kadabra aaaa pripratot prie manes - silkines.

Na istiesu tai visa patirtis naudinga. Na permasciau ir priejau isvados, kad nekritikuosiu zmoniu, kuriu asmeniskai nepazistu. Mat gyvai bendraujant issakytos mintys gal priimamos teisingiau, nei parasytos. Istiesu nesu piktas zmogus ( kartai)

ir nenoriu tokios etiketes. Juk kiekvienas darbas padarytas, tikiui, su meile, apie ji galvota, ideta daugybe laiko ir pastangu. Ir kas as tokia, kad imciau ir sukritikuociau. O gal tikrai kamnors ims ir nusvirs rankos. Na net jei as ir gero noriu. O grozis yra labai subjektyvus. Kas grazu man - nebutinai grazu tau. Ir tai yra gerai. Jokiais budais nereikia daryt kazkokiu taisykliu. Na, kad tapke turi but ovalo formos, o kodel ne trikampio, ar keturkampio. Svarbu nebijot eksperimentuot nebutinai su formom. Oi biski isipleciau.

. Del dazymo rezultato - as nuosirdziai
As siandien maloniai arbatytes ryta pageriau. Buvau sveciukuose pas rankiniu supermeistre. Dar susipazinau su bais faina veleja is kaimynines Baltarusijos. Atsiemiau darbus is parodos. Viesnia patvirtino, kad jie iseksponuoti buvo.

Ai as dar apie ausis norejau parasyt. Man siemet irgi gripas i ausis nuejes buvo. Tai gydytoja ivertino tai, kaip komplikacija ir skyre antibu.

Sveikatytes sergantiems
Ir ai del kaco. Geriau jam, bdet priejau isvados, kad ne nuo vilnos jam bloga. Mano visas karsinys "pleiskanotas" Nu su tokiais trupiniais nuo kandziu. Gal jis sitais apsinuodijo.