Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Lark- pasaka wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2011 03 19, 10:36)

vaje vaje wub.gif ypac sitas ir sitas - man tokie nematyti... bet as tik phalaenopsius auginu doh.gif
Atsakyti
pražydo ir mano dendrobium kingianum wub.gif o kvepia blink.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2011 03 19, 11:36)
user posted image

Vejei man infarktas doh.gif 000189.gif mega_shok.gif kookie ir kiek grožių ploja.gif nu galėtų man kas gimtadieniui kokį grožį susiprast padovanot... ar čekį iš orchidėjų .lt ax.gif Kažkaip nesupratingi aplink mane žmonės nei valentinkei nei kovo8 orchidėjų nedovanojo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 03 19, 17:10)
Vejei man infarktas doh.gif  000189.gif  mega_shok.gif kookie ir kiek grožių  ploja.gif nu galėtų man kas gimtadieniui kokį grožį susiprast padovanot... ar čekį iš orchidėjų .lt ax.gif  Kažkaip nesupratingi aplink mane žmonės nei valentinkei nei kovo8 orchidėjų nedovanojo schmoll.gif

oi zinokyt ne pas jus viena tokie nesusiprateliai... doh.gif
beje, siandien nukoviau katleja oranzine is Prizmos.Labai aciu vienai is forumieciu kuri pranese apie jas. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo w.i.o.: 19 kovo 2011 - 18:00
QUOTE(zuzla @ 2011 03 19, 12:20)
šiaip dendrobiai linkę kvepėti dieną, dar geriau, jei saulė pašvies smile.gif

a aišku, dėkui. Taip taip, kai parsinešiau saulutė svietė 4u.gif o aš galvoju, kas čia nutiko ax.gif
Atsakyti
geltonasis apsigyveno pas mane irgi. Tik gelese nera jau katleju
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2011 03 19, 12:36)

good.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Evaja @ 2011 03 19, 07:48)
pernai pristatymas buvo nemokamas, bet augalams nuolaidų nebuvo smile.gif

Na bet nemokamas pristatymas ir buvo nuolaida. Galejom moket pristatyma ir tada prasyt nuolaidos nuo augalu. O galejom isvis nieko neprasyt ir butume negave tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(w.i.o. @ 2011 03 19, 17:58)
beje, siandien nukoviau katleja oranzine is Prizmos.Labai aciu vienai is forumieciu kuri pranese apie jas. thumbup.gif

Total praval. Buvau Prizmoj ir pamirsau geles apziuret doh.gif tongue.gif paštetai prota susuko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 03 19, 22:10)
Papildyta:

Total praval. Buvau Prizmoj ir pamirsau geles apziuret  doh.gif  tongue.gif paštetai prota susuko  lotuliukas.gif

jokio pravalo, buvau ir tikrai nelikau sužavėta augalais, pasirodė lyg šalčio paveikti žiedai, beje palikau nemažai 4u.gif arba labai senai jau žydintys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 19 kovo 2011 - 21:42
Lark,apsiprekinai tikrai sauniai thumbup.gif wub.gif Aplamai cia renkasi tokios saunuoles,ir geliukai pas visas nuostabus clap.gif clap_1.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
pasirodau su savo trupiniais ax.gif
''tamsiaodė''...,smulkiažiedis,pigutis ružavas,svajonių pumpuras-akis baigiu pražiūrėt doh.gif ,miniukas už lituką pirktas ir raibuolių fotosesija-sudėjau kartu dydžio parodymui-kairėje normalus kompaktiškas augalas,dešinėje-King Arthur.. lapai tie ilgieji po 40 cm ilgio... visi žiedai naminiai jau thumbup.gif
sekančios laukia savo eilės,bet tik po kelis pumpurus turi-numėtė manau dėl to,kad šalta ir drėgna buvo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo into*in: 19 kovo 2011 - 22:41