Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2011 03 23, 18:52)
Čia man matyt taip dėl to, kad tik šiemet pradėjau gėlėm domėtis ir kažkaip užsikabinau už falenopsių.

Tai, kad jie dazniausiai ir buna marguciai.

QUOTE(lark @ 2011 03 24, 14:45)
Tina, kaip tavasis "drambliaausis" laikosi, ar adaptavosi? Girdėjau, kad jo lapas iki 60cm užauga  rolleyes.gif

Dar neturiu jo. Atsiimsiu per paroda.
Atsakyti
sveikos po ilgos pertraukos nusipirkau ir as gelyte, tik va isemus is substrato radau neapsakomai dideli gniuzula kiminu, to pasakoje saknys supuvusios nuo pradziu cray.gif tad teko ir ziedukus nugenet, o atrode sveikas augaliukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruze: 24 kovo 2011 - 15:40
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 24, 17:31)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mano leliukai, bulbophyllum lobii ir sophronitis coccinea , ir jau namie thumbup.gif , kazin kada uzaugsim iki augalu g.gif , jau tokie kudikeliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2011 03 24, 15:47)
Mano leliukai, bulbophyllum lobii ir sophronitis coccinea ,  ir jau namie  thumbup.gif , kazin kada uzaugsim iki augalu g.gif , jau tokie kudikeliai bigsmile.gif

ogo kokie pavadinimai wub.gif
Šiaip tai aš linkus suaugusius augalus pirkt, patikimiau, kad išgyvens, bet gyvenimas kitaip pakoreguoja norus smile.gif , kad tik nesušaltų, kai išjungs šildymą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 24, 16:22)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
o tai kiek jų iš viso turit blink.gif
Papildyta:
Na štai mano šiandienos pirkinukas blush2.gif
žiedai virš 11cm

man net žodžiu pritrūko,koks jis man gražus... thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
ir aš ant vieno savo vazono radau internetinę nuoroda tad pažiūrinėjau kokių yra...niekad neatkreipdavau dėmesio...
http://www.floricult...i...&gid=143861
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 03 24, 18:21)
man net žodžiu pritrūko,koks jis man gražus... thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
ir aš ant vieno savo vazono radau internetinę nuoroda tad pažiūrinėjau kokių yra...niekad neatkreipdavau dėmesio...
http://www.floricult...i...&gid=143861

ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Mano visi langai i pietus, ir pastoviai silta, tai tikiuosi kad isgyvens g.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2011 03 24, 13:11)

gražuolė wub.gif
QUOTE(lark @ 2011 03 24, 14:23)
va, pasigyriau savo leliukais

niu jau labai dailūs leliukai wub.gif kad tik augtų 4u.gif
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 24, 15:22)
Na štai mano šiandienos pirkinukas

labai wub.gif

mergaitės, kur ieškoti info kaip pasodinti vandą?
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 24, 16:22)

Na štai mano šiandienos pirkinukas blush2.gif
žiedai virš 11cm

Dailus mirksiukas.gif

QUOTE(Tina* @ 2011 03 24, 16:38)
Tai, kad jie dazniausiai ir buna marguciai.

Aš turėjau minty tas vadinamas "karvutes", na dėmėtas. Tikgrinės smulkiomis dėmelėmis gal ir nieko rolleyes.gif
Atsakyti
ačiū merginos 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

wub.gif žiedeliai visų labai dailūs thumbup.gif wub.gif kuo dažniau šitoje temoje, tuo atrodo, toli gražu visus atspalvius susirinkti.. ax.gif
Norų sąrašas tik ilgėja.. lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti