Sveikos,gal žinot kada kmuk ortodontijos klinikoj vaikams deda nemokamas plokšteles.Mes prieš porą dienų buvom,tai daktarė pasakė,kad vasarą,kai reiks dėt plokštelę tai jei pataikysim tai gal įdės nemokamai .O jei nepataikysim tada reiks mokėt apie 200.
QUOTE(deimante7 @ 2007 04 02, 14:51)
Šaulių g. 52, ortodontė J. Liatukienė klijuoja ir keramikinius, ir safyrinius ir kt. breketus.
O nežinai, ar ji gerai dirba ?
Kaip tik pas ją šią savaitę eisiu...

QUOTE(Liz @ 2007 05 13, 22:35)
Nebijok, ji gerai išmano savo darbą

Sveikutes
Mano dantys labai negražūs
O kadangi jie dar ir stambūs bei kai šypsausi, labai matosi dantenos, turiu labai plačią šypseną, tai kreivumas labai labai išryškėja.
Viršuj turiu "vampyro dantis" - jie labai aukštai palydinus su kitais, ir smarkiai atsikišę. Apačioj ne taip blogai, bet dantukai užlipę vieni ant kitų, tai irgi reikia tvarkyt, bet ko gero teks raut sveikus dantis...
Man beveik 22 metai, tai įtariu teks nešioti apie 3-4 metus, todėl "geležinių" tikrai nedėsiu (nors man ir neatrodo baisiai, bet grožio irgi nematau, sorry
), o kadangi po metų nusimato vestuvės, tai viliuosi, kad iki tol bent truputi situacija pasitaisys. Kaip manot, ar per metus dantys bent truputi pasislinktų ir būtų gražesni? Tiesa, planuoju dėtis keramikinius, jie man ir šiaip visai gražūs, tad čia problemų nebūtų 
Taigi, gal kas galėtų patarti šiais klausimais
:
1. ar po metų jau būtų pastebimas rezultatas? (ta prasme, neketinu po metų nusiimt, nes ko gero teks apie 3-4 nešiot, bet breketai man gražiai atrodo ant tiesesnių dantų, o per savo vestuves norėčiau būti gražiausia
)
2. jei sugestų koks dantukas, kol busiu su breketais, ar įmanoma bus ji pataisyt? ar tik brektus nuėmus? Mano dantys labai genda ir dantenos kraujuoja...
3. girdėjau, kad keramikiniai breketai daug brangesni. Gal žinot kiek kainuoja abiem žandikauliam? Ypač domina kainos Kaune, tada būtų gerai, jei adresiukų pasiūlytumet
Ačiū labai

Man beveik 22 metai, tai įtariu teks nešioti apie 3-4 metus, todėl "geležinių" tikrai nedėsiu (nors man ir neatrodo baisiai, bet grožio irgi nematau, sorry

1. ar po metų jau būtų pastebimas rezultatas? (ta prasme, neketinu po metų nusiimt, nes ko gero teks apie 3-4 nešiot, bet breketai man gražiai atrodo ant tiesesnių dantų, o per savo vestuves norėčiau būti gražiausia

2. jei sugestų koks dantukas, kol busiu su breketais, ar įmanoma bus ji pataisyt? ar tik brektus nuėmus? Mano dantys labai genda ir dantenos kraujuoja...

3. girdėjau, kad keramikiniai breketai daug brangesni. Gal žinot kiek kainuoja abiem žandikauliam? Ypač domina kainos Kaune, tada būtų gerai, jei adresiukų pasiūlytumet

Ačiū labai

QUOTE(Ana_21 @ 2007 05 23, 21:18)
Sveikutes
O kadangi jie dar ir stambūs bei kai šypsausi, labai matosi dantenos, turiu labai plačią šypseną, tai kreivumas labai labai išryškėja.
Viršuj turiu "vampyro dantis" - jie labai aukštai palydinus su kitais, ir smarkiai atsikišę. Apačioj ne taip blogai, bet dantukai užlipę vieni ant kitų, tai irgi reikia tvarkyt, bet ko gero teks raut sveikus dantis...
), o kadangi po metų nusimato vestuvės, tai viliuosi, kad iki tol bent truputi situacija pasitaisys. Kaip manot, ar per metus dantys bent truputi pasislinktų ir būtų gražesni? Tiesa, planuoju dėtis keramikinius, jie man ir šiaip visai gražūs, tad čia problemų nebūtų 
:
)
Ačiū labai

Ačiū labai

Labukas,
as kaip tik nesioju keramikinius breketus. Grubiai tik uzdejimas ant abieju zandikauliu man kainavo 3800Lt (cia Vilniuj - gal kituose miestuose ir pas kitus ortodontus biski pigiau...) Del matymosi - tai patys breketai gal ir nesimato, bet viela tai matosi - zodziu bet kokiu atveju neisvengsi likti nematoma

Del taisymo - manau irgi bedu jokiu nebus. Siaip tai breketus nesiojant reikia siek tiek daugiau dantukams skirti prieziuros, dazniau valyti, skalavimo skysti naudoti, visokie tarpdanciu sepeteliai - dantukai daug svaresni buna - reciau genda. As irgi turejau anksciau problemu del dantenu kraujavimo - bet dabar skalauju su tokiu skysciu, kuris mazina sita reikala - dabar viskas ok.
Siaip tai siulau ilisti i vilnieciu breketininkiu pokalbius - ten tikrai rasi daug info apie breketus

Labai Ačiū už informaciją

QUOTE(Ana_21 @ 2007 05 28, 08:49)
O kur zadi detis? Mane irgi domina tie breketai, bet as vis dvejoju. Sako, kad veliau gali atsistatyti dantukai i pradine padeti ir as net pati zinau toki atveja

As planuoju detis breketus pas Liatukiene,Klaipeda, labai maloni pasirode, viena forumiete rekomendavo. Tai man 1.5metu bus breketai, dar tiek pat plokstele, be to reiks israut 3 dantukus
Tik nezinau kodel kainuos 5.5 tukst, kiek skaiciau kitoms ir pigiau kainuoja, bet cia gal kiekvienam atvejui skirtingai?

QUOTE(Ingredd @ 2007 05 29, 11:44)
As planuoju detis breketus pas Liatukiene,Klaipeda, labai maloni pasirode, viena forumiete rekomendavo. Tai man 1.5metu bus breketai, dar tiek pat plokstele, be to reiks israut 3 dantukus
Tik nezinau kodel kainuos 5.5 tukst, kiek skaiciau kitoms ir pigiau kainuoja, bet cia gal kiekvienam atvejui skirtingai?

Ojetau 3 gyvus dantis rauti

QUOTE(barskuoleee @ 2007 05 29, 11:57)
Ojetau 3 gyvus dantis rauti
as turbut nesiryzciau tokiu atveju
nebent beviltiska visai padetis atrodytu. uzjauciu 

Padetis nebeviltiska galima ir nieko nedaryt, nera dantukai taip baisiai kreivi, bet as noriu idealios sypsenos todel ir rysiuosi raut jei tikrai reikes, kitaip jiems nebus kur tiesintis...
Pas mane irgi dantukai nebuvo tokie ziauriai kreivi - galejau su tuo vis dar gyventi, bet kazkaip kaip ir daugeliui norejosi graziu tiesiu dantuku
O kai pradejau tiesinti pasirodo ir sakandis nekoks, dantukai kiti irgi kreivi...zodziu yra kas veikti. Man sake, kad reikes 2 - 2.5 metu, o dar tik 6 menesiai praejo - bet kai pagalvoji tai net nespejau apsidairyt o jau puse metu
Man aciu dievui tik viena teks rauti dantuka
bet ir tai gaila atsisveikinti. Siaip jeigu esat is Kauno ar Vilniaus - rekomenduoju Latkauskiene.