Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

....
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 03 17, 21:13)

Tina, zado neteko biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas Tina kompas vel rodo paskutine zinute 12 val. dienos. Kai kazka parasau, tai atsiranda ir naujos. Nesuprantu kodel taip PASTOVIAI buna ir jokie refresh nepadeda. Ir visose temose taip nutinka.

Ei, moderatoriai, paaiskinkit pagaliau gi ax.gif
Papildyta:
va ir dabar:
[attachmentid=211065]
o sekanti iskart eina:
[attachmentid=211066]
negi tam tarpe plepaliuku nebuvo? unsure.gif
Atsakyti
ojei, kiek daug praleidai, gal geriau ir netvarkyk kompo, nebus pagundu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2011 03 17, 21:43)
Sveikos, merginos  smile.gif

Ačiū, Lerikytei, kad manęs neužmiršo ir pakvietė apsilankyti. Jau stengiausi čia nekaišioti nosies , nes apsilankymai šiaip sau nesibaigia, o vietos kur pastatyti jau nebėr.  rolleyes.gif mirksiukas.gif

Bet jau grožybių jūs prisipirkot.  wub.gif  wub.gif  wub.gif

labai smagu, kad visgi atėjai, nepasididžiavai 4u.gif kaip katlėja ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Paburnojau ir atsirefreshino doh.gif
Tikrai puikiai prekinates thumbup.gif

O as vel noriu zygo unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziuste @ 2011 03 17, 21:55)

ateičiai žinokit, kad priežiūros klausimai turi būt priežiūros temoje 4u.gif o kirpti ar nekirpti tik jūsų pasirinkimo laisvė mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir vėl kiek daug nuostabių žiedų pridėjote wub.gif ir vėl man bus ligos paūmėjimas doh.gif
nu bet pasižadėjau sau iki parodos nieko nepirkti, dar laikausi tik nežinau ar ilgai
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2011 03 17, 19:39)
Nauja tema  thumbup.gif  Ta proga pasirodau:

BAPTISTONIA echinata. Ilgai ilgai laukiau ziedu, pradejo leisti ziedstiebi dar rugseji. Pagaliau pradziugino:
user posted image

Visos labai gražios, bet pirmoji thumbup.gif wub.gif 4u.gif

Ir visų kitų rodyti žiedeliai tiesiog fantastiški thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Kitą savaitę ,tikiuosi,jau sulaukti augaliuko iš orchidejos.lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 03 17, 21:51)
tai va, kad čia neįmanoma doh.gif jau ramu, ramu-tik perverti temą, prisižiūri grožių įvairiausių ir vėl pirmyn į medžioklę doh.gif pasaka be galo cool.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 17, 22:33)
labai smagu, kad visgi atėjai, nepasididžiavai  4u.gif kaip katlėja ? mirksiukas.gif

Tuoj įsižeisiu dėl to žodžio. smile.gif

O katlėja peržiemojo pilna to žodžio prasme. Buvau prisukus šildymą, o kai paspaudė šaltis ir visai šalta tam kambary buvo. nelabai naudojamės tuo kambariu tai dar iškart ir nepastebėjau. Vandutės žiedai nušalo. O labai norėjau pasipuikuoti. blush2.gif

QUOTE(eliss @ 2011 03 18, 09:12)
Kitą savaitę ,tikiuosi,jau sulaukti augaliuko iš orchidejos.lt thumbup.gif

Man tikrai nieko nebereikia, man tikrai nieko nebereikia.

O ką užsisakei? bigsmile.gif
Atsakyti