QUOTE(Bonifacija @ 2011 03 18, 01:32)
is tikruju, tai vaiko nesiojimas ir gimdymas jau irgi intervencija ir dar laimes reikalas, ar bus minimalios tos intervencijos.
Autore tegu geriau atiduoda vaika ir ateity pasirupina, kad tokiu netyciuku nebutu.
Nepasirūpino iki šiol, manau nepasirūpins ir vėliau...
QUOTE(vidavai @ 2011 03 18, 11:04)
Man tai vienas klausimas iskilo,jei jau autore taip nenorejo,neplanavo vaiku ateityje,kodel tada neatlikti sterilizacijos ir neuzkirsti kelio tam visam laikui?,samoningai buvo pasilikta galimybe tam "netycia"...aborto nenoriu,isikisimo i mano kuna nenoriu,ano nenoriu...o jin is vis ko nors nori?ne 15 metu,reikejo anksciau galvot..sutinku su kai kuriom,ot tai didvyre -gyvybe mat issaugojo...dabar gal dar visos turetu katuciu paploti,kankine sventoji...
QUOTE(Arival @ 2011 03 18, 11:50)
Reikia mokėti kalbą,reikia kažkokių ryšių turėti,reikia kad kažkas būtų kartu ir tavim pasirūpintų po operacijos,o pasakotis apie tokius dalykus niekam nesinori.Ne kiekviena tą sugeba taip lengvai.Paskui -o jei kokios komplikacijos,čia problema bus gauti priežiūrą.Nėra čia taip parasta ir lengva.
Niekam pasakotis nesinori? Tai va gi yra "nuostabusis tėvelis", kuris taip pat, kaip ir ji, nepasirūpino apsisaugojimu. Tai tegul ir bus kompanionas. Beje, ji užsienyje. Tai manau kalbą moka
QUOTE(jur12345 @ 2011 03 18, 11:51)
QUOTE(Blackgate @ 2011 03 18, 12:25)
Aš irgi nebetikiu, kad ši istorija tikra. Tiesiog duotas geras mūšio laukas susirungt mamoms ir ne mamoms. Kiaušidžių perrišimai, gimdos pašalinimas ir taip toliau, atsiprašau, bet man jau bloga. Tolygu diskusijai apie gyvūnėlių sterilizaciją.
O kuo ne gyvūnėliai?
Gyvūnėliai tik retkarčiais savo palikuonių atsisako, dažniausiai augina.
O va ji atsisako...