Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistė

mano dukrytes vardas skaiste,leidau vyrui isrinkti varduka. man jis nepatiko pradzioje norejau duoti kamile bet dabar labai dziaugiuosi isrinktu varduku nes jis begalo grazus,trumpas. ir ne toks daznas kaip tos kamiles,ju jau lietuvoj pilna,perdaug manau biggrin.gif biggrin.gif todel aciu teveliui uz toky grazu varduka isrinkta musu pupulei thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 03 19, 18:45-->
QUOTE(meskute smile.gif @ 2011 03 19, 18:45)
Skaiste - skaisti !? blink.gif

Skaisti- reikšmė gali būti: graži, ryški, akinanti, "skaistus veidelis"- reiškia gražus, lygus, sveikas veidelis. Skaisti saulė ir t.t..
O jeigu apie nekaltybę kalbant, tai tam labiau tiktų vardas Virginija, kurio reikšmė- "nekalta mergelė".
Atsakyti
man tai keista kaip iskart visi isgirde varda skaiste jy iskart pakomentuoja kaip skaisti... ne apie toky skaistuma kalbama,na suprantama kas kam y galva sauna smile.gif manau yra ziaursniu vardu...tarkim kaip azuolas,liepa ir t.t. juk tai medziu pavadinimas kaip galima duoty jy zmogui. aisku cia kiekvieno nuomone,nenoriu nieko yzeisti.. manau prie kiekvieno varduko tik reikia priprasti... todel manau duodami varda nekreipkite demesio y kitu nuomone,nes tik tai jus gali suklaidinti thumbup.gif
Atsakyti
Gražus 4u.gif lietuviškas 4u.gif
Atsakyti
labai grazus
Atsakyti
Man su skaistumu visai nesiasocijuoja. Nieko toks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2011 10 20, 16:05)

manau duodami varda nekreipkite demesio y kitu nuomone,nes tik tai jus gali suklaidinti thumbup.gif

Na bet kartais ir akis atmerkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Normalus grazus vardas, bet as labai daug Skaisciu pazistu, vaikui nerinkciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Man patinka, toks svelnus, sviesus vardas mergaitei. Butent su sviesa, o ne su nekaltybe ir asocijuojasi. Mano dukros vardas turi labai artima reiksme, tik gal skambesys grieztesnis, man kazkaip labiau charakteringas ax.gif

Jei reiktu 'padeti' i lentyna su kitais panasiais vardais, joje 'guletu': Skaiste, Saule, Skaidra, Ausra.

Tik kaip Skaiste kirciuot? -a- desininis ar -i- riestinis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biti atskrend: 14 sausio 2012 - 18:16
pakenciamas, bet yra ir grazesniu..
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2012 01 14, 21:15)
Tik kaip Skaiste kirciuot? -a- desininis ar -i- riestinis?

As kirciuoju I. Jeigu reikia kirciuoti A, tada man negrazus vardas tongue.gif
Atsakyti
Super vardukas 4u.gif Nei pridesi nei atimsi thumbup.gif
Atsakyti
Radau apie kirciavima. Galima ir taip ir taip.
Atsakyti