Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamoms******

Labas rytas
Tai ar atsirado Dona su nuotraukom?
Kazkuri cia anksciau buvo uzsiminus kad prapuole ax.gif
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif Na kad neatsirado Dona , kazkur pradingusi rimtai jau g.gif tikekimes kad viskas tvarkoj jai ir jos seimai 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau paziurejau Ingridutes nuotraukas, kazkaip tikejausi kokiu 3 puslapiu lotuliukas.gif mazokai, zinant kad megsti fotografuotis biggrin.gif
Ta paskutine nuotrauka su dukterecia wub.gif atrodo, kad ten tavo... tau taip tinka.. atrodo laiminga mamyte su vaikeliu ant ranku.. unsure.gif atrodo viskas gerai.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 03 29, 12:34)
Pagaliau paziurejau Ingridutes nuotraukas, kazkaip tikejausi kokiu 3 puslapiu  lotuliukas.gif mazokai, zinant kad megsti fotografuotis  biggrin.gif
Ta paskutine nuotrauka su dukterecia  wub.gif  atrodo, kad ten tavo... tau taip tinka.. atrodo laiminga mamyte su vaikeliu ant ranku.. unsure.gif  atrodo viskas gerai..  verysad.gif

Pagailejau jusu lotuliukas.gif

Noretusi kad taip butu, bet ... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 03 29, 11:42)
Pagailejau jusu  lotuliukas.gif 

Noretusi kad taip butu, bet ...  verysad.gif

Ingridut, smagu susipazint 4u.gif , paziurejau ir as. Grazios nuotraukytes, ir tu simpatulka.
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 29 kovo 2011 - 10:50
Nuoširdiausi Sveikinimai Linut31,aukit didučiai ir būkit labai laimingi wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 03 29, 12:48)
Ingridut, smagu susipazint  4u.gif , paziurejau ir as. Grazios nuotraukytes, ir tu simpatulka.

Ir man smagu susipazinti 4u.gif aciu 4u.gif

Zvakute tavo angeliukui degu wub.gif

user posted image
Atsakyti
Aniri Angelui user posted image
Atsakyti

Ziuriu dabar dar per LNK farus , niu ten tai laida thumbup.gif prisijuokiu kaip reikiant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 03 29, 11:48)
Ingridut, smagu susipazint  4u.gif , paziurejau ir as. Grazios nuotraukytes, ir tu simpatulka.

zvakute tavo angelui...
Atsakyti
Raja, gavai is Agnetos viska, ka uzsakei?
Atsakyti
Skaitineju vel is naujo ... ir radau monikam tai ...
zodziai sitie ... verysad.gif

user posted image

...Kai skauda Širdį, tą mažą raudoną, plakančią Širdį...aš verkiu, kaip ir mes visi... Aš svajoju taip pat, kaip svajoji tu, jis ar ji... Nors mano sparnai palaužti, o baltus skruostus teplioja juodas blakstienų tušas, aš vis dar esu aš - aš vis dar ta pati... Tik juodos tušo paliktos dryžės išduoda mane, taciau jos teišduoda tai, kad man sunku, kad aš sielvartauju,... bet niekas niekada negali jausti, kaip stipriai ir kiek gilus tas mano skausmas... Aš egzistuoju - tačiau ne taip, kaip noriu, aš juokiuosi, bet tik todėl, kad man gera matyti tuos, kurių veidus puošia šypsenos...O širdyje verkiu...verkiu tam, kad sielvartą nuplaučiau, tą ilgesį, tą nerimą... verkiu, už ji, už tave, ko gero už visus... Ir verksiu tol, kol mano ašaros dings... kol egzistuosiu, kol skaudės, kol mano širdis plaks...
Atsakyti