Įkraunama...
Įkraunama...

*****Angeliuku mamoms******

QUOTE(xiuke @ 2011 04 01, 22:56)
tai va gerai,kad tu tokia esi motera 4u.gif  smile.gif o kitoms nevisada ir pavyksta......

Gal reikia dirbt pradet.. hm? Nebutinai darba kazkoki valdiska, siaop kokia veikla... issiverkt aisku kartais gerai, bet nereikia tiek daug blogu emociju.. kazkaip nukreipt savo mintis kita linkme. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 04 01, 21:30)
Nesimiega man visai , vis galvoju kaip bus rytoj kai nuvaziuosiu pas mociute, kai pamatysiu mociute tetas ir dedes apsiverksiu manau ir nezinau ka reiks pasakyt pasisveikint pasisveikinsiu o ka toliau net nezinau turbut tylesiu  verysad.gif o kai pagalvoju apie darba jai spaus mane psihologiskai ar islaikysiu ta spaudima , bet pazadejau sau kad i eisiu i darba aukstai pakelta galva ir su sypsena, nors zinau kad bus sunku tai padaryti bet reiks padaryti gal ir rytoj pavyks iskelta galva ir su sypsena islipt is masinos ir neapsiverkt. Bet zinau kad mociute mano apsiverks kai pamatys mane. Ryt sunki diena laukia manes , turbut visa kelia kol vaziuosiu galvosiu kaip bus ... kaip dabar galvoju ir negaliu uzmigti , jaudinuosi, nervinuosi ...

Mano vyro sesuo kai nuvaziavo pas mociute paaiskino kas ivyko ir (jai 85 metai puiki moteris)sako pagimdys kita po metu...
As ja suprantu,nes anksciau taip buvo,kad gimdydavo viena po kito.Mano mamos brolis tik gimes gyveno 6 men ir mire nuo plauciu uzdegimo.Metams praejus mano mociute pagimde dvynukes(mano mama ir jos sese)po to dar du vaikus.Seni zmones supranta viska kitaip.Bus viskas gerai.Nereikia jokios pakeltos galvos lipant is masinos..Buk savim.Reikes-verk,viskas naturalu.
Taip mociute apsiverks,bet to neisvengsi.Tu gi jos anuke,ne svetimas zmogutis..
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2011 04 01, 21:54)
Sunku visom. Bet as nezinau ka as darau, gal uzsiblokuoju jei tai imanoma. Einu einu einu visa diena, skaiciuoju, rasau, darau, einu ir einu.. kad tik nesedet ir nepradet apie viska galvot. Nes jei tik uzsikabini ties klausimu kodel? Ir viskas.. dienos nera. Geriau uzrakint ir padet i lentynele..  unsure.gif

Man ir tas pats..Kazkaip siena pastaciau pries save,nes kitaip tai ...
Reikia gyvent ir stumtis i prieki,nesugrazinsi to ka praradai..
As vis kalu sau i galva kad bus viskas gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sladama: 01 balandžio 2011 - 23:19

Papildyta:
O as tai gyvenu.. kazkaip greitai atgavau jumoro jausma, atgavau akis.. matyti viska ne juodai ir pilkai.. atgavau kvapa ir skoni.. skoni gyvenimui. Einu ir negailiu saves.. galvoju ne apie vakar, o apie rytoj. Ir jei reikia auginti vaikus, auginu.. viena namuose, kita sirdyje ir kapuose.. ir jau auginu dar viena.. kuri galbut turesiu.. Nesakau, kad lengva, bet lengva niekada nebuna. Kazkaip tikiuosi, kad mums visom bus atlyginta. KAzkuo geru cia ar kitam gyvenime.. Negali isileist i kuna vien tik skausma.. as ji veju veju, kasdien ir kas minute veju lauk..
[/quote]

QUOTE(Meskute5 @ 2011 04 01, 23:54)
Sunku visom. Bet as nezinau ka as darau, gal uzsiblokuoju jei tai imanoma. Einu einu einu visa diena, skaiciuoju, rasau, darau, einu ir einu.. kad tik nesedet ir nepradet apie viska galvot. Nes jei tik uzsikabini ties klausimu kodel? Ir viskas.. dienos nera. Geriau uzrakint ir padet i lentynele..  unsure.gif

Meskute5 4u.gif 4u.gif 4u.gif tu taip padedi sugrįžt iš praskydimų 4u.gif
tikra tiesa.. tas "kodėl?" ..iš psichologijos paskaitų tik tas man ir įstrigo, kad iš vis negalima sakinio pradėt klausimu; "kodėl?"
Tik, kai nutinka kas nors negero, mes vis klausiam "kodėl man taip?"
Bet jei mums sekasi, mes niekada neklausiam,"kodėl man taip?
Tai va.. kartais aš savęs paklausiu: o kuo aš geresnė už kažką? kad tas neturėjo nutikti man? .... nuo to skausmas aišku nesumažėja...
Ramios naktelėms visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2011 04 01, 23:21)

Jums irgi visom saldziu sapnu.. ramiu ir graziu.. Ir grazios rytojaus dienos wub.gif po dienele po naktele stumiames kartu visos draugiskai i ta laiminga diena, kuri tikrai ateis.. kai supsim savo leliukus, dekosim uz juos, ir prasysim kad musu angeleliai saugotu mus ir mums brangius zmones.. su sypsena, o ne su asarom wub.gif
Atsakyti
O as tai gyvenu.. kazkaip greitai atgavau jumoro jausma, atgavau akis.. matyti viska ne juodai ir pilkai.. atgavau kvapa ir skoni.. skoni gyvenimui. Einu ir negailiu saves.. galvoju ne apie vakar, o apie rytoj. Ir jei reikia auginti vaikus, auginu.. viena namuose, kita sirdyje ir kapuose.. ir jau auginu dar viena.. kuri galbut turesiu.. Nesakau, kad lengva, bet lengva niekada nebuna. Kazkaip tikiuosi, kad mums visom bus atlyginta. KAzkuo geru cia ar kitam gyvenime.. Negali isileist i kuna vien tik skausma.. as ji veju veju, kasdien ir kas minute veju lauk..

Meskute5
4u.gif
Prasom paaiskint
Cia reiskia,kad nestuke.gif ..ir jau auginu dar viena..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sladama: 01 balandžio 2011 - 23:28
QUOTE(Sladama @ 2011 04 01, 23:28)

Meskute5
4u.gif
Prasom paaiskint
Cia reiskia,kad  nestuke.gif ..ir jau auginu dar viena..

Labas rytas 4u.gif tikrai nieko nereiskia. Auginu svajonese.. o siaip tai laukiu trecio ciklo. Ir gero oro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2011 04 01, 22:04)
user posted image]My Webpage[/URL]

Man užteko pajaust savyje gyvybę, kad daug labiau suprasčiau savo mamą... bent jau man taip atrodo......... o jei  man būtų leista JĄ dar ir laikyt ant rankų, rūpintis ir būt atsakingai už JĄ........ Dieve, kaip aš norėčiau, kad tos mažos rankytės tiestųsi į mane ir prašytųsi paimamos ant rankų... ir niekas nepašauks manęs Mama........  verysad.gif
sorry...vėl praskydau...............

As taip pat noreciau paimti savo dukryte ant ranku,pamyluoti, pasupuoti... Bet... Kai pamenu ja, tokia mazute, gleznute taip sirdi suspaudzia, juk ji manes taip pat niekada nepasauks mama...
Papildyta:
Kazkurioje temoje skaiciau sias eiles, man jos labai suvirpino sirdi...

Aš vėl, o Angele, apie tave mąsčiau, užmerkusi akis meldžiaus,
Paklausiau Dievo-,,kas yra mama? "ir Jį atsakant išgirdau:
,,Tu ir pati gerai žinai, vaikelis-motinos dalis"...
,,Bet, Dieve, kaipgi su manim? Jei jau vaikelio neturiu..."
,,Mieloji, Tu tikrai esi mama"-atsakė Dievas drebančiu balsu...
,,į žemę aš siunčiu vaikus ,vienus-ilgam, kitus-tik dienai, dviem ar trim..."
,,Bet, Dieve, aš nesuprantu, aš noriu savo vaiko čia, dabar..."
Ir atsiduso Dievas virpančiu balsu, ir suspindėjo ašara veide...
,,Vaikelis Tavo su manim, NAMIE, ir patikėk, Jam gera čia...
Jis angelu naktim atskrieja pas Tave, paglosto, išbučiuoja veidą Tau,
Jis žvaigždele tau spindi danguje ir vėju glosto skruostą Tau
Taigi, mieloji, Tu ir pati žinai, kas daro moterį mama...,
Tai jausmas Tavo širdyje
Užgimęs vienąkart ir pasilikęs visada..."
Atsakyti
QUOTE(*Kris* @ 2011 04 01, 19:08)
Paliko ji mane kai man buvo 35 savaites. Nebejauciau judesiuku jos, nuejau i ligonine, o ten pasake kad nebeplaka jos sirdute...

console.gif
Lygiai pries metus isgirdau tos zodziu verysad.gif Rytoj metukai kaip ji mane paliko...
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif aciu labai uz palaikyma wub.gif Atsikeliau geros nuotaikos, susidejau jau daiktus keliausiu greit i kaima 4u.gif Griziu tik rytoj, tai linkiu merginos jums gero savaitgalio mirksiukas.gif
user posted image

tanler console.gif laikykis mergyt 4u.gif
Atsakyti
tanler console.gif console.gif console.gif

Mes atėjom panašiu laiku čia... Tu man labai padėjai 4u.gif 4u.gif

Žvakelė tavo Angeliukui.... tegul ji saugo tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 04 02, 10:48)
Labas rytas mergaites  4u.gif  aciu labai uz palaikyma  wub.gif  Atsikeliau geros nuotaikos, susidejau jau daiktus keliausiu greit i kaima  4u.gif  Griziu tik rytoj, tai linkiu merginos jums gero savaitgalio  mirksiukas.gif
user posted image
tanler console.gif  laikykis mergyt  4u.gif

Geros keliones tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 04 02, 03:00)
Labas rytas 4u.gif  tikrai nieko nereiskia. Auginu svajonese.. o siaip tai laukiu trecio ciklo. Ir gero oro  biggrin.gif

Labas rytas
Dabar aisku wub.gif

Tanler zvakele tavo angeleliui..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sladama: 02 balandžio 2011 - 10:08