Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 74 tema,

QUOTE(martux @ 2011 03 30, 22:09)
Tai Klopedija virusą skleidžia? hihihi.gif
Man jau galima. Ieškau pasekėjų. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2011 03 30, 22:09)
Tai Klopedija virusą skleidžia? hihihi.gif

nepasakyčiau, kad virusas. Paauglystę prisiminiau lotuliukas.gif Bendram išprusimui ir akiračio praplėtimui reikia ir De Sadą įtraukti. mirksiukas.gif
Atsakyti
muminukų gerbėjams smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turit paskolinti knygą "Laimingi vaikai"?
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2011 03 31, 12:44)
Sveikos, gal kuri turit paskolinti knygą "Laimingi vaikai"?

turiu
Atsakyti
Zose61, pavasariškos, gėlėtos gimtadienio šventėsuser posted image
Atsakyti
Zose61, su Gimtadieniu!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajotoja @ 2011 03 28, 19:14)
O aš iriuosi per A.Camus "Marą"... Nežinau, ar po tiek intensyvių knygų, ar dar dėl kažko, nu taip sunkiai iriuosi... taip nekabina... Perskaičiau apie 80m psl. ir noriu paklaust skaičiusių - ar bus įdomiau, nu kas nors, kas užkabintų, ar tiesiog man ne laikas dabar jai?  g.gif

Man tai labai patiko šita knyga...Klasikinė, filosofinė ir metaforiška..Aišku tam reikia atitinkamo nusiteikimo-tai nėra lengvai kramsnojama knyga..O įdomumas net nežinau-žiūrint kokia prasme... rolleyes.gif
Atsakyti
Zose61 su gimtadieniu
user posted image
Atsakyti
Zose61,nuostabios Tau sventes !

user posted image
Atsakyti
ACIU ACIU 4u.gif

Atejau apie knygas paskaityti ir net susinepatoginau, nes kaip ir dingau is akiracio. Bet visada skaitau atsiliepimus apie knygas, tik ,deja, paskutiniu metu mazai skaitau, tai nelabai turiu apie ka papasakoti:)smile.gif

Pegasas atsiunte 20% nuolaidos kupona, ar galima ji persiusti kam nors kitam, kad pasinaudotu? Ir jei taip - gal yra norinciu, as jo tikrai nepanaudosiu. Emailo adresas i az padetu:)smile.gif
Atsakyti
Zose61, su Gimtadieniu!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 31 kovo 2011 - 19:41