Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

jau gavau siuntinuką iš orchidejos.lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2011 03 23, 12:30)
ankščiau apie tai negalvojau, iki kol prieš naujus užvežė mini markų ir aš žinoma juos pražiopsojau. Tada daviau užduotį dar ir vyrui būtinai kai ras nupirkti, tai jis vargšelis kasdien kai tik eidavo pro kurią nors gėlių parduotuvę, ieškodavo jo. Ir vienoje parduotuvėje kai papasakojo ko ieško (žinoma pardavėja net nežinojo kaip tas mini markas atrodo) pasakė kad tokių gėlių jie nepardavinėja, nes niekas jų neperka ir jos ilgai stovi pas juos, o perka tik klasikines orchidėjas t.y. baltas ir violetines. Padariau išvada kad į dideles maximas veža tik "perkamas" orchidėjas, o visos kitos matyt lieka mažoms parduotuvėms. Čia tik mano pamąstymai, nežinau ar taip gali būt iš tikrųjų.

mintis verta apmąstymo g.gif
Papildyta:
eliss, nematau g.gif kur foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 23, 12:04)
eliss, nematau  g.gif kur foto g.gif

vėliau įdėsiu,labai jau mažas augaliukas smile.gif
Atsakyti
vis dedat, dedat grožius wub.gif wub.gif wub.gif

pražydo mano dendrobium'as, o jau kvepia wub.gif
user posted image

o čia naminiai žiedeliai smile.gif pernai išleido žiestiebį su lapeliu, tai čia dabar antrasis žiedstiebis iš to lapelio wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 03 23, 13:18)
vis dedat, dedat grožius wub.gif  wub.gif  wub.gif
o čia naminiai žiedeliai smile.gif pernai išleido žiestiebį su lapeliu, tai čia dabar antrasis žiedstiebis iš to lapelio wub.gif

nu duokit patarimų... doh.gif tokių foto prisižiūri,kaip gali praeit ramiai pro parduotuves...vos pamatai tokių gražuoliu ,kraujas verda kaip norisi vis dar ir dar... doh.gif
o jūsų žiedai tiesiog pasakiški...bent jau man...o spalvos... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pokahonta mmmm mmm m kaip grazu wub.gif
Atsakyti
Hiper maximoj yra keletas elegant serijos falenopsiu smile.gif as pasiemiau "black princes", buvo mano svajone 4u.gif buvo dar keletas ir kitu, zalsva, geltona, viena tamsi labai grazi wub.gif bet pastarosios saknys apgailetinos, tai neverta buvo imti. O siaip tikrai gaila, kad neuzveza daugiau g.gif
Atsakyti
o kur vaizdai... photo.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2011 03 23, 11:44)
gal jus ir teisi ax.gif  mirksiukas.gif

as ne jus as tu mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(Pokahonta* @ 2011 03 23, 12:18)
vis dedat, dedat grožius wub.gif  wub.gif  wub.gif

o jau gražumas koks wub.gif

QUOTE(sanlong @ 2011 03 23, 12:53)
Hiper maximoj yra keletas elegant serijos falenopsiu  smile.gif  as pasiemiau "black princes", buvo mano svajone  4u.gif  buvo dar keletas ir kitu, zalsva, geltona, viena tamsi labai grazi  wub.gif  bet pastarosios saknys apgailetinos, tai neverta buvo imti. O siaip tikrai gaila, kad neuzveza daugiau  g.gif

laukiam foto biggrin.gif
ir dar galvojau nuvažiuot iki ten bet apsigalvojau , ką daryt? mastau.gif noriu nors pasižvalgyti
Atsakyti
Pokahonta,nuostabios nuotraukos,ziedai aisku niekuo nenusileidzia bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
taip taip dabar priminėt Black Princess buvo ir vakar Prienuose biggrin.gif tokia
user posted image

pokahonta supeeeeer wub.gif
Atsakyti
Uoj, kokia faina šita Black princess bigsmile.gif Nors man nei margos, nei violetinės-bordinės nelabai patinka, bet šita thumbup.gif
Atsakyti