Įkraunama...
Įkraunama...

Viduriavimas

Laba diena,
noreciau patarimo, mano seimos nariai keli pradejo gausiai viduriuoti siandien, idomiausia, kad ir dar keli giminaiciai praviduriavo, nors vieni nuo kitu gyvename toliau, nei maisto valgem tokio pat, nei susitike buvom pastarasias dienas. Gal cia virusas koks? Koks gydymo metodas ar vaistai efektingiausi butu? Vienas namiskis net is lovos neislipa ( yik iki tualeto) neturi sveikatos visai, temperatura pakilo.
Atsakyti
QUOTE(apolonas @ 2011 03 19, 13:20)
Na, jei neguli paslika ir yra dar jėgų padūkti, tai ne taip ir prastai. Jei tik ketvirtą dieną nuo viduriavimo pradžios prasidėjo kraujavimas, tai 99% kad tai tik pasekmė, o ne negalavimų priežąstis, kaip kad būtų, pavyzdžiui, opaligės atveju. Greičiausiai bakterija kokia į žarnyną bus įsimetusi. Pietų kraštuose nesilankėt šią, praeitą savaitę? Gal kuris iš pažystamų, su kuo bendravot prieš prasidedant susirgimui, ką tik buvo grįžęs iš Egipto ar Turkijos? Tada būtų galima keliatą dienų pagerti antibiotikus ar kokį natūralų citrocept'ą, ir viskas praeitų, arba kad ir viskio ar degtinės (ką nors, tik ne iš vynuogių) prieš valgį po 30ml ant tuščio skrandžio. Bet jei nuo alkoholio ar hepatito prasidėjus kepenų cirozė, dėl ko išsiplėtė ir pradėjo trūtinėti kraujagyslės, tai dar daugiau alkoholio tik pakenktų. O bent jau neapčiupinėjus kepenų to nei atmesi, nei patvirtinsi. Kas iš tiesų yra galima tik paspėlioti, tiksliai nustatyti padėtų tik atlikti reikiami tyrimai.
Jei pulsas padidėtų >120/min, tai jau nieko nelaukus kviesk "greitukę", o šiaip tai savaitgalį pratempsi.

man tas viduriavimas grynai nei is sio nei is to prasidejo, nakti labai pilva skaudejo nuejau i wc ir prasidejo viskas. man nera kad istisai wc prasedziu, bet kai nueinu tai netrumpam, o tas kraujas doh.gif teks matyt i poliklinika lekti
Atsakyti
QUOTE(Mazhylja @ 2011 03 19, 17:03)
man tas viduriavimas grynai nei is sio nei is to prasidejo, nakti labai pilva skaudejo nuejau i wc ir prasidejo viskas. man nera kad istisai wc prasedziu, bet kai nueinu tai netrumpam, o tas kraujas  doh.gif  teks matyt i poliklinika lekti

As jusu vietoj ta pacia diena pas daktara begciau, sulaukit pirmadienio ir bekit pas dakatarus unsure.gif , jei nepraeina kraujavimas gali buti rimta, gali buti, kad kraujagysle plyso, o gali buti dar kas nors unsure.gif
Atsakyti