Įkraunama...
Įkraunama...

Alkoholis

QUOTE(Kašmyras @ 2013 10 21, 18:40)
Mūsų planuose nemaži alkoholio kiekiai, nes pusė svečių mūsų amžiaus jaunimėlis, kurie tūsina iš širdies  biggrin.gif Vestuvėse bus iki 40 žm., vyks birželio pabaigoje.
1. Šampanas 30 butelių x 0,75l (kartu su šampanu prie bažnyčios)
2. Degtinė 20 butelių x0,7l
3. Vynas arba Martini 10 butelių x 0,75l
4. Brendis 10 butelių x 0,5l
5. Alus antrai dienai 40l
6. Sultys 40 pakelių x 2l
7. Mineralinis vanduo 40 butelių x 1,5l
8. Coca cola arba Sprite 10 butelių x 2l

Svarstau, ar ne per daug degtinės ir šampano, ką jūs manote?  g.gif

Mes taip pat svarstome del alkoholio kiekio. Si tema padejo susidaryti bendra vaizda, kiek jo turetu buti, bet aisku priklauso ir nuo sveciu 4u.gif daugmaz manau yra numanoma kiek bus gerianciuju, bet kaip sakoma, geriau su atsarga nusipirkti daugiau , gi cia toks dalykas, kuris negenda wink.gif
Atsakyti
Pas mus buvo 54 žmonės. Pirkom:
2x30L (dvi backos) alaus (buvo labia karsta nors daugiau nei pusia backos liko

Žmonės sėdėjo prie staliukų po 6, tad ra6au vienam staliukui:

2x0.7 brendžio
1x0,7 degtinės
1x0,7 Viskio
2 raudono vyno
1 balto vyno

Visko buvo gerokai per daug ir pusia parsivežėm namo smile.gif
Atsakyti
As tai nesiklioviau jokiais kitais pavyzdziais, tiesiog imiau zmoniu sarasa ir prie kiekvieno zmogaus prirasiau tam tikra alkoholio kieki (nes vistiek mazdaug zinau, kuris daugiau ar maziau geria ir koki alkoholi vartoja) prie galutinio skaiciaus pridejau dar kelis butelis apsidraudimui. Galiausiai po vestuviu liko dar nemazai alkoholio. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, daug skaiciausi cia pas jus, ir bandziau nupirkti tiksliai, bet.. pasirode,kad vestuves tokia proga,kai geriausiai eina balta doh.gif dalyvavo 11 alkoholi vartojanciu zmoniu, pirkome/liko:

0.7viskio -liko.
0.7brendzio- liko puse.
0.7degtines - neliko.
4 buteliai vyno - liko visi.
2 buteliai likerio - liko abu.
7 sampano- liko 1.
30 buteliu alaus - liko 15.

sveciai atsinese degtines, nemaciau kiek tiksliai buteliu, bet neliko nieko blink.gif lotuliukas.gif

Staigiai pritruko sulciu, ir ryte mineralinio, bet cia jau kita tema.
Atsakyti
QUOTE(JogileRut @ 2013 12 20, 12:03)
Mes taip pat svarstome del alkoholio kiekio. Si tema padejo susidaryti bendra vaizda, kiek jo turetu buti, bet aisku priklauso ir nuo sveciu  4u.gif  daugmaz manau yra numanoma kiek bus gerianciuju, bet kaip sakoma, geriau su atsarga nusipirkti daugiau , gi  cia toks dalykas, kuris negenda wink.gif

pas mus bus 20zmoniu

degtine 10x0.7
sampano 20x0.75
brendzio 10x0.5
alaus dar neturim bet mastom kad 30l backute ar 20l buteliais;
Gavau ziniui, kad Kauno Akropolyje yra aulas isparduotuve, neva pigu ten. Del backutes mastom skambinti i Volfas Engelmanas arba Kauno alu.

Alaus gal ir maziau reiktu, nes dabar pamasciau, kad 2a deina ji gersim, bet nemanau kad kuri nors is moteru ji gers, nes lyg ir megstanciu nera, o moteru bus puse unsure.gif

Bet del pertekliaus nesukam galvos, nes jis gi vistiek susivartos. drinks_cheers.gif

Dar reikia vaisvandeniu, mineraliniu ir gal kokiu saldesniu gerimu :/
Atsakyti
Pas mus planuojama 45-50 žmonių, daugiau nei pusę jaunimėlis biggrin.gif Skaičiavom skaičiavom tą alkoholį ir gavosi taip:

0,7l brendžio - 40 butelių
1l degtinės - 5 buteliai
50l alaus
10 butelių balto vyno
40 butelių šampano

Vaisvandeniai ir kiti nealkoholiniai gėrimai dar vis po klaustuku, bet manau išspręsim šią bėda greitu laiku.. Dar tiksliai neaišku kiek sodyba pasiūlys visokių sulčių, t.y. kompotų biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Ai tiesa, dar bus Jack Daniel's su red bull'iu, bet čia tik jauniesiems ir pulkui,
2 buteliai po 0,7l thumbup.gif
Atsakyti
musu vestuves bus pilnas dvi dienas, iki trecios dienos ryto, tai alkoholio 40ciai zmoniu kol kas yra:
50x 0,5 baltos
24 x 0,7 baltos
tada ketinam dar vyno gal 20 buteliu, plius sampano ir gal apie 20. gal bus kokiu komentaru? blush2.gif
dar priedo alaus bus, pirma diena backute 30l, del antros dienos nezinau dar
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2014 03 06, 19:54)
musu vestuves bus pilnas dvi dienas, iki trecios dienos ryto, tai alkoholio 40ciai zmoniu kol kas yra:
50x 0,5 baltos
24 x 0,7 baltos
tada ketinam dar vyno gal 20 buteliu, plius sampano ir gal apie 20. gal bus kokiu komentaru? blush2.gif
dar priedo alaus bus, pirma diena backute 30l, del antros dienos nezinau dar

Man šampano mažokai atrodo, nes jei gerai skaičiuoju 40 žmonių prie bažnyčios/CMB pakelt taurę 200ml*40 yra 8000ml, tuomet butelyje 750ml 10,6 butelio reiškia 11 butelių šampano. Tuomet vidurnaktį tiek pat reikės, reiškia jau 22 buteliai..Mes planuojame fotosesijos metu su "pulku", t.y. apie 20 žmonių biggrin.gif biggrin.gif išgerti taipogi, tuomet jau gaunasi ir 30 šampano...

Nežinau, koks pas jus planas bet aš tai truputį panelė matematika, tai viską skaičiuoju biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
as dvylikta valanda planuoju negert sampano, nors taip iprasta ir pan, bet su vedeju susitarsiu, kad 12ta imtis kitos veiklos, nei sampano, nes bent kai pati buvau drauges vestuvese, 12ta valanda kai reikejo gert sampana, visai raukesi ir per prievarta po gurksniuka lyztelejo, nes po stipriuju niekas nebenorejo sampano... 4u.gif o kaip del vyno? gal irgi koks matematiskas patarimas butu? nes cia kol kas sunkioji uzduotis biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2014 03 09, 15:49)
as dvylikta valanda planuoju negert sampano, nors taip iprasta ir pan, bet su vedeju susitarsiu, kad 12ta imtis kitos veiklos, nei sampano, nes bent kai pati buvau drauges vestuvese, 12ta valanda kai reikejo gert sampana, visai raukesi ir per prievarta po gurksniuka lyztelejo, nes po stipriuju niekas nebenorejo sampano... 4u.gif  o kaip del vyno? gal irgi koks matematiskas patarimas butu? nes cia kol kas sunkioji uzduotis biggrin.gif  blush2.gif

Čia su matematika truputį sunkiau 4u.gif Bet aš galvoju paprastai, svečių sąraše sudedi pliusiukus prie asmenų, kurie manai tikrai gers vyna.. Pavyzdžiui, močiutės, diedukai, mamos, tetos... tada aš dar pridėjau pliusą ir prie tų asmenų, kurie nelabai geria, manau vistiek per visą vakarą gal išgers kokią taurę kitą.. tuomet 1 butelį skaičiuoju vienam žmogui, ir tiems "negeriantiems" po pusę butelio.. blush2.gif

O dėl 12h šampano mane privertėt pagalvot g.gif
Atsakyti
na bent mano patirtis rodo, kad 12ta tikrai nieks nenori sampano 4u.gif del buteliu skaiciaus jau aiskiau, bet neisivaizduoju kokio sampano daugiau reiktu, kokio maziau. kad baltas labiau megstamas, tai faktas... bet pusiau sausas? pusiau saldus? pati vyno nlb megeja, tai va ir su skoniais pasimetusi dar
Atsakyti
as irgi manau, kad vidurnakti nelabai kas ir nori to sampano. O ir kokia to prasme? Per Naujus pakeliama taure vidurnakti, kad vienus metus palydet, kitus sutikt. Per jubilieju velgi metai (zmogaus) palydimi/pasitinkami. O per vestuves? Iskelkim taure sampano, nes jau pusdieni vede? blink.gif schmoll.gif Tada daugiau sokiai rupi, o ne sampanas.

O sampanas geriau saldus. Mano manymu.
Atsakyti