QUOTE(martux @ 2011 03 30, 22:09)
Man jau galima. Ieškau pasekėjų. QUOTE(martux @ 2011 03 30, 22:09)
nepasakyčiau, kad virusas. Paauglystę prisiminiau
Sveikos, gal kuri turit paskolinti knygą "Laimingi vaikai"?
QUOTE(Junda @ 2011 03 31, 12:44)
turiu
Zose61, pavasariškos, gėlėtos gimtadienio šventės
Zose61, su Gimtadieniu!
QUOTE(Svajotoja @ 2011 03 28, 19:14)
O aš iriuosi per A.Camus "Marą"... Nežinau, ar po tiek intensyvių knygų, ar dar dėl kažko, nu taip sunkiai iriuosi... taip nekabina... Perskaičiau apie 80m psl. ir noriu paklaust skaičiusių - ar bus įdomiau, nu kas nors, kas užkabintų, ar tiesiog man ne laikas dabar jai? 
Man tai labai patiko šita knyga...Klasikinė, filosofinė ir metaforiška..Aišku tam reikia atitinkamo nusiteikimo-tai nėra lengvai kramsnojama knyga..O įdomumas net nežinau-žiūrint kokia prasme...
Zose61 su gimtadieniu
Zose61,nuostabios Tau sventes !
ACIU ACIU
Atejau apie knygas paskaityti ir net susinepatoginau, nes kaip ir dingau is akiracio. Bet visada skaitau atsiliepimus apie knygas, tik ,deja, paskutiniu metu mazai skaitau, tai nelabai turiu apie ka papasakoti:)
Pegasas atsiunte 20% nuolaidos kupona, ar galima ji persiusti kam nors kitam, kad pasinaudotu? Ir jei taip - gal yra norinciu, as jo tikrai nepanaudosiu. Emailo adresas i az padetu:)
Atejau apie knygas paskaityti ir net susinepatoginau, nes kaip ir dingau is akiracio. Bet visada skaitau atsiliepimus apie knygas, tik ,deja, paskutiniu metu mazai skaitau, tai nelabai turiu apie ka papasakoti:)
Pegasas atsiunte 20% nuolaidos kupona, ar galima ji persiusti kam nors kitam, kad pasinaudotu? Ir jei taip - gal yra norinciu, as jo tikrai nepanaudosiu. Emailo adresas i az padetu:)
Zose61, su Gimtadieniu!