Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamoms******

QUOTE(Raja28 @ 2011 03 26, 12:37)
Laba tai galesim drauge pradet planuot ax.gif
Noriu per vasara viska susitvarkyti, pereiti per reikiamus gydytojus ir rudeni bandyti, kaip bus taip, nebenoriu ilgiau laukti biggrin.gif  doh.gif

As esu tik temperatura matavusi, bet man tai nesamone juoda gavosi doh.gif , man daug lengviau pagal gleives, abu nestumus taip planavau ir iskarto pastojau.

svekos 4u.gif
tai tuplanuojanciu rudeni daugiau gal atsiras mirksiukas.gif kadangi neturiu vilties pradet dirbti, tai geriau busiu nestuke.gif tai nors laikas veltui nepraeis...
as nemoku nei pagal gleives , nei pagal dar kazka, galvoju nusipirkt ta aparaciuka, kur Monikute rekomendavo...tik dar pastudijuot reiktu kas ten per daiktas...
Atsakyti
Man atrodo merginos kad rudeni musu bus tiek daug nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Lairam pasirode... wub.gif kur Tanler?
kaip kZAZE BESILAIKO, LB SENAI BEBUVAI CIA...
Atsakyti
Kai as buvau uzsukusi pasiziuret i foruma tai Tanler buvo maciau apacioje buvo parasyta 4u.gif turbut pasiskaite ir ... 4u.gif
Atsakyti
Siandien man vakaras kazkoks ne koks verysad.gif viskas krenta is ranku , virtuve jau ploviau du kartus vis uogienes sudauzau verysad.gif kazkaip siandien ne mano vakaras verysad.gif kai iskrito is ranku uogiene apsiverkiau , kad pastoviai dauzau as tas uogienes ir vis kai paimu butent avieciu uogiene taip ir krenta ant zemes ir dusta verysad.gif
Atsakyti
Meskute kur prapuolei? sveciu lankosi nemazai, kai taves nera mirksiukas.gif
Ingridute nenusimink, man snd viskas krenta is ranku taip pat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 03 27, 21:37)

biggrin.gif as cia zinok, viska seku viska matau, ne visada atrasau, bet viska MATAU lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 27, 23:38)
biggrin.gif  as cia zinok, viska seku viska matau, ne visada atrasau, bet viska MATAU  lotuliukas.gif

seklys morka? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 03 27, 21:40)
seklys morka? drinks_cheers.gif

Aga, tik pas mane nosis trumpesne biggrin.gif yra su ilgesnem nosim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 03 27, 20:37)

Laba vakara visom
drinks_cheers.gif ne mano diena siandien schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytukas merginos 4u.gif Na gal siandien bus geresne diena , gal niekas ne kris is ranku mirksiukas.gif lendu dar atgal i lova pagulet smile.gif eh pagalvojau dabar kad jau greit keliausiu i darba , po dvieju savaiciu kaip man reiks stiprybes ta diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 28, 09:16)
Labas rytukas merginos  4u.gif Na gal siandien bus geresne diena , gal niekas ne kris is ranku  mirksiukas.gif  lendu dar atgal i lova pagulet  smile.gif  eh pagalvojau dabar kad jau greit keliausiu i darba , po dvieju savaiciu kaip man reiks stiprybes ta diena  4u.gif

Viskas bus gerai smile.gif Gausi adrenalino, ner blogai tongue.gif
Atsakyti