Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai ir plokštelės

QUOTE(renccexxx @ 2006 04 09, 12:00)
prasau rekomenduoti ortodontus kaune smile.gif) aciu labai smile.gif

prasom uzsukti i 'breketininkiu pokalbius' ir pirmam lape paziureti sarasiuka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, neseniai sužinojau apie breketus, kurie tvirtinami ne iš išorines dantukų puses, o iš vidines, todėl yra visai nematomi, kas labai džiugina =)))

Lietuvos internete apie tai neradau jokios informacijos, todėl kaip teisingai vadinasi šis breketų metodas, net nenumanau =((

Šis metodas plačiai yra paplitęs Europoje ir Rusijoje („ленгвальный метод“).
Be to šis metodas yra efektyvesnis gydant neteisinga sąkandį...

Klausymas būtų toks:
Ar Lietuvoje kur nors teikiama šį paslauga?
Kur Būtent?
blush2.gif
Atsakyti
kiek toko girdeti, lietuviai sito dziaugsmo dar neturi.... bet gal ir klystu, nes domejausi tai beveik pries metus mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš skambinau į viena odontologijos klyniką ir ten prasitare jog toks metodas yra kažkur Lietuvoje, bet kur nepasakė... O gal ir pati "konsultantė" nesuprato apie ką aš ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastasyja @ 2006 04 27, 23:17)
O aš skambinau į viena odontologijos klyniką ir ten prasitare jog toks metodas yra kažkur Lietuvoje, bet kur nepasakė... O gal ir pati "konsultantė" nesuprato apie ką aš  ax.gif

sekmes neieskant tos klinikos mirksiukas.gif
Atsakyti
tai kad ieškant...
Jug ne šiaip sau atšliaužiau pas jus tongue.gif

Nors, kaip dabar jau suprantu veltui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anastasyja: 29 balandžio 2006 - 11:12
QUOTE(Anastasyja @ 2006 04 29, 11:10)
tai kad ieškant...
Jug ne šiaip sau atšliaužiau pas jus tongue.gif

Nors, kaip dabar jau suprantu veltui...

kantrybes mergaite, jei labai noresi tai ir suzinosi kur ta klinika.. ne visi atsakymai gyvenime iskart ateina
Atsakyti
Kiek man žinoma, Lietuvos ortodontai nededa lingvalinių breketų rolleyes.gif
Atsakyti
Na, ar teikiama tokia paslauga Lietuvoje ar ne, kaip supatou tiksliai hau nesužinuosiu...

Bet gal mūsų kaimynai labiau pažengę šioj srityje? pvz. Latvija, Estonija... rolleyes.gif
Atsakyti
Jei sužinosi-parašyk..nes aš svarstau gal man tiesintis irgi reiktų,pas mane tai tik apatiniai priekiniai biškį susigrūdę..tai labai kaip ir nereiktų,bet stomatologė patarė tik dėl to,kad geriau išsivalytų tada man jie,o db vargstu su siūlu bet ir tai nelabai sekas..a tokiam amžiui vaikščot su tais,kurie matos-kaip ir gėda biškį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2006 05 17, 12:28)
J... ir gėda biškį  blush2.gif

Sakyčiau ne tai kad gieda, bet negražu, tai jau tikrai... Nepasakyčiau, kad jau ir labai baisu, bet tiesiog kai šiuolaikinė technika yra pakankamai pažengusi ir odontologijos srityje, bei jau Europoje gerai praktikuojamas šiš metodas – kai breketai nesimato, tai kodėl gi nepasinaudoti šia proga...

Gaila tik kad Lietuvoje ne daug kas aplamai dantukų lyginimu užsiima ką jau apie lengvatinius sakyti... Kas yra labai apmaudu verysad.gif
Atsakyti
Tai ką-reiks laukti geresnių laikų bigsmile.gif man nėra nei skubu, nei ką- jei tiek metų jau pragyvenau su tais dantim,tai dar kokiu metus galima palaukti- o tada man rodos ir pas mu atsiras tokie breketai tongue.gif
Atsakyti