Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 74 tema,

Kuklus klausimas - aš postcrosingę Pajautą radau bigsmile.gif ta pati? g.gif
Atsakyti
Sveikutės,
trimis prisėdimais perskaičiau A. Miuntės "Knyga apie San Mikelę". Rekomenduočiau, tiems, kas pasinėrė į pesimizmo liūną arba jaučiasi pavargę nuo gyvenimo ir trūksta optimizmo lašelio ar tiesiog kito požiūrio į gyvenimą.
Lengvai skaitosi ir įtraukia. Skaitydamas jautiesi, lyg suptumeisi laivelyje, ramiame užutėkyje. Tik, vat, nežinau, kodėl skaitydama patį paskutinį puslapį susigraudinau. Matyt, hormonų audros.
Kai tik rasiu laiko, sėsiu prie Susannos Jones "Vandens lelija". Pažiūrėsim, ar mano įspūdis sutaps su vyro.
Atsakyti
Forget, skaitei apie akciją - kepuraitės onkologiniams ligoniukams? Tu tikrai galėtum ax.gif
Atsakyti
Reikia knygos!!! http://www.rasyk.lt/...-1949/1081.html

user posted image

Mokėčiau kokius 30 pinigų. hihihi.gif
Atsakyti
betgi įdomu bigsmile.gif
jeigu gausi, gal paskolinsi? blush2.gif
Atsakyti
Jei... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 03 17, 16:16)
Sveikutės,
trimis prisėdimais perskaičiau A. Miuntės "Knyga apie San Mikelę"

Aš jos taip ir neskaičiau ax.gif reikia pabandyt

QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 03 17, 17:21)
Forget, skaitei apie akciją  - kepuraitės onkologiniams ligoniukams? Tu tikrai galėtum ax.gif

kepuraitėse nesu dalyvavus, tik kitoje renax organizuojamoje, kur kalėdoms dovanas reikėjo padaryt wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 17, 22:45)
Aš jos taip ir neskaičiau  ax.gif  reikia pabandyt

nebent prieš miegą, kad sapnai gražūs aplankytų smile.gif
Atsakyti
Va šitą ir aš ketinu skaityt. hihihi.gif Bet vis kas nors "pakiša koją". Dabar išsitraukiau Voltero Atviraširdį. doh.gif Laiks nuo laiko patraukia "ant senienų". biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(Dolitlė @ 2011 03 16, 23:44)
Pasidalinsiu  Vitalijos aptiktu VDU vykstančio K. Navako literatūros  seminaro paskaitos įrašu.  Eseistikos gerbėjos,  G. Radvilavičiūtės, R. Rastausko skaitytojos, klausykit ir žiūrėkit 4u.gif
http://www.vdu.lt/mo...-paskaitos.html

Papildyta:
Mane sudomino ir kitos paskaitos: Kelertienės, Baumano ir pan. Reikės paklausyti. 4u.gif

Et gaila,kad ne Vilniuje, įdomu būtų kai kurias paklausyti mirksiukas.gif

QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 03 17, 16:26)
Kuklus klausimas - aš postcrosingę Pajautą radau bigsmile.gif ta pati? g.gif

Ne, ne, ten ne aš. Aš ištikima knygėms.Neturiu laiko dabar crosingais užsiiminėti.Ten kita atsirado turbūt, mano niką pasigriebė ir ką daryt eit bartis doh.gif
Ačiū, kad pasakei 4u.gif

QUOTE(Kirkė @ 2011 03 17, 17:16)
Sveikutės,
trimis prisėdimais perskaičiau A. Miuntės "Knyga apie San Mikelę". Rekomenduočiau, tiems, kas pasinėrė į pesimizmo liūną arba jaučiasi pavargę nuo gyvenimo ir trūksta optimizmo lašelio ar tiesiog kito požiūrio į gyvenimą.
Lengvai skaitosi ir įtraukia. Skaitydamas jautiesi, lyg suptumeisi laivelyje, ramiame užutėkyje. Tik, vat,  nežinau, kodėl skaitydama patį paskutinį puslapį susigraudinau. Matyt, hormonų audros.
Kai tik rasiu laiko, sėsiu prie Susannos Jones "Vandens lelija". Pažiūrėsim, ar mano įspūdis sutaps su vyro.

Ai ne tu viena susigraudinai ją beskaitydama 4u.gif Jau senokai šią knygą skaičiau, bet atsimenu nuriedėjo ašara ir man.Ši knyga dar ir dabar yra viena iš man labai patikusių, įsimintinų.

QUOTE(klopedija @ 2011 03 17, 20:30)
Reikia knygos!!! http://www.rasyk.lt/...-1949/1081.html

user posted image

Mokėčiau kokius 30 pinigų. hihihi.gif

kas tave ant to Hitlerio patraukė.Tai pamenu ar ne tu skaitei laiškus Hitleriui. Kaip tau ji nepamenu ar rašei kokį atsiliepimą. g.gif

Saule, jau turiu tau knygą.Reikia dabar tik su Fati tartis dėl perdavimo.

Šiandien parsinešiau iš draugės F. Pessoa poezijos rinktinę, Andriuškevičiaus esė "Rašymas dūmais", Chesterfieldo "Laiškus sūnui", R.Subačiaus "Ties nežinomybės riba" ir E.Shafak "Stambulo pavainike" .Chesterfieldo "Laiškus sūnui", tai jau dukra nugriebė nuo manęs,sakė skaitys.Ši tai mane labai traukia.Gal kuri skaitė jau?

Vakar vėlai, apie vidurnaktį pabaigiau П.Санаев "Похoроните меня за плинтусом".
Skaičiau šią knygą ir piktinausi ta "smėlio maišu trenkta" babuška, kuri augina anūką jos žodžiais, tariant vos ne "invalidą", ligų maišą, balvona, idiotą ir t.t Piktinausi jos elgesiu, keiksmais ir prakeiksmais, namiškių koneveikimu kurie liejasi per kraštus. T.P skaitydama vietomis ir šypsojausi, krizenau. O jau į pabaigą, kai skaičiau Sašos ir jo mamos pokalbį, jo prašymą, ištryško ašara. verysad.gif Ach, net vyras išsigando puolė klausinėti kas atsitiko,ko verkiu? Man turbūt jau irgi harmonų audros.Vienu žodžiu mane ji stipriai sujaudino. Kaip taip galima elgtis su anūku, ir kitais namiškiais?Kaip jie ją tveria?.Kas neskaitė rekomenduoju.Labai lengvai skaitosi.Ačiū rekomendavusioms
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2011 03 17, 22:35)
Vakar vėlai, apie vidurnaktį pabaigiau П.Санаев "Похoроните меня за плинтусом".

Paskaityk ir interviu su Sanajevu, jei dar neskaitei (musu svetaineje yra nuoroda) - labai idomus ir si ta paaiskinantis. Man ta knyga ilgai is galvos neisejo, kai ja pabaigiau... ax.gif

QUOTE(svetima @ 2011 03 17, 12:03)
1) Įdomu, ką tiksliai vadinti tuo trileriu..
2) O dar tie visi hakeriai-programišiai, irgi mat šiuolaikiniai herojai-kažkaip man juokingos tos perdėtos istorijos apie jų visagalybę..

1) g.gif Maniau, kad zanro apibrezimas kaip ir aiskus, ale tu mane subalamutinai biggrin.gif Knygos, kur svarbiausia itampa ir veiksmas, logika ir stilius - antroj arba trecioj vietoj. Skaitomos atsipalaidavimui ir nepatariama skaityti kritiskai nusiteikus - mazdaug taip nusakyciau trileri. Kas papildys? mirksiukas.gif
2) Man tai nelabai juokingos... Wikileaks karo metu siek tiek tos galybes jie jau parode, nors ir kitoj srity. O programisiu yra labai talentingu. Taigi man tos Larssono istorijos (kuriu tu neskaitei tongue.gif) neatrodo visai is pirsto lauztos. Nors... as ne programuotoja, tik siaip informatike ir informatiko zmona... biggrin.gif
Papildyta:
O as, zinokite, kaupiuosi kritiskam pasisakymui apie Kader Abdolah... nors ta tema turbut tik man ir tebus idomi, bet vis tiek pasisakysiu... blush2.gif Nes, Olandijoje isisiubuojant Knygu savaitei, kuo toliau, tuo maziau as suprantu ta Abdolah fenomena - ir vis labiau jis man ima paneseti i milzina molinem kojom... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 17 kovo 2011 - 22:54
QUOTE(Jurzole @ 2011 03 18, 00:57)
Paskaityk ir interviu su Sanajevu, jei dar neskaitei (musu svetaineje yra nuoroda) - labai idomus ir si ta paaiskinantis. Man ta knyga ilgai is galvos neisejo, kai ja pabaigiau...  ax.gif

O as, zinokite, kaupiuosi kritiskam pasisakymui apie Kader Abdolah... nors ta tema turbut tik man ir tebus idomi, bet vis tiek pasisakysiu...  blush2.gif Nes, Olandijoje isisiubuojant Knygu savaitei, kuo toliau, tuo maziau as suprantu ta Abdolah fenomena - ir vis labiau jis man ima paneseti i milzina molinem kojom...  rolleyes.gif

Ačiū, būtinai paskaitysiu. Gal žinai filmas taip pat vadinasi ar kaip kitaip ir iš kur jį atsisiųst ax.gif
Gerai tu sakai, kol kas ta knyga neišeina ir man. Jaučiu ilgai liks atmintyje, nes jau kai skaičiau, tarpais turėjau sustoti, atidėti, tiesiog pavaikščioti po kambarį, nors jau gerokai po dvylikos buvo kai skaičiau, ir vėl skaityti.
P.S.Į tavo knygų recenzijas visada atkreipiu dėmesį.Tavo dėka ir Baltąjį tigrą turiu, kuris vis dar laukia eilės, nes dabar dar namie pagrandukas ritinėjasi jau, tai ir laiko mažiau turiu skaitymui, bei čia pasisakyti, atsiliepimą parašyti. blush2.gif
Oi "Mečetės namus" turiu, bet vis tiek lauksiu tavo atsiliepimo nesvarbu koks jis bebūtų.
Atsakyti