QUOTE(Katinytis @ 2011 03 21, 18:56)
Ta pirma visai idomi, bet man atrodo , kad per mažai dažo .Kiek sssuprantu čia dar šlapia vilna ane
per daug vandens ipyliau, pagailejau uzjuriniu miltuku

. Siaip tiesiog merkiant vandenin matesi kaip vilna geria is vandens dazas ir pastarasis tiesiog svieseja akyse, tad galams ir neuzteko
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 21, 18:57)
Jo, tas sultis aš irgi nusižiūrėjus buvau. Ale mes tokie šiuolaikiški, kad mikrobangės kokie 10 m. kaip atsisakėm, tad dažymas kool aidu neišdegs. Aš vis žiūrinėju kokių tekstiliių dažų, ale nieko priimtino nerandu.
Ta antrą tai dar kartą dažyt galima kokia geltona

.
Galvoju gal Katios paklaust ar jei neprekiauja dažais, nes savo saite rašo, kad tie dažai eko pas juos. O dar pas rusus indiškus mačiau kažkokius, kurie patiko, bet negi siūsies dabar kelias tūbeles dažų...
cia ne sultys, o kazkoks limonadas. bet isivaizduok kiek jis sveikas, jeigu net vilna nenuplaunamai nudazo

. bet ten gi amerika

.
as pagalvojau, o musikiai Yupi, ar kokie indentiski, ar taip nedazytu

, tik gal pas mus spalvu ivairoves nera.
dazu reikia e-bay paieskoti. maciau, kad ten net ir kazkokiu dziovintu augalu parduoda eko dazymui.
o mikrobange savo pries kokia 10metu mamai atidaviau, nes jai buvo gaila pagalvoti, kaip as ja link konteinerio tisiu

. tai va, naudojo moteriske namie ne pagal paskirti - vietoj duonines

. Tai siandien prisiminem jos pirmykstes funkcijas. Mes siaip namie irgi tokios technikos nenaudojam.
QUOTE(srauni_upe @ 2011 03 21, 19:30)
supratau, brungioji,