, be to mazajai labiau patiko sedet vezime su buomeliu smile.gif + amortizatoriai + 5 kg
Atrodo tikrai super, vaziuoja thumbup.gif minkstai, atrodo siaurokas, bet su kombinezonu vaikas tilpo puikiai. Vnz - thumbup.gif manau ziemai pats tas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniukas1 @ 2007 11 17, 14:35)
Nu va, pasidalinsiu patirtim, gal kan pravers  4u.gif
Siandien Kotrynoj tinkomes is keliu sketuku - Maclaren Techno ir minetas Chicco ponee XS. Chicco 300 maklarens 500 lt  ax.gif
Nusipirkom ponee, del protektoriu ant ratuku - labiau pasirode zieminis, be to mazajai labiau patiko sedet vezime su buomeliu  smile.gif + amortizatoriai + 5 kg
Atrodo tikrai super, vaziuoja  thumbup.gif  minkstai, atrodo siaurokas, bet su kombinezonu vaikas tilpo puikiai. Vnz -  thumbup.gif manau ziemai pats tas  4u.gif

lotuliukas.gif Tai jūs ne Techno žiūrėjot, o Quest modeliuką, jeigu 500 Lt kainavo ax.gif Nes Techno kaina virš 800 lt ax.gif
Atsakyti
as tai planuoju saviski iki 2m su chicco ct01 vezint smile.gif su masina patogu, ir be masinos... ir kaina normali - bent as nauja uz 650 lt pirkau smile.gif
Atsakyti
Šiandien kažkaip netyčia papuoliau į Čipoliną, tai pažiūrėjau vežimukus - nu tokie visi man baisūs pasirodė... Pasirinkimas - iš kokių 4 vežimų, o ir jie visi baisuokliški...
Kur geriau važiuot pažiūrėt, kur didesnis pasirinkimas?
Atsakyti
QUOTE(Liagushka @ 2007 11 17, 21:57)
Šiandien kažkaip netyčia papuoliau į Čipoliną, tai pažiūrėjau vežimukus - nu tokie visi man baisūs pasirodė... Pasirinkimas - iš kokių 4 vežimų, o ir jie visi baisuokliški...
Kur geriau važiuot pažiūrėt, kur didesnis pasirinkimas?

doh.gif radai kur ieskot biggrin.gif as ten irgi uzejus buvau vezimu paziuret prisiskaicius reklamu kad yra biggrin.gif ojej, kaip issigandau. gali akropoly uzeit i cipolina o ne pramones maximoj wink.gif bent jau yra ka pavaiksciot, dar toy's ir dar kazkokia parda yra wink.gif viskas vienoj vietoj smile.gif
Atsakyti
aš Akropoly ir buvau... Nei Čipoline, nei toj pardoj priešais nieko nėra...
Miargai, o kuo tas Maclaren ypatingas - vis apie jį girdžiu ar paskaitau. O man kažkodėl širdis linksta prie Graco...
Atsakyti