Sveikos paneles, moterys, merginos

Rasau pirma karta, nezinau ar cia tinkamoje vietoje pataikiau. Jei kur ne ten, sakykit, pasitaisysiu.

Taigi prispyre ir mane laikas prie vestuviu. Sia vasara mainysim ziedus.
Taigi dalykas toks, kad nebedaug laiko liko iki vestuviu ir emiau panikuoti, kad kaip visus tuos galus i viena galu gale suvedus. Turiu jau vestuvine suknele, batelius. Kirpeja uzsakyta (neteko nei karto man asmeniskai pas ja lankytis, taciau mama ten lankosi ir paliko gerus atsiliepimus). Neturiu dar visazistes ir manikiurininkes.
Paciai neteko nei karto sudalyvauti vestuvese, nors buvau pakviesta ne karta, bet vis kiti dalykai koja pakisdavo. Uztat mazai to supratimo kaip ten kas kur tuuri buti pas ta nuotaka

) zinau, skamba juokingai, taciau man jau juokas pro asaras gaunasi.
Problema ta, kad niekaip negaliu apsispresti kokia gi sukuosena labiausiai tiktu prie sukneles, taipogi papuosalai ir makiazas. Turiu sokiu tokiu dalyku nusiziurejusi taciau beproto sunku apsispresti (neveltui po svarstykliu zenklu gimusi esu

))
Isties butu begalo malonu isgirsti jusu nuomones ar patarimus.
Ikelsiu savo vestuvines sukneles nuotraukas, taip manau bus galima kaip nors susidaryti vaizda kas labiau eina prie jos kas ne.
Mano pacios plaukai juodi, tiesus ir ilgi (zemiau liemens). Galvoju darytis sukuosena, kad visi butu sukelti, nes manau ir patogiau ir nebus taip karsta liepos menesi.
Taigi isties laukiu jusu nuomoniu.

Aciu is anksto. !
Mano vestuvine suknele (ikeliu linka, taip lengviau bus visoms paziureti):
Mano vestuvines suknele