Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėliai - "skėtukai"

nerute - mano 4mete sedi brolio Corale - ir telpa :blink
Buvau kitam skyreli idejus nuotrauka, nes tikrai is 'parduotuvines' nuotraukos atrode siaurokas. Na, su kombinezonu, aisku, panos jau neikisciau, bet dabar net su plona striukyte telpa, o del atlenkiamo pakojelio jis pasidaro dar ir gilus g.gif nors siaip tos sedinytes rodos ir nera labai daug, kaip butu universale, bet kai atlenki, kojytes pilnai pasikelia ir nesitabaluoja (na, cia katualu, kai miega....)
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2009 05 06, 23:39)
nerute - mano 4mete sedi brolio Corale - ir telpa :blink
Buvau kitam skyreli idejus nuotrauka, nes tikrai is 'parduotuvines' nuotraukos atrode siaurokas. Na, su kombinezonu, aisku, panos jau neikisciau, bet dabar net su plona striukyte telpa, o del atlenkiamo pakojelio jis pasidaro dar ir gilus g.gif nors siaip tos sedinytes rodos ir nera labai daug, kaip butu universale, bet kai atlenki, kojytes pilnai pasikelia ir nesitabaluoja (na, cia katualu, kai miega....)

vaikas vaikui nelygus mirksiukas.gif as pgl aprasymus cm ziurejau, nesodinau blush2.gif bet tai buvo vienas mano pagrindniu kriteriju irgi bigsmile.gif jis man pgl ploti i Chicco Liteway panasus tai mes Chiccutyje kaip isprausti doh.gif (stambiakas mano vaikis blush2.gif ) o kad pasilenkia pakojukas ir kojytes netabaluoja tai geeeris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2009 05 05, 19:16)
blush2.gif cia ziuriu visos brangius sketukus renkates, o kokia nuomone apie pigius?
as issirinkus va toki, trecia nuo virsaus  blush2.gif http://www.vaikutis...._vezimeliai.php
kaip manot verta toki isigyti, ar begti nuo jo  unsure.gif  mano kriterijai: kad butu gulima padetis ir mazai vietos masinoj uzimtu,ir nebrangus  ax.gif ir dar mazyliui patogu butu  g.gif ar im,anoma toki rasti?

as ieskojau pigaus, bet kai pamaciau silver cross fizz , kaina nelabai rupejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingna @ 2009 05 06, 21:39)
as irgi siulyciau uzsukti i kotryna kestucio gatvej, ten toks saunus vyrukas yra, tai jis patars, nors ten vezimeliai brangesni, bet girdejau, kad ir jie del visos sios krizes apkarpe kainas, tai gal ka ir nusipirksi...

Teisingai sakai vakar buvau Kotrynoj, tai atsimenu anksciau budavo pakankamai brangi parduotuve, bet dabar stiprokai jie ten kainas apkarpe jau nusiziurejom viena vezimeli blush2.gif kai kurie vezimeliai atpige iki 800 lt net blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ssauleno @ 2009 05 06, 17:02)
man atrodo nemazai vezimuku yra vaiku mieste priesais hypermaxima savanoriuose, dar kestucio gatvej, tik ten nei ka nors paaiskins normaliai, nei kainos normalios doh.gif  bet pasidairyt, paciupinet galima mirksiukas.gif

kaip tai kainos nenormalios?, as pradejau lyginti kainas parduotuvese ir internetiniuose puslapiuose, tai cia kai pradejo krize mus visus griebti parduotuvese tokiose kaip Vaiku miestas, kotryna ar cipolino pastebejau kainos jau beveik tokios pacios kaip ir internetiniuose puslapiuose, bet cia gali paciupineti gyvai ir isigyti greitai mirksiukas.gif
Atsakyti
rimimita ar issirinkot karietaite? blush2.gif
Atsakyti
niekad nepirkciau vezimelio uzsisakius internetu jo pirmiau nepaciupinejus g.gif nes islenda visokiu trukumu kuriu nematai internetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikita_G @ 2009 05 12, 16:49)
niekad nepirkciau vezimelio uzsisakius internetu jo pirmiau nepaciupinejus  g.gif  nes islenda visokiu trukumu kuriu nematai internetu  g.gif

o kas tukdo apziuret pries perkant parduotuvej??? trukumai islenda dazniausiai ne parduotuvej o pradejus naudot tongue.gif
as mielai perku internetu nes tai gerokai pigiau nei parduotuvese wink.gif
Atsakyti
Mamos, kokia Jusu nuomone apie Coneco Saturn vezimeli http://www.skelbiu.l...-1-6132085.html
Neapsisprendziu - pirkti ar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(auksiulis @ 2009 05 13, 15:47)
Mamos, kokia Jusu nuomone apie Coneco Saturn vezimeli http://www.skelbiu.l...-1-6132085.html
Neapsisprendziu - pirkti ar ne  doh.gif

As naudoju si vezimeli. Neseniai isigijau. Geras vezimukas uz ta kaina. Vaziuoja gerai. Jei pirksit, zinokit, kad uzvaziuojant ant bortelio, ratuka reikia koja spusteleti. Neissigaskit, tai ne beda. Lengvai ipranti. Maciau, viena mamyte savo Delti Frog vezimuka, uzvaziuojant ant bortelio, spusteli ne ratuka, bet sulankstymo mechanizma. Bet juk taip galima sulauzyti vezima g.gif Kodel rata spusteliu? Todel, kad lengviau pasikeltu vezimukas.
Atsakyti
QUOTE(auksiulis @ 2009 05 13, 15:47)
Neapsisprendziu - pirkti ar ne  doh.gif

Man taip atrodo kad medziagyte jo labai sintetine ir vaikutis prAKAITUOS O SIEK TIEK BRANGESNIS CONECO SOLAR TAI SIS MAN LABIAU PATINKA TIK IRGI NEAPSISPRENDZIU AR PIREKTI LENKISKA AR GERIAU HAUCK VOKISKA SOLAR MAN LABAI GRAZUS MACIAU JI GYVAI TAI SUPER VEZIMELIS
Atsakyti
QUOTE(austteja @ 2009 05 13, 22:09)
Man taip atrodo kad medziagyte jo labai sintetine ir vaikutis prAKAITUOS NEAPSISPRENDZIU AR PIREKTI LENKISKA AR GERIAU HAUCK VOKISKA SOLAR MAN LABAI GRAZUS MACIAU JI GYVAI TAI SUPER VEZIMELIS

Abejoju, ar Hauck sketuko ne ta pati sintetika? kiek maciau Haucku, tai tikrai sintetinis audinys. Daugeliuose vezimu panasus audinys.
Mes vazinejames Coneco Saturn vezimeliu. Vaikas neprakaituoja.
Atsakyti