QUOTE(Liucija27 @ 2012 11 08, 19:48)
Jei slinkimas didelis,kad net paplikimas, tai gal eikit pas endokrinologa ar kt daktarus.
O del atgaivinimo maciau internete info kaip pasidaryt ilgalaiki plauku tiesinima keratinu namuose. Tai ten kaip suprantu ziauriai atgaivina plaukus. Gal bandet kas? Ir kaina iperkama.
Man visokie aliejai, serumukai plauku galiukams, glotninimui nepadeda. Iseini is kirpyklos- gerai, praeina savaite, tada sukuoji sukuoji, siausiasi tie plaukai, kzkokie sausi, net nervas ima.
Mano plaukai garbanoti ,tiesinimu nenoriu ..o del gydytoju ,tai db uzsiemiau namudinem priemonem ,tai padejo man praeitais metais ,daug ka keisiu is esmes ,ir ziuresiu..jei jau nieko nebus ,tikrai kreipsiuos i endokrinologa..Aciu labai
Lyg ir klausiau ,prasiau pagalbos ,o db sakau -nereik,tai nedelto ,kad informacija nebereikalinga, tiesiog pabandysiu db kazkiek namuose gaivint ,vitaminais ,kaukemis ,nedazymais ir t.t.. Kazkuri laika stebesiu ,o jei visiskai taip ir toliau bus -be daktaru tikrai neissiversiu .
O cia manau ,tikrai galite mergaites pasisakyt daugiau ..manau yra dariusiu ir mezoterapijas ir dar visokiu praejusios ,gal susiburkime ir gal tikrai isgirsime naudingu patarimu ?