Įkraunama...
Įkraunama...

Alkoholis

esu jau rasiusi 1 butelys sampano kazkur 5 zmonems gaunasi smile.gif tai paskaiciuokite kiek bus zmoniu del sventos ramybes dar pora prigriebkite smile.gif i taure telpa 200ml cia max ka ipilti galima, bet tiek niekada niekas nepila smile.gif
Atsakyti
Mes labiausiai nenusprendžiam kiek alaus reikės imti... Žmonių bus apie 60, bet tikrai ne visi geriantys net...
Atsakyti
QUOTE(BukSavimi @ 2013 03 20, 17:25)
Mes labiausiai nenusprendžiam kiek alaus reikės imti... Žmonių bus apie 60, bet tikrai ne visi geriantys net...

pas mus kazkur isgere apie 60l alaus , giros buvom paeme 50l buvo visa isgerta jau nakti, pas mus buvo labai karsta

jai imsite backomis tai susitarkit, kad nepraimta backa butu galima grazinti smile.gif
Atsakyti
sveiki,

mes vis pasižvalgome "www.kurpigu" ir po truputi perkame..na dabar 15L stipriųjų jau pasiėmėme.. kartą aptikome finlandia 0,7l po 34LT (akcija) kai siaip apie 50lt kainuoja.. tai ir pasiėmėm..

šiaip mano planas toks:
(žmonių apie 50. (iš jų apie 20 vyrų, taip sakant, normaliai išgerinčių per balius))
veiksmas - rugsėjo pradžioj..

*degtinė ~ 15L.
*brendis ~ 15L
*šampanas ~ 35 but. (skaičiuojama 1b. - 5 žmonėms. prie bažnyčios, į gamtą jauimui, vakarui - prie torto)
*vynas ~ 20 but.
*Vermutas ~ 10 but.
*Alus ~ 50L.

gal ko atrodo per mažai...?
Atsakyti
QUOTE(precizė @ 2013 03 21, 09:38)
sveiki,

mes vis pasižvalgome  "www.kurpigu" ir po truputi perkame..na dabar 15L stipriųjų jau pasiėmėme.. kartą aptikome finlandia 0,7l po 34LT (akcija) kai siaip apie 50lt kainuoja.. tai ir pasiėmėm..

šiaip mano planas toks:
(žmonių apie 50. (iš jų apie 20 vyrų, taip sakant, normaliai išgerinčių per balius))

*degtinė ~ 15L.
*brendis ~ 15L
*šampanas  ~ 35 but. (skaičiuojama 1b. - 5 žmonėms. prie bažnyčios, į gamtą jauimui, vakarui - prie torto)
*vynas ~ 20 but.
*Vermutas ~ 10 but.
*Alus ~ 50L.

per akis smile.gif galiu garantuoti stipriuju gerimu dar ir liks smile.gif
Mums tiek liko (nemazai ir atnese) tai dar vyro 30m jubilieju atsventem, mano gimtadieni ir dar atsargos nepabaigtos doh.gif
Atsakyti
Kiek taurių šampano išsipilsto iš vieno butelio? smile.gif
Bandau skaičiuoti kiekius...
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2013 03 21, 20:02)
Kiek taurių šampano išsipilsto iš vieno butelio?  smile.gif 

Tai jei jau skaičiuoji, gali pati ir praktiškai išbandyti su paprasčiausiu vandeniu. Pasižiūrėk norimo šampano talpą, prisipilk tiek vandens į indą su skale ir pilstyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lamelaa: 21 kovo 2013 - 19:14
QUOTE(Tendre @ 2013 03 21, 17:02)

esu rasiusi 100ml jai norit visiskai pilna 200ml smile.gif cia standartinem,normaliom taurem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2013 03 21, 19:02)

vienas butelys vyno yra 4 taures, tai su sampanu tas pats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 03 21, 19:14)
Tai jei jau skaičiuoji, gali pati ir praktiškai išbandyti su paprasčiausiu vandeniu. Pasižiūrėk norimo šampano talpą, prisipilk tiek vandens į indą su skale ir pilstyk  mirksiukas.gif

Gersime iš stiklinių šampano taurių, kurias paserviruos restoranas, todėl namuose nesiruošiu nieko pilstyti ml skirtingose taurėse, bet ačiū už atsakymą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ataka26 @ 2013 03 21, 21:47)
esu rasiusi 100ml jai norit visiskai pilna 200ml smile.gif cia standartinem,normaliom taurem smile.gif

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Prietarai @ 2013 03 22, 15:03)
vienas butelys vyno yra 4 taures, tai su sampanu tas pats  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Kažkaip kitą alkoholį lengvai pasiskaičiavom kiek pirkti, o su šampanu kažkaip sunku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tendre: 23 kovo 2013 - 15:19
QUOTE(precizė @ 2013 03 21, 11:38)
sveiki,

mes vis pasižvalgome  "www.kurpigu" ir po truputi perkame..na dabar 15L stipriųjų jau pasiėmėme.. kartą aptikome finlandia 0,7l po 34LT (akcija) kai siaip apie 50lt kainuoja.. tai ir pasiėmėm..

šiaip mano planas toks:

*degtinė ~ 15L.
*brendis ~ 15L
*šampanas  ~ 35 but. (skaičiuojama 1b. - 5 žmonėms. prie bažnyčios, į gamtą jauimui, vakarui - prie torto)
*vynas ~ 20 but.
*Vermutas ~ 10 but.
*Alus ~ 50L.

Sveikos, merginos,
kadangi mano šventė jau praėjo prieš kelis metus, o netyčia užklydau į jūsų temelę, tai norėčiau pasisakyti. Pas mus vestuvėse buvo apie 60 žmonių, kadangi nebuvau niekad oraganizavusi tokių balių, net neįsivaizdavau kiek reikės nupirkti alkoholio, tai nupirkom- daug, bet labai daug ir liko. Tik dabar galiu pasakyti, kad tikrai jums nereikės tiek alkoholio, mūsų vestuvės vyko vasarą ir dvi dienas, ir tikrai buvo tokių žmonių, kurie pageria per balius, bet galiu dabar pasakyti kiek maždaug išėjo alkoholio:
~10l degtinės
~7l brendžio
~20 but. šampano (jo užteko ir prie bažnyčios, ir gamtoje, ir šventėje, ir dar keli buteliai buvo įduoti lauktuvių tiems kas atvyko prie bažnyčios pasveikinti)
-6 but. vyno
-2 but.likerio iš kurių buvo nugerta apie 100gr. (tai buvo jie visiškai nereikalingi)
-50l alaus, bet išgėrė visą, būtų buvę daugiau, būtų daugiau išgerta
-30l sidro, sidro kaip ir alaus sakyčiau pritrūko
Aišku aš visada sakau, kad geriau daugiau, nei kad pritrūktų, bet iš tikro pagalvokite ar tikrai jums reikia tiek pirkti smile.gif
Atsakyti
Sakykite merginos o ka su alum darysite? Va gavau emeila is vienos alaus daryklos, kad siais metais isejo istatymas jog alu bus galima pardavineti iki 1l. talpos. Na galvoju absurdas didziausias doh.gif
Atsakyti