Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VII

QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2011 07 29, 07:55)
O man vieta labai tinka, prie pat darbo. Jei iki rugsėjo nepakeisiu darbo, norėčiau lankyti, bet dabartiniame grafike aerobikos pasirinkimas visai menkas, tikėkimės, kad rudenį bus didesnis. smile.gif O kalanetika ir mane labai domina, išbandžiau namie, tai patiko, bet žinot kaip būna su tais namais  biggrin.gif  ax.gif

dabar aerobika et nevyksta jau trys savaites. nusipirkau ta abonenta per grupinis o sportuoti negaliu. ir siaip ten zmoniu visai tuscia. Saleje ir persirengimo kambariuose ir suo lanksto, tai kai as alergiska tai net negaliu eiti, o be to gyvūnai tokioje vietoje manau kad neturetu buti. Gailiuosi kad pirkau aboneta, o zadejo ir pirti ir programa, o ta programa pasirodo jau sudaryta standartine visom vienoda. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(.neringute. @ 2011 08 15, 23:57)
gal kas i "Linija" kartu sportuot?smile.gif

drinks_cheers.gif pries 2 sav baigesi abonementas, buvom isvaziave pailseti, o siandien vel leksiu per atostogas uzsiaugintu lasiniu mest i Linija i stepa pas Virgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nepamenuu @ 2011 08 10, 23:19)
gaila kad cia besidominciu daug, bet mazai lankosi kas galetu atsakyti. tikiuosi kad kas atsiras besilankanciu Baltuose, labai idomu butu suzinoti apie:
aerobikos trenerius, kas geriausiai veda?
Ar labai buna daug sportuojanciu, ar uztenka vietos ir inventoriaus? smile.gif
Kokios pirtys ar labai mazos, ar daug eina zmoniu tarkim po aerobikos, nu ir siaip ar tokiu spusciu nebuna kad nebutu net kur atsisest?
Ar tvarkingos rubinos ir dusai?

Va kiek klausimuku turiu smile.gif gal sulauksiu ir komentaru

planuoju nuo rudens lankyti, gal bus dar pradedanciuju?

Sveiki, aš lankiausi Baltuose seniau, po mažiaus gimimo apleidau sportus, bet nuo rudens planuoju vėl.
Trenerės labai fainos Baltuose, man ypač Nijolė. Besilankančių labai daug taip pat, ypač vakariniuose užsiėmimuose būna labai daug, tada būna kad salėje vietos pritrūksta, o persirengimo kabinose irgi vietos mažokai.
Bet šiaip klubas labai geras.
Kas liečia pirtis, prieš kelis metus norėjosi truputį atnaujinimo jose, kokia dabar situacija nežinau, gal kas pakeista...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginta1979: 16 rugpjūčio 2011 - 16:27
QUOTE(ginta1979 @ 2011 08 16, 17:26)
Sveiki, aš lankiausi Baltuose seniau, po mažiaus gimimo apleidau sportus, bet nuo rudens planuoju vėl.
Trenerės labai fainos Baltuose, man ypač Nijolė. Besilankančių labai daug taip pat, ypač vakariniuose užsiėmimuose būna labai daug, tada būna kad salėje vietos pritrūksta, o persirengimo kabinose irgi vietos mažokai.
Bet šiaip klubas labai geras.
Kas liečia pirtis, prieš kelis metus norėjosi truputį atnaujinimo jose, kokia dabar situacija nežinau, gal kas pakeista...

ACIU kad atsiliepe kazkas smile.gif toks vaizdas kad to klubo niekas nelanko, nu arba sitam psl nesilanko wink.gif
nu gaila kad vietos mazoka, bet turbut vistiek bandysiu. as ir po maziaus gimimo noriu eiti pasportuot wink.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turite parduoti abonimenta i Šiaurės sporto klubą? smile.gif
Atsakyti
laba, as irgi ieskau kompanijos i sporto kluba. nes vienai nesmagu pradeti.
esu is Eiguliu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes na ir priplepejot kol buvau isvykusi 4u.gif as gyvenu zaliakalni tai planuoju rinktis fanka , nes kolkas be masiniuko esu o ir treniruotes tinka vakare .tai kas i kompanija rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
Žadu eiti į Impuls (oaze) Kaune. Ten eidavau prieš kokius keturis metus. Kažin kokie atsiliepimai apie šį klubą dabar g.gif Man labiausiai rūpi dėl baseino. Nes prisimenu lyg ten apsinuodijo chloru visa šeima g.gif Treneriai mačiau lyg tie patys panašiai.
Atsakyti
QUOTE(Eliza @ 2011 08 26, 12:10)
Sveikos,
Žadu eiti į Impuls (oaze) Kaune. Ten eidavau prieš kokius keturis metus. Kažin kokie atsiliepimai apie šį klubą dabar g.gif Man labiausiai rūpi dėl baseino. Nes prisimenu lyg ten apsinuodijo chloru visa šeima g.gif Treneriai mačiau lyg tie patys panašiai.

Sveika, as dar tik pora kartu buvau, tai ne kazin ka kolkas pasakyti galiu... Lankau rytais, tai patinka, kad ne daug zmoniu nei aerobikoj, nei baseine. Treniruokliu saleje nesilankau. O del baseino tai kazkaip nepasirode, kad kazkoks tas vanduo kitoks butu nei kituose baseinuose... g.gif nors pamenu, seniau kai lankiau, man butent oazej ziauriai greit maudymukai issitampydavo, isskysdavo kazkaip ir man atrode, kad butent nuo baseino vandens... dabar to kolkas nepastebejau, tai nezinau ar i baseina maziau tu dezinfektantu pila ar bikinis kokybiskesnis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mo_Mo: 26 rugpjūčio 2011 - 13:31
Sveikos 4u.gif Norėjau pasiteirauti, ką manote apie Šiaurės sporto klubą? Labai patogi vieta man, tačiau nieko nežinau apie patį klubą. Gal galite pasidalinti savo įspūdžiais? ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif net nepastebėjau , kaip prabėgo visa vasarėlė , pailsėjau - patingėjau nuo treniruočių ir nuo rugsėjo vėl žadu sugrįžti į sporto klubą fitness4.gif galvoju į Dainavos sporto klubą , gal kas kartu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(__fittnessiukas__ @ 2011 08 26, 23:09)
Sveikos merginos  smile.gif  net nepastebėjau , kaip prabėgo visa vasarėlė , pailsėjau - patingėjau nuo treniruočių ir nuo rugsėjo vėl žadu sugrįžti į sporto klubą  fitness4.gif  galvoju į Dainavos sporto klubą , gal kas kartu? smile.gif

Aš ir planuoju į jį eiti, tik aš noriu į aerobiką g.gif
Atsakyti