Na mano pacios vaikelis buvo neplanuotas, taciau kai suzinojau kad ja nesioju, kaip jauciau jos judesios, kai ja pati isnesiojau pagimdziau kai ja pamaciau as tapau labai laiminga, manau, kad pagimdzius pamacius vaikeli mastysite kitaip. Vaikas yra nuostabu, to nesuprasit kol jis negims
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 03 21, 17:05)
Tai jos visos psichinės ligonės dabar, nes atsieit tikros neligonės motinos savo vaikus tik bučiuot turi ir jokiu būdu... nieko..? Netgi jei vaiks krenta kur ant žemės, klykia ar pan?
Raudonoji Aguonele.. Visos mamos pratruksta, vienos maziau, kitos daugiau

O ivardijau tik viena zmogu kolkas su psichikos sutrikimu, tai temos autore

QUOTE(pasikeisiu @ 2011 03 21, 18:59)
Žinot...Visi mes esame labai greiti duoti kitiems patarimus, nepriklausomai nuo to, prašo jų kas nors ar ne.
Bet labai labai lėti, įsiklausydami į tai, ką mums sako kitas ir kas dar lieka už to, ką jisai pasakė aiškiai. Kai mes klausomės kitų žmonių, ypatingai tų, kurių nuomonės labai skiriasi nuo mūsiškės, mes turime progą ir pajusti ir suprasti, kad pasaulis anaiptol netelpa mūsų smegeninėje, ir galbūt mūsų požiūris nėra vienintelis teisingas vien dėl to, kad mes galbūt nesame gyvenime susidūrę su tam tikrais jo aspektais. O žmogus su kitokia nuomone galbūt yra susidūręs ir jo patirtis tame yra gilesnė. Jei aš vertinu savo patirtį ir noriu ja pasidalinti, aš pirmiausia turiu būti pasiruošusi priimti kitą, kitokią patirtį ir kitą žmogų su ta kita patirtimi. Tada jis galbūt norės pasisemti ir mano patirties. Niekas nenori to, kas brukama prievarta. Tačiau kas išties yra svarbu ir reikšminga kitam, mes galime sužinoti ne siūlydami, o klausdami ir klausydami.
O man iskilo klausimas, kas cia per grandioziniai planai? Jus turite labai aiskiai nusibrezusi tiksla, kazka gyvenime nuveikti, bet, kas tai yra, kad tas vaikas jums trukdo? Isradinejate nauja atomines energetikos rusi? kvantines fizikos teorijas? sirdies transplantacijos technikas? kas yra tas KAZKAS TOKIO, kad yra verta atsiduoti 100%? Jei istiesu turite kazkoki grandiozini plana, zinote, kad galite ir pasiseks tuomet paaukokite ta vaika ir darykit, gal zmonija uz tai padekos. Bet, jei tai yra tiesiog baigti kokius "bla bla" mokslus, atsidaryti kokia nereiksminga firma ilgainiui nematysit prasmes ir tame, tada jau pradesit gailetis ir mastyt gal tas vaikas buvo ta prasme. Kiekvienas iesko tos tikrosios gyvenimo prasmes, kodel mes viska tai darome ir daugumai vaikas tampa ta didziaja prasme, jei jau jus tikrai zinote kokia jusiske, tuomet ,tikrai, atsisakykite to vaikelio ir suteikit laime kazkam kitam, kuris ras prasme butent jame.
QUOTE(pasikeisiu @ 2011 03 21, 18:51)
Alfija
O jus dar neturit anuku?
Bet elgiates kaip mano mociute.. Tai jauciu, kad metu tikrai jau nemazai 
O jus dar neturit anuku?

nu nu,o kaip aš elgiuosi? Per monitorių matosi ane?
QUOTE(liomi @ 2011 03 21, 17:06)
kodel jus visos sitoj temoj budite? kaip parduotuvej-atejau,pinigu nera,bet va salia pastovesiu, Aldona gal vyras girtas is namu isvys-pasnekesim ..
uzsiimkit reikalais,arba eikit i BENDRAMINCIUS!
uzsiimkit reikalais,arba eikit i BENDRAMINCIUS!
Tai taves to paties norejau paklausti

Va kas atsitinka, kai namu seimininkem interneta virtuvej iveda

QUOTE(pasikeisiu @ 2011 03 21, 18:59)
Tai dabar klausiu dar karteli ir leeeetaaaai

Papildyta:
nė menkiausio neturi. Sakau visiškai atsakingai.
Nesvarbu ką ji išradinėja ir kokie jos planai. Viena - ji tikrai žino, kad nenori vaiko. Ir nutarė ne vaiką kankinti nemylimoj / nelaukiamoj aplinkoj, o atiduoti ten, kur vaikas bus laukiamas ir mylimas.
Gal tas vaikas niekad netaps ta didžiąja prasme-autorė juk rašė, kad JAI NEPATINKA VAIKAI. ir ji jų nenori.
Kas neaišku?
Gal gerbkim kitų sprendimus ir priimkim žmones tokius, kokie jie yra?
Gal tas vaikas niekad netaps ta didžiąja prasme-autorė juk rašė, kad JAI NEPATINKA VAIKAI. ir ji jų nenori.
Kas neaišku?
Gal gerbkim kitų sprendimus ir priimkim žmones tokius, kokie jie yra?
QUOTE(S@lsa @ 2011 03 21, 17:09)
O man iskilo klausimas, kas cia per grandioziniai planai? Jus turite labai aiskiai nusibrezusi tiksla, kazka gyvenime nuveikti, bet, kas tai yra, kad tas vaikas jums trukdo? Isradinejate nauja atomines energetikos rusi? kvantines fizikos teorijas? sirdies transplantacijos technikas? kas yra tas KAZKAS TOKIO, kad yra verta atsiduoti 100%? Jei istiesu turite kazkoki grandiozini plana, zinote, kad galite ir pasiseks tuomet paaukokite ta vaika ir darykit, gal zmonija uz tai padekos. Bet, jei tai yra tiesiog baigti kokius "bla bla" mokslus, atsidaryti kokia nereiksminga firma ilgainiui nematysit prasmes ir tame, tada jau pradesit gailetis ir mastyt gal tas vaikas buvo ta prasme. Kiekvienas iesko tos tikrosios gyvenimo prasmes, kodel mes viska tai darome ir daugumai vaikas tampa ta didziaja prasme, jei jau jus tikrai zinote kokia jusiske, tuomet ,tikrai, atsisakykite to vaikelio ir suteikit laime kazkam kitam, kuris ras prasme butent jame.
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2011 03 21, 17:08)
Tai manot tinkama sitoje situacijoje butu nedaryti nieko ir ziureti kas bus toliau? Va kazkas parase, kad idomu kaip autores tolimesne ateitis susiklostys, gal dar karteli lauksis, gal ta kart neatiduos vaiko - o gal jau tada aborta pasidarys. Na zodziu laukiam ir stebim?
Nesu as labai tolerantiska asmenybe, nes tikrai tolerancija toli neveda..
Bet cia galima ilgai labai del to gincytis, kaip sakant visi su savo nuomone:)
QUOTE(pasikeisiu @ 2011 03 21, 16:09)
Tai taves to paties norejau paklausti
Ka tu cia veiki? Nagi mars prie puodu..

kas paskatino toki nicka "uzsideti" ,gal ir jus buvot kadaise mastantis zmogus..kas jums atsitiko saket? tempkit neta i miegamaji,jei virtuvej maiso.tikrai tikrai.
As zinau apie sia moteri daugiau,nei kuri jusu,todel noriu suprasti geriau jos situacija .labai to noriu.ir, skaitant 40 psl spamo, sunkiai sekasi.
QUOTE(pasikeisiu @ 2011 03 21, 19:17)
Tai manot tinkama sitoje situacijoje butu nedaryti nieko ir ziureti kas bus toliau? Va kazkas parase, kad idomu kaip autores tolimesne ateitis susiklostys, gal dar karteli lauksis, gal ta kart neatiduos vaiko - o gal jau tada aborta pasidarys. Na zodziu laukiam ir stebim?

QUOTE(alfija @ 2011 03 21, 17:09)
nu nu,o kaip aš elgiuosi? Per monitorių matosi ane?
Na jus labai kategoriska, turit viena tiesa - ir ta tiesa tik jusu. Bet tikrai cia sitoj temoj panasi nuomone (kad psichikos sutrikimas kamuoja autore) buvo issakyta tikrai ne viena.. Bet jus bandot parodyt, kad tipo dundukes tos merginos - nes tiesa yra tik viena, ir ja zino tik Alfija.. Kaip mano mociute- su ja as niekad nesigincyju. Nes zinau, kad beviltiska ir saugau jos sveikata