Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai ir plokštelės

QUOTE(anciuke @ 2005 07 26, 19:27)
o kur rasti Kaune uz 2*800Lt ? KMU eiles ilgiausios, o mano klinikoj kainos kosmines.....

Aš privačiai prieš 2 metus dėjausi. Dabar dinka pas tą pačią ortodontę dėjosi (turbūt jau susidėjo), tai tiksliau galėtų apie kainas pasakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2005 07 26, 19:27)
o kur rasti Kaune uz 2*800Lt ? KMU eiles ilgiausios, o mano klinikoj kainos kosmines.....

As Vilniuje deduosi, privacioje klinikoje, virsus (metaliniai)- 800lt. Tad manau, kad ir Kaune privaciame sektoriuje kainos turi buti artimos siai, sekmes paieskose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2005 07 26, 18:27)

Tai man rodos, turi pasirinkti. Arba pigiau, bet ilgiau lauki eilej, arba brangiau bet greiciau tongue.gif As lankausi KMUK'e, ir ten turejau laukti apie pusantro menesio, kol papuoliau pirminei konsultacijai. O dabart jau pries Kaledas turetu nuimti...ir bus tai po 1 metu ir 1 menesio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 07 07, 08:31)
O aš tik gailiuos, kad kai man buvo kokį 12 - 14 metų nebuvo galimybių dėtis breketus (tada nelabai buvo o jei ir buvo - tai kainos doh.gif ) Jei būčiau tada tvarkiusi - būtų kur kas paprtasčiau viskas buvę ir greičiau ir kokybiškiau....
Dabar 25 tuoj, ir vaikštau su jais.....

Pries mazdaug tiek pat metu mano vyras domejosi breketais (tada dar irgi paaugliukas) ir jam aiskino, akd reiketu traukti apie 6 dantis blink.gif blink.gif blink.gif Na pas ji dantys labai jau kreivi buvo, bet nesiryzo. Ir gerai, kad islauke 10 metu, nes dabar rove tik protinius. Tai tokia ir kokybe ir kompetencija buvo tais laikais g.gif
Atsakyti
QUOTE(kropka @ 2005 07 26, 22:14)
As Vilniuje deduosi, privacioje klinikoje, virsus (metaliniai)- 800lt. Tad manau, kad ir Kaune privaciame sektoriuje kainos turi buti artimos siai, sekmes paieskose biggrin.gif

Tai va, kad susiradau toki "privatu sektoriu", kur viena puse apie 1400 Lt. doh.gif ir jau tikrai nekalbu apie kokius ten keramikinius - paprastuciai metaliniai g.gif
kai pasiskaiciavau galutine suma, tai jau galvoju, kad paieskos tik prasideda sad.gif
o norisi kuo greiciau ...
Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2005 07 26, 22:37)
Tai va, kad susiradau toki "privatu sektoriu", kur viena puse apie 1400 Lt.  doh.gif ir jau tikrai nekalbu apie kokius ten keramikinius - paprastuciai metaliniai  g.gif
kai pasiskaiciavau galutine suma, tai jau galvoju, kad paieskos tik prasideda  sad.gif
o norisi kuo greiciau ...

Kazkokie Sakiai blink.gif , kur tokia iskrapstei blink.gif. Ten kur einu tikrai ne paprastute klinika ir ortodontas gan zinomas, zodziu idomu ko ten kaina tokia "istinusi" g.gif
Atsakyti
kaunieciams rekomenduoju tik KMUK thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
naa as dejausi stomatologijos poliklinikoj Vytauto pr. netoli autobusu stoties. Del pirmines apziuros eiliu nezinau, nes jau pora metu ten lankaus(nesiojau plokstele) bet kainos ten tikrai normalios, neispustos. Rodos nusiskundimu neturejau bet idomu butu suzinoti kaip kitiems ten sekes? Ir kur nusipirkti to vasko? kokia kaina mazdaug?
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 07 27, 08:32)
kaunieciams rekomenduoju tik KMUK  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o kur ten KMU ieškoti? gal turi koki kontakta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelee @ 2005 07 27, 19:39)
naa as dejausi stomatologijos poliklinikoj Vytauto pr. netoli autobusu stoties. Del pirmines apziuros eiliu nezinau, nes jau pora metu ten lankaus(nesiojau plokstele) bet kainos ten tikrai normalios, neispustos. Rodos nusiskundimu neturejau bet idomu butu suzinoti kaip kitiems ten sekes? Ir kur nusipirkti to vasko? kokia kaina mazdaug?

Aš perku KMU odontologijos klinikoje (turbūt taip vadinasi), J.Lukšos-Daumanto ir Sukilėlių kampas. Pirmam aukšte yra vaistinė, tai joje praktiškai visada būna. Kainuoja apie 3,5Lt dėžutė su 4 juostelėm, pusės juostelės man užtenka apsiklijuoti priekinius ir iltinius dantis (vieno žandikaulio), tai sunaudojamas kiekis priklauso nuo to, kiek apsiklijuot norėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 07 27, 19:52)
Aš perku KMU odontologijos klinikoje (turbūt taip vadinasi), J.Lukšos-Daumanto ir Sukilėlių kampas. Pirmam aukšte yra vaistinė, tai joje praktiškai visada būna. Kainuoja apie 3,5Lt dėžutė su 4 juostelėm, pusės juostelės man užtenka apsiklijuoti priekinius ir iltinius dantis (vieno žandikaulio), tai sunaudojamas kiekis priklauso nuo to, kiek apsiklijuot norėsi mirksiukas.gif

O man kai reikejo, tai kelis menesius is eiles neturejo atsiveze to vasko doh.gif Nu bet istveriau ir be vasko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 07 28, 09:04)
O man kai reikejo, tai kelis menesius is eiles neturejo atsiveze to vasko  doh.gif  Nu bet istveriau ir be vasko  biggrin.gif

Man išvis to vaško neprireikė g.gif
Nešioju jau pusmentį ir nė karto nesitrynė g.gif
Atsakyti