Man labai labai patiko, vel noriu atgal, jau povandeninio pasaulio grozis - neispasakytas

Gaila, kad nesusipazinome su Daluzenik, mes labiau prie juros buvome, valgyt eidavome irgi i Titanic Palace, man ten maziau zmoniu ir elegantiskiau viskas pasirode, nors zmones labai mandagus ir paslaugus abiejuose viesbuciuose. Turiu galvoje egiptiecius, o turistai - tai labai ivairaus kulturos lygio, kaip visada

Daluzenik, o Jus gyvenote seimyniniame ar standartiniam kambaryje, man idomu, ar buvo jie ramus? Mes musu seimyninio kambario langai vieni isejo i kiema, tai neblogai, bet kiti i koridoriu, tai ten nuolat buvo triuksmas nuo vaiksciojanciu zmoniu ir panasiai.
Idomu kaip Titanic Palace viesbutyje.
Vaziavome i Luksora su lenkais, nes pasirodo su rusais negalime, reikia vaziuoti su tais kurie atveze, tai kai nemokejau lenku kalbos, nekas

Patys vietiniai nepatere i Luksora ir Kaira vaziuoti su vietiniais, sake geriau su kelioniu organizatoriumi vaziuoti. Musu kelione i Kaira atsauke, nes kaip tik vyko mitingai, reiks grizti dar karta i Egipta del piramidziu, bet as mielai.
noriu patarti, tik nepirkite nieko, kai jus ves i ekskursijas, kainos uzkeltos nerealiai, papirusus kas pirko, mokejo, su nuolaida po 15 doleriu, kai viesbutyje kainavo 5 dolerius ir panasiai
Kiausiniai tokie is akmens, pamirsau dabar pavadinima, pradine kaina buvo 26 doleriai, nupirko uz 15, viesbutyje po 2 dolerius