Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zigri: 17 gegužės 2011 - 18:14
Nelabai radau kurioj cia temelej uzklaust blush2.gif
Gal kuri turit atsiliepimu apie BLIC grozio salono kirpejas Kaune? Ar graziai padaro vestuvine sukuosena?
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Gra=u, bet ar man tiktų va čia tai klausimas biggrin.gif
Atsakyti
Oj kiek cia grozybiu viskokiu wub.gif
Atsakyti
labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sibirica @ 2011 05 19, 15:01)
Nelabai radau kurioj cia temelej uzklaust  blush2.gif
Gal kuri turit atsiliepimu apie BLIC grozio salono kirpejas Kaune? Ar graziai padaro vestuvine sukuosena?

As uzsirasiusi pas Rasele birzelio 11 dienai ax.gif Jei prisiminsiu, galesiu papasakoti apie ja smile.gif Bet siaip man ta salona rekomendavo drauge. Pirmiausiai kirpeja Julija, bet ji mano dienai jau buvo uzimta smile.gif Taip pat ir kirpeja vardu Banga man labai patiko smile.gif
Na, tikiuosi, kad neteks gailetis smile.gif Aisku, ziurint, kokios sukuosenos norite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 05 20, 09:50)
As uzsirasiusi pas Rasele birzelio 11 dienai  ax.gif  Jei prisiminsiu, galesiu papasakoti apie ja smile.gif Bet siaip man ta salona rekomendavo drauge. Pirmiausiai kirpeja Julija, bet ji mano dienai jau buvo uzimta smile.gif Taip pat ir kirpeja vardu Banga man labai patiko smile.gif
Na, tikiuosi, kad neteks gailetis smile.gif Aisku, ziurint, kokios sukuosenos norite smile.gif

Na mane uzrase pas Ligita, kaip matau daug tu kirpeju ten dirba, nezinia ar visos ten geros, nes kainele tai nemaza sukuosenu (nuo 100 iki 200 lt), tai noretusi bent kokybes rolleyes.gif siaip as ketinu tiesiog kuoduka susisukti arba sone arba tiesog gale ir gelyte i plaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sibirica @ 2011 05 20, 12:33)
Na mane uzrase pas Ligita, kaip matau daug tu kirpeju ten dirba, nezinia ar visos ten geros, nes kainele tai nemaza sukuosenu (nuo 100 iki 200 lt), tai noretusi bent kokybes  rolleyes.gif  siaip as ketinu tiesiog kuoduka susisukti arba sone arba tiesog gale ir gelyte i plaukus  smile.gif

Tai pas mane situacija tokia pati del sukuosenos, ziuresiu, kaip ten bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 05 20, 12:11)
Tai pas mane situacija tokia pati del sukuosenos, ziuresiu, kaip ten bus smile.gif

belieka laikyti spygas biggrin.gif o beje darysies bandomaja sukuosena ar iskarto sausi vestuviu diena su tom laikomom spygom kisenej? rolleyes.gif

parasiau ir tik tada pamaciau kada tavo vestuves doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sibirica: 20 gegužės 2011 - 11:32
As darysiuos blic salone pas kirpeja laura rizikuosiu be bandomosios sukuosenos:)
Atsakyti
QUOTE(Sibirica @ 2011 05 20, 13:31)
belieka laikyti spygas  biggrin.gif o beje darysies bandomaja sukuosena ar iskarto sausi vestuviu diena su tom laikomom spygom kisenej?  rolleyes.gif
parasiau ir tik tada pamaciau kada tavo vestuves  doh.gif

biggrin.gif Nesidariau bandomosios, nes vistiek mazdaug zinau, ko noriu, kas man tinka, o kas ne mirksiukas.gif Tik birzelio pirmom dienom bandysiu pas ta kirpeja nueiti pasikirpti galiukus ir pasitarti tuom paciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 05 20, 13:05)
biggrin.gif  Nesidariau bandomosios, nes vistiek mazdaug zinau, ko noriu, kas man tinka, o kas ne  mirksiukas.gif  Tik birzelio pirmom dienom bandysiu pas ta kirpeja nueiti pasikirpti galiukus ir pasitarti tuom paciu  ax.gif

Taip pat ir as uzsisakiau plauku dazymui savaite pries pas ta pacia kirpeja tai bus proga aptart viska ir parodyt ko noriu:)
Atsakyti