Sveikos
QUOTE(Dolitlė @ 2011 03 16, 23:44)
Pasidalinsiu Vitalijos aptiktu VDU vykstančio K. Navako literatūros seminaro paskaitos įrašu. Eseistikos gerbėjos, G. Radvilavičiūtės, R. Rastausko skaitytojos, klausykit ir žiūrėkit
http://www.vdu.lt/mo...-paskaitos.html
Papildyta:
Mane sudomino ir kitos paskaitos: Kelertienės, Baumano ir pan. Reikės paklausyti.
Et gaila,kad ne Vilniuje, įdomu būtų kai kurias paklausyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 03 17, 16:26)
Kuklus klausimas - aš postcrosingę Pajautą radau

ta pati?
Ne, ne, ten ne aš. Aš ištikima knygėms.Neturiu laiko dabar crosingais užsiiminėti.Ten kita atsirado turbūt, mano niką pasigriebė ir ką daryt eit bartis
Ačiū, kad pasakei
QUOTE(Kirkė @ 2011 03 17, 17:16)
Sveikutės,
trimis prisėdimais perskaičiau A. Miuntės "Knyga apie San Mikelę". Rekomenduočiau, tiems, kas pasinėrė į pesimizmo liūną arba jaučiasi pavargę nuo gyvenimo ir trūksta optimizmo lašelio ar tiesiog kito požiūrio į gyvenimą.
Lengvai skaitosi ir įtraukia. Skaitydamas jautiesi, lyg suptumeisi laivelyje, ramiame užutėkyje. Tik, vat, nežinau, kodėl skaitydama patį paskutinį puslapį susigraudinau.
Matyt, hormonų audros.
Kai tik rasiu laiko, sėsiu prie Susannos Jones "Vandens lelija". Pažiūrėsim, ar mano įspūdis sutaps su vyro.
Ai ne tu viena susigraudinai ją beskaitydama

Jau senokai šią knygą skaičiau, bet atsimenu nuriedėjo ašara ir man.Ši knyga dar ir dabar yra viena iš man labai patikusių, įsimintinų.
QUOTE(klopedija @ 2011 03 17, 20:30)
Reikia knygos!!! http://www.rasyk.lt/...-1949/1081.html
Mokėčiau kokius 30
pinigų.
kas tave ant to Hitlerio patraukė.Tai pamenu ar ne tu skaitei laiškus Hitleriui. Kaip tau ji nepamenu ar rašei kokį atsiliepimą.
Saule, jau turiu tau knygą.Reikia dabar tik su Fati tartis dėl perdavimo.
Šiandien parsinešiau iš draugės F. Pessoa poezijos rinktinę, Andriuškevičiaus esė "Rašymas dūmais", Chesterfieldo "Laiškus sūnui", R.Subačiaus "Ties nežinomybės riba" ir E.Shafak "Stambulo pavainike" .Chesterfieldo "Laiškus sūnui", tai jau dukra nugriebė nuo manęs,sakė skaitys.Ši tai mane labai traukia.Gal kuri skaitė jau?
Vakar vėlai, apie vidurnaktį pabaigiau
П.Санаев "Похoроните меня за плинтусом".
Skaičiau šią knygą ir piktinausi ta "smėlio maišu trenkta" babuška, kuri augina anūką jos žodžiais, tariant vos ne "invalidą", ligų maišą, balvona, idiotą ir t.t Piktinausi jos elgesiu, keiksmais ir prakeiksmais, namiškių koneveikimu kurie liejasi per kraštus. T.P skaitydama vietomis ir šypsojausi, krizenau. O jau į pabaigą, kai skaičiau Sašos ir jo mamos pokalbį, jo prašymą, ištryško ašara.
Ach, net vyras išsigando puolė klausinėti kas atsitiko,ko verkiu? Man turbūt jau irgi harmonų audros.Vienu žodžiu mane ji stipriai sujaudino. Kaip taip galima elgtis su anūku, ir kitais namiškiais?Kaip jie ją tveria?.Kas neskaitė rekomenduoju.Labai lengvai skaitosi.Ačiū rekomendavusioms