QUOTE(bastinga @ 2011 03 23, 12:00)
bastinga,Lusasita, labai šaunūs darbeliai
QUOTE(Eledita @ 2011 03 23, 16:33)
Puikus, stilingas kostiumėlis
O čia mano lininė servetėlė, iškeliauja dovanų..
na ir grožiai, mezgejėlės Jūs visos superinės
šaunuolytės
Per pusdienį tiek grožybių užderėjo
Super kostiumėlis krikštynoms ir nuostabi servetėlė
Super kostiumėlis krikštynoms ir nuostabi servetėlė
QUOTE(Eledita @ 2011 03 23, 17:33)
Kostiumėlis krikštynoms gelbėjant mažo žmogučio šventę ir priderintas prie visos šeimynos "aprangos kodo"...
Schemos ir t.t. nėra, nes idėja atsirado ir viskas buvo įgyvendinta reaktyviniu greičiu...
Schemos ir t.t. nėra, nes idėja atsirado ir viskas buvo įgyvendinta reaktyviniu greičiu...
Puikus
Romap, graži staltiesė
QUOTE(diudas @ 2011 03 23, 23:47)
Dovanėlė draugės mažajam sūneliui - megzti batukai
eina sau kaip grazu - tuoj vel uzsinoresiu mazo leliuko
diudas - batukai žavingi... jau taip gražu...
Alacka33 - na ir padirbėjot iš peties... oho koks margumas, na kantrybė ir kruoštumas
o čia mano dar viena lininė servetėlė - takelis.. Kažkaip paskutiniu laiku įsimylėjau liną...
Alacka33 - na ir padirbėjot iš peties... oho koks margumas, na kantrybė ir kruoštumas
o čia mano dar viena lininė servetėlė - takelis.. Kažkaip paskutiniu laiku įsimylėjau liną...
[quote=Lace,2011 03 24, 08:03]
Puikus
Man tai širdis sąla, kai matau nepriekaštingai atliktą darbą
Ačiū visoms už kostiumėlio įvertinimą...
O dėl to nepriekaištingai tai hmmmm... Idėja ir man pačiai pradeda patikt, o techninės klaidos pasitaisys mezgant antrą, trečią ir t.t.
Tuo pačiu noriu pagirt ir pasidžiaugt visų darbeliais. Smagu kasdien matyt tiek naujienų, idėjų. Ir man ypač smagu kai matau jaunų, dar tik pradedančių mezgėjų darbus. Nes dabar kuo toliau, tuo rečiau sutiksi jauną merginą ar moterį kuri megztų...
Puikus
Ačiū visoms už kostiumėlio įvertinimą...
O dėl to nepriekaištingai tai hmmmm... Idėja ir man pačiai pradeda patikt, o techninės klaidos pasitaisys mezgant antrą, trečią ir t.t.
Tuo pačiu noriu pagirt ir pasidžiaugt visų darbeliais. Smagu kasdien matyt tiek naujienų, idėjų. Ir man ypač smagu kai matau jaunų, dar tik pradedančių mezgėjų darbus. Nes dabar kuo toliau, tuo rečiau sutiksi jauną merginą ar moterį kuri megztų...