Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

rodostoma gražios gėlytės 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
axara superinės 1 ir 2 wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2011 03 21, 21:57)
Sveikos smile.gif
Phalaenopsis Black Mambo, tiesa jis jau baigiantis zydeti, tad foto nelabai geros, na bet vistiek rodausi smile.gif internete siam pavadinimui atitikmens neradau, tiesa sakant jis man labiau panasus i Doritaenopsi nei i Phalaenopsi  g.gif
user posted image
user posted image

o gal galėtumėte ir lapus parodyti blush2.gif blush2.gif blush2.gif (mano panaši numėtė žiedus, tai gal sakau kažkas panašaus bus ax.gif MB dovanojo sakė matė užrašą Black, o toliau... doh.gif (čia panašiai kaip nesidominčios automobiliais moters paklausti, o kokią mašiną nusipirko draugė? atsakymas: juodą hihihi.gif čia taip MB atsakė į mano priekaištą, kad pavadinimo nesužiūrėjo cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2011 03 21, 22:51)
o gal galėtumėte ir lapus parodyti  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  (mano panaši numėtė žiedus, tai gal sakau kažkas panašaus bus  ax.gif MB dovanojo sakė matė užrašą Black, o toliau...  doh.gif  (čia panašiai kaip nesidominčios automobiliais moters  paklausti, o kokią mašiną nusipirko draugė? atsakymas: juodą hihihi.gif čia taip MB atsakė į mano priekaištą, kad pavadinimo nesužiūrėjo cool.gif )

dabar neturiu foto, bet jei nepamirsiu pafotkinsiu smile.gif o siaip tai lapai kaip ir visu kitu phalaenopsiu. as ji pirkau ermitaze, buvo nuo 70lt nukainuotas ir tas pavadinimas ryskiai uzklijuotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2011 03 21, 18:28)
Del tu fotografavimu, tai eisiu ziureti, kokie ten pas mane objektyvai. Vyras man padovanojo fotika praejusiais metais su gal 4 uzdedamais objektyvais. Tai geda prisipazinti, bet ligi siol as ju nenaudojau, nors gal be reikalo  doh.gif  Gal pravers gelyciu fotografavimui  smile.gif

Toki geri turi ir nenaudoji schmoll.gif garantuoju, kad vienas is ju makro smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip ir visos , is orchidejos . lt
Atsakyti
Merginos, orchidejos.lt žada balandį nustebinti naujais augalais, taupykite, bus įdomybių smile.gif
Atsakyti
rodostoma, kokie gražūs ir švieži žiedai 4u.gif
Atsakyti
melynake*, Darunie arba numchoke tailandietė - gera ir patikima prekybininkė smile.gif aš irgi iš jos perku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evaja: 22 kovo 2011 - 08:44
QUOTE(rodostoma @ 2011 03 21, 22:15)
O cia mano keletas prazydusiu

pagarba 4u.gif kažkas nerealaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Evaja @ 2011 03 22, 08:39)
melynake*, Darunie arba numchoke tailandietė - gera ir patikima prekybininkė smile.gif aš irgi iš jos perku.

O kiek laiko augaliukai keliauja iki jusu? wink.gif
Atsakyti
Ryte, prieš pradedant darbą, įlendu čia. Užsiprogramuoju grožiui ir einu dirbti smile.gif
Grožis nerealus. Ačiū visoms, kad auginate šias žiemos saules ir juolab, kad šiuo grožiu (bent iš ekrano) dalinatės su kitomis.
Atsakyti
zujka, na va kaip smagu 4u.gif
Atsakyti