Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VII

QUOTE(Justina_P @ 2012 06 26, 22:13)
Sveiko, matau čia yra lankančių Dainavos sp. klubą  ax.gif  norėčiau ir aš jį lankyti, nes arti darbo, tai po darbelio man būtų pats tas ten nušoliuoti.
Turiu tik keletą klausimų, kaip ten atmosfera, ar maloni?
Aš niekada nesu lankiusi sporto klubo, todėl neįsivaizduoju kaip ten kas, ar ten viską parodo atėjus, ar ateisiu ir trainiosiuos kaip višta aplink  doh.gif
Bei kada reiktų prašyti kad sudarytų individualią programėlę?
Planuoju lankyti 4-5 kartus per savaitę  smile.gif

Sveika. Na as kai rinkaus, ten manes nesuzavejo 4u.gif sale nera labai didele,be to be langu - vasara kaip ir noris gryno oro gurksnio smile.gif bet aisku,cia maza beda. Administratore irgi neatrode labai suinteresuota,kad ateitume sportuoti ax.gif Taip pat esu girdejusi, kad nelabai padeda treneriai, mazokai demesio skiria. Tai jei keliauji pirma karta, tai gali buti beda. Taciau skaiciau ir daug geru atsiliepimu, tad tikriausiai paciai teks nukeliaut ir pabandyt smile.gif persirengimo kambariai neblogi, sociai vietos..
Beje, sita temele atidziau pasiskaityk, tikrai rasi daug atsakymu i savo klausima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Justina_P @ 2012 06 26, 22:13)
Sveiko, matau čia yra lankančių Dainavos sp. klubą  ax.gif  norėčiau ir aš jį lankyti, nes arti darbo, tai po darbelio man būtų pats tas ten nušoliuoti.
Turiu tik keletą klausimų, kaip ten atmosfera, ar maloni?
Aš niekada nesu lankiusi sporto klubo, todėl neįsivaizduoju kaip ten kas, ar ten viską parodo atėjus, ar ateisiu ir trainiosiuos kaip višta aplink  doh.gif
Bei kada reiktų prašyti kad sudarytų individualią programėlę?
Planuoju lankyti 4-5 kartus per savaitę  smile.gif

beje, kaip pirmam kartui siulau apsilankyt pas R. Zeimi (Sauletekyje), kiek toliau nuo Dainavos, bet verta tikrai. Sauniai dirba treneriai (na tik mergaiciuke tokia, Egle berods, nelabai patiko, nes labiau nori pries berniukus pasimaivyt, nei padirbet tongue.gif, bet vistiek viska parodo, tik paprasyt reik mirksiukas.gif ), tikrai gausi ir demesio, ir parodys viska, ir programele sudarys. Ir dar pigiau blush2.gif
Atsakyti
na man kaip studentei tai pigiau Dainavoj rolleyes.gif paskutinius metus reikia atsidžiaugti pažymėjimo teikiama nauda biggrin.gif
bet aš kai parašiau postą čia, nepatingėjau ir viską paskaičiau, nusprendžiau visgi geriau eiti pas Žeimį smile.gif taigi žadu eiti penktadieni užsirašyti (ar kaip ten reikia užsiregistruoti? ) ir nuo liepos mėnesio jau pradėti maratoną clap.gif
Atsakyti
Kas su manimi nori eiti i azuolyno sporto kluba? smile.gif nuo liepos pradedu smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Justina_P @ 2012 06 27, 13:15)
na man kaip studentei tai pigiau Dainavoj  rolleyes.gif paskutinius metus reikia atsidžiaugti pažymėjimo teikiama nauda biggrin.gif
bet aš kai parašiau postą čia, nepatingėjau ir viską paskaičiau, nusprendžiau visgi geriau eiti pas Žeimį smile.gif taigi žadu eiti penktadieni užsirašyti (ar kaip ten reikia užsiregistruoti? ) ir nuo liepos mėnesio jau pradėti maratoną  clap.gif

Aj jo, studentam siek tiek pigiau Dainavoj, bet Zeimys man asmeniskai nugalejo (as irgi studente dar) del to, kad visiskai jokiu laiko ribojimu netaike, ir visa pagalba, iskaitant individualios programos sudaryma, nemokamai smile.gif siaip is anksto uzsiregistruoti net ir nebutina, gali tiesiog nueiti su pinigeliais ir likti sportuoti is karto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anzelikangell @ 2012 06 28, 00:21)
Kas su manimi nori eiti i azuolyno sporto kluba? smile.gif nuo liepos pradedu smile.gif)))

Norėčiau pereiti į Ąžuolyno sporto klubą, bet jau kainos... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2012 07 02, 15:52)
Norėčiau pereiti į Ąžuolyno sporto klubą, bet jau kainos...  blink.gif

Iš kokio sporto klubo norite pereiti ir kas esamajame nepatinka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2012 07 04, 17:48)
Iš kokio sporto klubo norite pereiti ir kas esamajame nepatinka? smile.gif

Sportuoju Žalgiryje.. viskas ten OK. Tik vietos mažoka, na bet ir kainos normalios. Aišku ir persirengimo kambarys, dušas nelabai, bet viskas pakenčiama. O Ąžuolynas man patogesnė vieta būtų, bet greičiausiai teks apsiriboti dabartiniu sporto klubu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2012 06 27, 11:28)
beje, kaip pirmam kartui siulau apsilankyt pas R. Zeimi (Sauletekyje), kiek toliau nuo Dainavos, bet verta tikrai. Sauniai dirba treneriai (na tik mergaiciuke tokia, Egle berods, nelabai patiko, nes labiau nori pries berniukus pasimaivyt, nei padirbet  tongue.gif, bet vistiek viska parodo, tik paprasyt reik  mirksiukas.gif ), tikrai gausi ir demesio, ir parodys viska, ir programele sudarys. Ir dar pigiau  blush2.gif

Del R.Zeimio pritariu, saunus treneris.
Tai pat teisingai pasakyta ir apie trenere Egle, man ji ir nelabai patiko...daugiau laiko praleidzia blevyzgodama su jaunuoliais, nei pades kazka padaryti merginoms... schmoll.gif
Atsakyti
As taip pat noreciau pagirti R.Zeimio sporto kluba. Viskas ten auksciosio lygio, ypac Rolandas ir Aidas. Cia tai fantastiski treneriai, po treniruotes jau klauki kitos, kada vel galesi susitikti, pasportuoti. Motyvuoja, uzdega, palaiko thumbup.gif O minusas - tai Egle. Jai sportuojantys dzin dzilin jei yra berniuku. Bet siaip viskas puiku. Neiskeisciau sporto kluba i joki kita.
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2012 07 16, 14:02)
As taip pat noreciau pagirti R.Zeimio sporto kluba. Viskas ten auksciosio lygio, ypac Rolandas ir Aidas. Cia tai fantastiski treneriai, po treniruotes jau klauki kitos, kada vel galesi susitikti, pasportuoti. Motyvuoja, uzdega, palaiko thumbup.gif  O minusas - tai Egle. Jai sportuojantys dzin dzilin jei yra berniuku. Bet siaip viskas puiku. Neiskeisciau sporto kluba i joki kita.

Tai jau tikrai biggrin.gif jei berniuku yra, o ju visad yra praktiskai, tai jos reikia prasyt, kad padetu.. O ir pagalba juokinga - parodo pratima ir dingsta vel is akiracio toliau uodegos vizgint, net nelabai ir idomu, teisingai tu viska atlieki, ar ne. KAzkaip nesivercia liezuvis trenere vadint, greiciau - sales priziuretoja. Pradzioje kazkaip lyg ir dzin atrode, bet dbr, kai vasara ji tikrai daznai buna, jau pradejo gerokai erzinti toks elgesys. Galetu Rolandas jau susirupinti del jos doh.gif
Atsakyti
Sveikos, nusprendėme ir mes su draugu pradėti sportuoti. Daug domėjomės internete ir tuo pačiu perskaičiau čia visą temą. Ir dabar neapsisprendžiam tarp Žeimio sporto klubo ir Idėjos smile.gif gal galite lankančios padėti apsispręsti, plačiau papasakojant apie kiekvieną iš jų 4u.gif
aš labiau norėčiau kad dominuotų įvairūs treniruokliai, o ne kilimėliai ir štangutės, nes pastariesiem neverta pinigėlių daug mokėti - galima ir namie tai susiorganizuoti :)taip pat pabrėšiu kad į kluba ruošiuosi eiti tik bendrai fizinei formai palaikyti, sustangrinti kūna ir palaikyti gerą savijautą, lašinukų deginimas man neaktualus smile.gif
MB nori daugiau štangučių ir pan, t.y. "vyriškų" treniruoklių plataus pasirinkimo, jam jau būtų aktualiau svorio metimas smile.gif

mūsų lūkesčius parašiau, o dabar tikiuosi iš Jūsų pagalbos renkantis vieną iš dviejų 4u.gif
Atsakyti