Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai ir sukulentai

QUOTE(anril @ 2011 05 30, 00:22)
Durpės yra nelaidžios . Visi tie universalūs mišiniai, ką į juos bepasodintum, vanduo ant viršaus guli , kol susigeria. Ir miško smėlis gali būti labai smulkus ir nelaidus. Mišinys turėtų būti iš lapinės žemės ir rupaus smėlio ar smulkaus žvyro.

wub.gif dėkoju. Paskaičiau ir apsidžiaugiau. Vakar kaip tik pataikiau prisirinkti rupaus smėlio lietaus išplautoje griovoje. Vakare sodinsiu iš naujo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2011 05 29, 23:49)
Merginos, o nesupylksit, jei jus supazindinsiu ir kartu kaktusus "sujungsiu" ?

Nesupyksiu, įdėkit mano kaktusus prie Bagel tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2011 05 30, 00:22)
Durpės yra nelaidžios . Visi tie universalūs mišiniai, ką į juos bepasodintum, vanduo ant viršaus guli , kol susigeria. Ir miško smėlis gali būti labai smulkus ir nelaidus. Mišinys turėtų būti iš lapinės žemės ir rupaus smėlio ar smulkaus žvyro.

I universalu misini reikia imaisyti trecdali statybinio zvyro- ir zeme kaktusams paruosta. O toliau jau nuo fantazijos priklauso- ceolitas, keramzitas, angliukai po lauzo uzgesimo.
O durpiu - nerugsciu as visada bent jau ketvirti idedu- jos suteikia zemems purumo.
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2011 05 30, 08:30)
I universalu misini reikia imaisyti trecdali statybinio zvyro- ir zeme kaktusams paruosta. O toliau jau nuo fantazijos priklauso- ceolitas, keramzitas, angliukai po lauzo uzgesimo.
O durpiu - nerugsciu as visada bent jau ketvirti idedu- jos suteikia zemems purumo.

assa.gif

Ačiū merginos. wub.gif
Atsakyti
Echinopsis Paramount Yellow praeitu metu anglas
user posted image
Atsakyti
Va kaip paprastai šiandien pražydom biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2011 05 30, 12:43)
Echinopsis Paramount Yellow praeitu metu anglas

Grazuolis thumbup.gif wub.gif Mano tai dar pumpuruoti.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 05 29, 23:09)

O meduza tai - DIGITOSTIGMA caput-medusae:
[attachmentid=213518]

koks grozis. wub.gif nemaciau dar tokiu.

Visu kaktusiukai labai grazus. wub.gif

Atsakyti
Sveiki, ar butu zmoniu, kurie galetu bent maziausiai 6 vaikucius atsiusti? ax.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Susitartumem wink.gif

ieva7776 mano skype. Turiu virs 30 kaktusu, bet vis negana wink.gif lotuliukas.gif

Laukiu, buciau dekinga. thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Tina*,2011 05 29, 22:09]
Oi kaip noreciau. Toks grozis.

O meduza tai - DIGITOSTIGMA caput-medusae:
[attachmentid=213518]
Čia ne meduzai caput,o mum žiopliukėm,kad tokią grožybę pražioplinom doh.gif
O čia keletas iš maniškių šiūmečių:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
nuostabūs wub.gif
dzievulėliau kaip sulaukti kito siuntimosi sezono unsure.gif
Tiesa, dar būtų gerai guminės palangės hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva7776 @ 2011 05 30, 17:09)
Sveiki, ar butu zmoniu, kurie galetu bent maziausiai 6 vaikucius atsiusti?  ax.gif  mirksiukas.gif  4u.gif
Susitartumem wink.gif

ieva7776 mano skype. Turiu virs 30 kaktusu, bet vis negana wink.gif  lotuliukas.gif

Laukiu, buciau dekinga. thumbup.gif

O čia kaip? g.gif

Dalyvauk pokalbiuose,stebėk,kada daromi užsąkymai ir užsisakinėk. Tada atsiųs kiek tik nori. O ne mažiausiai 6... Įdomiai skaičius nuskambėjo... unsure.gif Kodėl būtent 6? Kad negana,tai nieko naujo smile.gif pas mane 200 ir dar vis negana doh.gif

Rasiuk,o kas trečioje nuotraukoje,prieš astrofitumą? g.gif

Ar prigijo gasterija? Taviškės labai fainai auga,pučiasi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 30 gegužės 2011 - 22:07