Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VII

QUOTE(plyta @ 2012 04 10, 21:12)
Siandien jau buvau apsiziurejau thumbup.gif  treneris superinis fainuolis publika panasu kad faina nefyfine blush2.gif vienas barjieras nugaletas pro duris i kluba iejau ryt jau einu sportuoti tongue.gif  aciu merginos uz palaikyma ir patarimus. tikiuosi po keliu menesiuku busiu panasi nebe i meskiuka o i moteri 4u.gif

Kokia Tu saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As lankiau ir apleidau, tai darbas, tai pms ir nebenueinu...
O liko 3 menesiai iki mano vestuviu, norisi buti graziai, nu viskas jau reikia susiimti ir man. Zadejau visa ziema, bet nieko...liko puse metu...nieko, liko 5 men pradejau sportuoti, tai va ir apleidau.
Nu viskas, reikia susiimti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
treniruote pirmoji buvo puiki prieziura superine emocijos per krastus liejasi tongue.gif palaikymas trenerio nepaprastai stiprus 4u.gif tikiu kad tikrai busiu moteriske nieko sau tvirta dailiu formu apvalaina bet dailiu nelasiniuotu formu thumbup.gif tikrai super ten viskas jei nori sportuoti o ne pasirodyti ir priekabiu, konforto ieskoti tai superinis reikalas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, kaip situacija fanke su zmonemis? ar labai daug pvz aerobikoje nuo 6 arba puses 7 vakare? mastau apie klubo keitima, akela nebepatinka - patapo ne mano stiliaus klubu, o kazkokiais sokiais, neliko padoriu treniruociu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridda @ 2012 04 16, 18:32)
Sveiki, kaip situacija fanke su zmonemis? ar labai daug pvz aerobikoje nuo 6 arba puses 7 vakare? mastau apie klubo keitima, akela nebepatinka - patapo ne mano stiliaus klubu, o kazkokiais sokiais, neliko padoriu treniruociu g.gif

Man irgi ziauriai idomu, kokia padetis Fanke, planuoju lankyti , bet baisu, kad bus sausakimsa ir nepatirsim didelio malonumo lankant si kluba...
Siaubas kaip truksta sporto klubu centre ar netoli centro.. verysad.gif
Atsakyti
Gal kas ka girdejote apie Azuolyno treneriuos? Ir siaip aplinka tame sporto klube? Buna akcijos, 8treniruotes = 120lt, man du kart i savaite butu kaip tik ant treniruokliu. Gyvenu beveik salia. Bet kazkaip nedrasu kad visi ten bus 'pasikele'. O as tokia baile biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anzelikangell @ 2012 04 18, 11:17)
Gal kas ka girdejote apie Azuolyno treneriuos? Ir siaip aplinka tame sporto klube? Buna akcijos, 8treniruotes = 120lt, man du kart i savaite butu kaip tik ant treniruokliu. Gyvenu beveik salia. Bet kazkaip nedrasu kad visi ten bus 'pasikele'. O as tokia baile biggrin.gif

man ten labai patinka, superine treniruokliu sale, apie trenerius tai nei blogai nei gerai.. normaliai dirba ir tiek.. kainos tai ispustos..

realiai ten eina daugiau is imoniu tarnautojai, kurio darboviete sudariusi su siuo sporto klubu sutarti, eina is siek tiek "pasikele" zmones ir eina paneles, kurios iesko turtingo draugo smile.gif) teko paciai su tokia susidurti smile.gif
siaip ten gerai vedama aerobika, dar plius dabar zumba yra thumbup.gif geriausiai eiti i koki nors aerobini uzsiemima ir po to uzsukti i treniruokliu sale..

tiesa, labai gerai veda joga ir pilatesa laisves alejoje, kur yra stiklinis liftas keliantis i jam pub'a.. tarp trecio ir ketvirto auksto sale naujai irengta yra ir kaina gera (70 lt pilatesas du kartus savaiteje, 140 lt joga - du kartai savaiteje po 2.5 valandos berods)
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Aš jau antrą mėnesį lankau Dainavos sporto klubą. Turiu asmeninę treniruočių programą, stengiuosi kuo dažniau eiti ir taip nuo širdies paspurtuoti. Man patinka šitas sporto klubas, ir po treniruočių taip nuotaika pakyla smile.gif
Tiesiog norėčiau susirasti bendraminčių, kurios norėtu kartu pasportuoti sporto klube ar tiesiog taip galėtume pasidalinti savo įspūdžiais mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif tai va nusprendziau snd pas jus uzsiregistruoti, kartais norisi su bendraminciais pabendrauti smile.gif mastau apie Dainavos sporto kluba, gyvenu prie pat, tad speciau ir i kluba ir i paskaitas. Priees puse metu lankiau Fanka, viskas patiko, bet ten tik ryte galima eiti, po pietu sales perpildytos..Kiek pastebejau atsiliepimai apie Dainavos kluba labai jau geri, esu storuliuke, dar didesne beda turiu bedu del sirdies, tai tikrai manau reik asmenines treniruotes smile.gif truputi prisibijau eiti, nes esu susilaukus Fanke nemaloniu repliku is nariu, tai db toks kirvis man smile.gif Tai db pasakykit, liux tas klubas Dainavos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2012 04 21, 20:55)
Sveikos visos smile.gif tai va nusprendziau snd pas jus uzsiregistruoti, kartais norisi su bendraminciais pabendrauti smile.gif mastau apie Dainavos sporto kluba, gyvenu prie pat, tad speciau ir i kluba ir i paskaitas. Priees puse metu lankiau Fanka, viskas patiko, bet ten tik ryte galima eiti, po pietu sales perpildytos..Kiek pastebejau atsiliepimai apie Dainavos kluba labai jau geri, esu storuliuke, dar didesne beda turiu bedu del sirdies, tai tikrai manau reik asmenines treniruotes smile.gif truputi prisibijau eiti, nes esu susilaukus Fanke nemaloniu repliku is  nariu, tai db toks kirvis man smile.gif Tai db pasakykit, liux tas klubas Dainavos? smile.gif

Fanke tokios kiaules lankos blink.gif Labai uzjauciu 4u.gif
As visgi nusiprikau menesiui abonimenta i Fanka, auksini uz 130lt.
Labai nepatiko, kai suzinojau, kad i vieninteles treniruotes, kurias speju 19.30 reikia registruotis 7h ryto blink.gif neva po 7.15h jau nebebus vietu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 04 21, 22:24)
Fanke tokios kiaules lankos  blink.gif  Labai uzjauciu 4u.gif
As visgi nusiprikau menesiui abonimenta i Fanka, auksini uz 130lt.
Labai nepatiko, kai suzinojau, kad i vieninteles treniruotes, kurias speju 19.30 reikia registruotis 7h ryto blink.gif  neva po 7.15h  jau nebebus vietu  doh.gif

aj man is vis ten idomu ta tvarka. reikia registruotis, ateini i treniruote tai dar po pora litu moketi, kazkokia nesamone....
Atsakyti
QUOTE(nepamenuu @ 2012 04 21, 22:36)
aj man is vis ten idomu ta tvarka. reikia registruotis, ateini i treniruote tai dar po pora litu moketi, kazkokia nesamone....

tai reik pirkti auksini abonimeta ir nieko neteks moketi, parasyta.
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2012 04 21, 20:55)
Sveikos visos smile.gif tai va nusprendziau snd pas jus uzsiregistruoti, kartais norisi su bendraminciais pabendrauti smile.gif mastau apie Dainavos sporto kluba, gyvenu prie pat, tad speciau ir i kluba ir i paskaitas. Priees puse metu lankiau Fanka, viskas patiko, bet ten tik ryte galima eiti, po pietu sales perpildytos..Kiek pastebejau atsiliepimai apie Dainavos kluba labai jau geri, esu storuliuke, dar didesne beda turiu bedu del sirdies, tai tikrai manau reik asmenines treniruotes smile.gif truputi prisibijau eiti, nes esu susilaukus Fanke nemaloniu repliku is  nariu, tai db toks kirvis man smile.gif Tai db pasakykit, liux tas klubas Dainavos? smile.gif

sveika prisijungus i bendraminciu bureli thumbup.gif
Dainavos sporto klube lankytojai labai paprasti ir draugiski , bent jau kiek tenka susidurti smile.gif o del kuno liniju netobulumo atsisakyti malonumo sportuoti tikrai neverta , juk tam ir keliaujam i treniruotes , jog siektume uzsibreztu rezultatu smile.gif jei padrasins , tai pilnoku zmoniu ateina tikrai nemazai , dar drasiau mirksiukas.gif
beje Dainavos sporto klube pirmadieniais ir treciadieniais nuo 20val aerobika veda trenere Agne is Fanko smile.gif
Atsakyti