QUOTE(Asarelle @ 2005 08 11, 12:30)
Norejau paklausti,man yra 21 metai ir mano dantukai siek tiek kreivi,tai man galima nesiot plokstele ar reiktu detis breketus?
Viskas labai priklauso nuo konkrečios situacijos ir būtų labai neblogai pasikonsultuoti su ortodontu. Bet sprendžiant iš jūsų amžiaus, bijau kad plokštelei gali būti per vėlu

Dukrai 12 metų. Iki šiol (nuo 6 m.) nešiojo plokštelę. Dantys išsitiesino, bet ne tiek kiek tikėjausi. Gydytoja sako, kad plokštelė nebeduos geresnių rezultatų. Kokio amžiaus reikėtų sulaukti kad dėti breketus?
QUOTE(Jūružė @ 2005 08 25, 07:03)
Dukrai 12 metų. Iki šiol (nuo 6 m.) nešiojo plokštelę. Dantys išsitiesino, bet ne tiek kiek tikėjausi. Gydytoja sako, kad plokštelė nebeduos geresnių rezultatų. Kokio amžiaus reikėtų sulaukti kad dėti breketus?
Jau sulaukėte

Odontologe, man pries 5 savaites nueme breketus, dabar nesioju plokstele (praeita savaite buvau pas gydytoja, tai jau leido nusiimti plokstele 9 val). Kiek laiko man mazdaug reikes vis tik nesioti plokstele? Toks jausmas kad naktimis tai reies ko gero kelis dar metus

QUOTE(Cili @ 2005 08 29, 16:59)
Odontologe, man pries 5 savaites nueme breketus, dabar nesioju plokstele (praeita savaite buvau pas gydytoja, tai jau leido nusiimti plokstele 9 val). Kiek laiko man mazdaug reikes vis tik nesioti plokstele? Toks jausmas kad naktimis tai reies ko gero kelis dar metus 

Kuo ilgiau tuo geriau. Nes vis tik visada yra recidyvų tikimybė. Naktinimis nešioti plokštelę gali prireikti dar ilgai. O terminus turėtų patikslinti jūsų ortodontas. o jūs prieš tai nenešiojote treinerio?
QUOTE(Odontologė @ 2005 09 05, 15:40)
Kuo ilgiau tuo geriau. Nes vis tik visada yra recidyvų tikimybė. Naktinimis nešioti plokštelę gali prireikti dar ilgai. O terminus turėtų patikslinti jūsų ortodontas. o jūs prieš tai nenešiojote treinerio?
aciu zu atsakyma

mano14 m. brolis jau 6 mėn nešioja tokią plastmasinę plokštelę sąkandžiui tiesinti. nežinau, kaip tiksliai tas daiktas vadinasi, toks kur reikia ir naktį su juo būti.
Dabar ta plokštelė skleidžia nemalonų kvapą. Girdėjau, kad yra priemonės jai dezinfekuoti.
Klausiau eurovaistinėje, bet jie sakė, kad tokių neturi.
Kaip ir kuo galima būtų valyti tą plokštelę???
labai ačiū.
Dabar ta plokštelė skleidžia nemalonų kvapą. Girdėjau, kad yra priemonės jai dezinfekuoti.
Klausiau eurovaistinėje, bet jie sakė, kad tokių neturi.
labai ačiū.
QUOTE(J.E. Aistė @ 2005 09 18, 22:23)
Mes naudojam Corega tabs arba Blend-a-dent. Plokštelę reikia mirkyti kasdien, bent jau taip rekomendavo ortodontė. Šių priemonių yra beveik visose vaistinėse, tik pagal instrukciją jos skirtos senatviniams protezams.

Tinka viskas, kas skirta protezų valymui. Pasiteiraukite vaistinėse.

Laba diena.Norėčiau jūsų paklausti ar atsikišusius į priekį viršutinius dantis dar galima nors kiek ištiesinti treineriu arba plokštele suaugusiam 32m. žmogui.Ačiū

QUOTE(JurgaA @ 2005 10 06, 12:59)
Laba diena.Norėčiau jūsų paklausti ar atsikišusius į priekį viršutinius dantis dar galima nors kiek ištiesinti treineriu arba plokštele suaugusiam 32m. žmogui.Ačiū 

ŠIEK TIEK galima, bet per labai didelį vargą ir pastangas.