Kol buvau
pastoviai peržiūrinėdavau vardų kalendorius, buvau prisidarius sąrašiukų, kuriuos su vyru peržiūrinėdavom kartu, bet mano nuomonė keitėsi taip pat, kaip nuotaika
kai gimė mažutė tris dienas vadinom ją Saule
bet kažkodėl persigalvojom (aš persigalvojau
) na tada dar būdami ligoninėje su vyru rimtai susėdom ir jis paklausė ar yra toks vardas Viltė
atsakiau, kad yra... pamąstėm kelias minutes abu tyliai ir nusprendėm, kad viskas - bus Viltė. Dabar ęsam labai patenkinti savo pasirinkimu, tikiuosi kai dukrytė paaugs, jai tas vardas patiks
Kai laukiausi
vardų variantų buvo labaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiii daug, ir ginčų buvo daug
, bet kažkaip su vyru kai tik pagimdžiau susėdom- žiūrėjom į mažąją ir sumąstėm, kad lelius mūsų abiejų kūrinys
, tai ir vardą sulipdėm iš mūsų abiejų vardų
.
QUOTE(vytule @ 2006 02 10, 00:27)
Kai laukiausi
vardų variantų buvo labaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiii daug, ir ginčų buvo daug
, bet kažkaip su vyru kai tik pagimdžiau susėdom- žiūrėjom į mažąją ir sumąstėm, kad lelius mūsų abiejų kūrinys
, tai ir vardą sulipdėm iš mūsų abiejų vardų
.
kaip suprantu, tai Gyte vardas, o tai is kokiu cia vardu padaryta?
O mes niekaip nepasidalinom, as turejau savo numyleta varda, vyras savo. Tad idejom du mums pacius graziausius vardukus Adrijus Aras.
varda isrinko vyras su mano seserim ir mano tetis.Kaip sako...mes pasitarem ir jie nusprende
Aš tai sudariau gražiausiu vardu TOP 10
iš to sarasiuko vyras beveik visus išbraukė kaip netinkamus,o aš atkaklei jam rodžiau man labiausiai patikusius,taip mes ir išrinkom (na tiksliau jis man padėjo apsispresti koki rinkt)
Dukrai rinko vyras, o sunui dukte- surasem variantus ir sudejom i kepure, o ji istrauke...
aš rašiau į stulpelį visus patikusius, o po to rinkom tą, kuris abiem gražus
mes pries tai negalvojom koki varda duosim,galvojom-pamatysim ir saus koks vardas i galva.kai gime dukryte,pavadinom ja tokiu vienu vardu,bet po keliu dienu paskambino mama ir pasiule duoti varda Kamile,jai sis vardas tikrai tiko
o sugalvojo ji tokia mamos drauge vardu Laima,o vardas Laima reiskia sekme,laime, tai tikimes kad Kamilei jos vardas laime atnes
Kai