Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 74 tema,

QUOTE(tutele @ 2011 03 27, 17:51)
Na va, tik siandien ja baigiau, todel pagaliau parasysiu, kokia tai knyga - Tana French "Miskuose". cool.gif

suknyga.lt rodo,kad turiu ja,nors pati neatsimenu,kad ja tureciau,eisiu ieskot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 03 26, 23:30)
tautai pareikalavus, trumpas atsiliepimas apie Millenium trilogiją biggrin.gif

Marakeš, nuostabus atsiliepimas wub.gif Dabar tauta nuolatos lauks tavo atsiliepimų ax.gif

QUOTE(tutele @ 2011 03 27, 19:51)
Na va, tik siandien ja baigiau, todel pagaliau parasysiu, kokia tai knyga - Tana French "Miskuose". cool.gif

drinks_cheers.gif Labai geras detektyvas. neseniai ją skaičiau, man patiko 4u.gif
O nelikai nusivylusi tuo, kad ne visos mįslės paaiškėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 27 kovo 2011 - 19:11
QUOTE(luiziana @ 2011 03 27, 17:47)
suknyga.lt rodo,kad turiu ja,nors pati neatsimenu,kad ja tureciau,eisiu ieskot biggrin.gif

Beje, butent tau ji ir buvo skirta dovanu, taciau, tik pradejus, "mazasis pirstelis" pasnibzdejo, kad ja jau turi... biggrin.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2011 03 27, 18:10)
drinks_cheers.gif  Labai geras detektyvas. neseniai ją skaičiau, man patiko  4u.gif
O nelikai nusivylusi tuo, kad ne visos mįslės paaiškėjo?

Man rodos, jog butent tai is jo padare labai gera detektyva, o ne toki, kur jau nuo pradziu numanai, kokia bus pabaiga arba tik seki autoriaus "sukramtyta" ivykiu eiga. Butent del tos neimintos, vienos is siuzetiniu liniju man jis pasirode "nepritemptas" tik tam, kad patenkintu skaitytojo smalsuma, o leistu keliauti pagrindinio veikejo pasamones srautais beveik bandant vietoj jo prisiminti, kas gi buvo is tikruju ir tu atminties "svystelejimu" deka susitapantinti bei pasijusti vienu is dalyviu... Beje, kai tik turiu galimybe, pasiziuriu dokumentinio tipo programas apie ivairius nusikaltimus ir tai, kas patraukia mano demesi, dazniausiai yra ne surastas nusikaltelis ar kokiu budu vyko tyrimas, o butent visos priesistores nupasakojimas, leidziantis susidaryti atitinkamus psichologinius portretus ar suvokti aplinkybes tu neisvengiamu ivykiu, dazniausiai prasidejusiu nuo kazko, kas savo laiku nedave reikiamo atsakymo... Siuo atveju priesistore buvo Miskai.
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 03 26, 22:30)
tautai pareikalavus

Džiaugiuosi, kad išprašėm thumbup.gif

Andreas Staikos Pavojinga kulinarija - linksma ir žiauriai gurmaniška smile.gif
Pavydu.
Brūkšniuk, Tau biggrin.gif :
Specialiomis žirklutėmis atidarykite jūros ežius. Gerai juos išvalykite, jei yra galimybė, jūros vandeniu, kad liktų tik oranžinės spalvos koralai, kurie vieninteliai yra valgomi. Mažu šaukšteliu švelniais judesiais išimkite koralus ir sudėkite į mažą gilią lėkštę. Įpilkite citrinos sulčių. Nerekomenduojame druskos ir pipirų.
Nenustebau, kad yra pjesė teatrui (ir Prancūzijoje, ir Graikijoje). "Mačiau"... smile.gif
Atsakyti
Martux, tavo knyga?

labai panorėjau paskaityti blush2.gif

geras "..." biggrin.gif
Atsakyti
Kaunietės!! Ar aš blogai supratau ar mes ryt nesusitinkam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2011 03 27, 20:25)
Beje, butent tau ji ir buvo skirta dovanu, taciau, tik pradejus, "mazasis pirstelis" pasnibzdejo, kad ja jau turi... biggrin.gif

O kaip malonu,tik as dar nepatikrinau ar tikrai turiu biggrin.gif ,nu esu pasizymejusi,kad turiu,bet kai knygos dar dezese,ne lentynoje,tai negaliu taip greit pamatyti,pasitikrinti,reik verst dezes,dar neprisiruosiau,buvo kitokiu darbu,paziuresiu kuria diena....,nu bet greiciausiai turiu,juk nebuciau zymejusi jei netureciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 28, 17:06)
Ir mane šis klausimas kamuoja. hihihi.gif
Pradžioj lyg tarėmės susitikti, aš dar sakiau, kad būsiu seminare, todėl vėluosiu. O kaip baigėsi susitarimas, tai ir nepamenu. doh.gif
Atsakyti
Mes pasitarėm ir aš nusprendžiau:

Mielos kaunietės ir kitos, laukiam jūsų Donelaičio g. Berneliuose, po 16 valandos, kas kada galit 4u.gif

Užsukit, kad ne viena sėdėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 28 kovo 2011 - 17:40
QUOTE(Forget @ 2011 03 28, 18:39)

Mielos kaunietės ir kitos, laukiam jūsų Donelaičio g. Berneliuose, po 16 valandos, kas kada galit  4u.gif

Užsukit, kad ne viena sėdėčiau  lotuliukas.gif
Džiaugiuosi sulaukus tokio iškilmingo kvietimo. aciuks.gif Vis aš nusižeminus maldauju. lotuliukas.gif

Kažin, Kirkei nešti "pagerintas" knygas? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 28, 16:06)

QUOTE(Forget @ 2011 03 28, 17:39)

Mielos kaunietės ir kitos, laukiam jūsų Donelaičio g. Berneliuose, po 16 valandos, kas kada galit  4u.gif

pala, pala - taigis sakėm, kad nesirenkam? doh.gif
aš ryt lyg ir negaliu - bandysiu vaiką į aikido nuvesti ax.gif

<....buvau...> cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 28, 18:39)

Ačiū ačiū. Būtinai užsuksiu. biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
O, rusų kalba išleista Takeši Kitano autobiografija. smile.gif
Такеши Китано «Такеши Китано. Автобиография»
http://www.moscowboo...iew.asp?id=3508
Atsakyti