QUOTE(zujka @ 2011 03 18, 14:02)
QUOTE(nila_ks @ 2011 03 18, 09:07)
leptotes (kairėj), podangis (viršuj, panašus į vandutės forma), aerangis alba (dešinėj apačio)
vajetau kas per egzotika
QUOTE(lark @ 2011 03 18, 09:54)
Ir aš vakar gavau augalus iš orchidejos.lt
kokie gražūs augaliukai
QUOTE(zujka @ 2011 03 18, 13:02)
Mano gražuolė gigantė
zujka gero dydžio žiedai
ar naminiai
ar naminiai
Aga naminiai. O ji atkeliavo pas mane iš nurašytųjų būrio. Tik dabar prasiskleidus sužinojau kokia bus. Siurpraizas nerealus.
Tik pora gėlių pas mane yra normalios būklės pirktos. Visos kitos atreanimuotos:) Man taip ydomiau ir smagiau
Tik pora gėlių pas mane yra normalios būklės pirktos. Visos kitos atreanimuotos:) Man taip ydomiau ir smagiau
as irgi taip megstu daryt,prisirenku nukainuotu ir laukiu kas bus
na šiandien papirkau dar vieną orchidėją
kažkaip visad falenopsis buvo prie širdies
sužavėjo kvapas
neturėjau dar kvepenčios
ir tokios
gal galit pasakyti koks pavadinimas
ant kortelės nebuvo parašyta kokia orchidėja, tik tiek kad orchidėja, o pardavėja pečius traukė

sužavėjo kvapas

QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 18, 14:32)
ant kortelės nebuvo parašyta kokia orchidėja, tik tiek kad orchidėja, o pardavėja pečius traukė
dendrobium kingianum hibridas
cia kartais ne cattleya?
QUOTE(zujka @ 2011 03 18, 15:34)
Aga naminiai. O ji atkeliavo pas mane iš nurašytųjų būrio. Tik dabar prasiskleidus sužinojau kokia bus. Siurpraizas nerealus.
aš irgi taip darau
dabar sau prisiekiau, kad šiandien bus paskutinis mano pirkinys toks, kol nesulauksiu kurios nors žiedų
na nebent kas padovanotų, ar kokią jau super įspūdinga rasčiau, raudoną
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2011 03 18, 16:34)
ačiū