QUOTE(precizė @ 2013 03 21, 11:38)
sveiki,
mes vis pasižvalgome "www.kurpigu" ir po truputi perkame..na dabar 15L stipriųjų jau pasiėmėme.. kartą aptikome finlandia 0,7l po 34LT (akcija) kai siaip apie 50lt kainuoja.. tai ir pasiėmėm..
šiaip mano planas toks:
(žmonių apie 50. (iš jų apie 20 vyrų, taip sakant, normaliai išgerinčių per balius))
veiksmas - rugsėjo pradžioj..
*degtinė ~ 15L.
*brendis ~ 15L
*šampanas ~ 35 but. (skaičiuojama 1b. - 5 žmonėms. prie bažnyčios, į gamtą jauimui, vakarui - prie torto)
*vynas ~ 20 but.
*Vermutas ~ 10 but.
*Alus ~ 50L.
gal ko atrodo per mažai...?
Sveikos, merginos,
kadangi mano šventė jau praėjo prieš kelis metus, o netyčia užklydau į jūsų temelę, tai norėčiau pasisakyti. Pas mus vestuvėse buvo apie 60 žmonių, kadangi nebuvau niekad oraganizavusi tokių balių, net neįsivaizdavau kiek reikės nupirkti alkoholio, tai nupirkom- daug, bet labai daug ir liko. Tik dabar galiu pasakyti, kad tikrai jums nereikės tiek alkoholio, mūsų vestuvės vyko vasarą ir dvi dienas, ir tikrai buvo tokių žmonių, kurie pageria per balius, bet galiu dabar pasakyti kiek maždaug išėjo alkoholio:
~10l degtinės
~7l brendžio
~20 but. šampano (jo užteko ir prie bažnyčios, ir gamtoje, ir šventėje, ir dar keli buteliai buvo įduoti lauktuvių tiems kas atvyko prie bažnyčios pasveikinti)
-6 but. vyno
-2 but.likerio iš kurių buvo nugerta apie 100gr. (tai buvo jie visiškai nereikalingi)
-50l alaus, bet išgėrė visą, būtų buvę daugiau, būtų daugiau išgerta
-30l sidro, sidro kaip ir alaus sakyčiau pritrūko
Aišku aš visada sakau, kad geriau daugiau, nei kad pritrūktų, bet iš tikro pagalvokite ar tikrai jums reikia tiek pirkti