Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(laurindre @ 2011 05 15, 11:58)
Sakyk, kad prasisuka, del to turetu keisti mirksiukas.gif

nu bet man jis rimtai prasisuka kazko blink.gif as ir galvoju,gal isklero jau ,nes jis pas mane be darbo niekada nebuna g.gif
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2011 05 15, 17:08)
Man tas padėklas ne tiek dėl nelipimo, o dėl higienos, patogumo. Nežinau, tegu kitos parašo.

Va sitam sakiniui tai pritariu 200% thumbup.gif
as irgi seniau maza kepeja buvau, man keriau mesyte kokia pagaminti kepsnius, zuvi ir t.t., neisivaizdavau,kad toks "griozdas"-didelis kocelas reikalingas, o tas paklotelis isvis kazkokia nesamone atrode...dabar darau viska,jau nekalbu apie sausainiu kepima ar teslos kociojima ant paklotelio,net kokius suktinukus, ar kepu pyragelius su mesa, nu bet ka darau ir pasitiesiu ji, grynai del higienos, patogumo! Nuvalai viskas ir sukt galvos nereikia ,kad kazkas issitepe, kad kazkas limpa ar isbego.
O va silikoniniu padekliuku tikrai reikia 2 vnt.laiko patikrinta tiesa biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai visada ant tokios dyydelės medinės lentutės kočioju. Be to,reikia nemažai sveikatos,jei kokia kietesnė tešla smile.gif
Reikės šį mėnesį pasiimti kočiojimo padėklo ir kočėlo rinkinuką. O kitą-tuos du silikoninius padėkliukus.

Ačiū,mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 05 15, 23:38)
Aš tai visada ant tokios dyydelės medinės lentutės kočioju. Be to,reikia nemažai sveikatos,jei kokia kietesnė tešla  smile.gif
Reikės šį mėnesį pasiimti kočiojimo padėklo ir kočėlo rinkinuką. O kitą-tuos du silikoninius padėkliukus.

Ačiū,mergaitės 4u.gif

Jei nebus kita menesi nuolaidos silikoniniams pakloteliams, neimkit jei neskubu 4u.gif
TW visada apsimoka laukti nuolaidos,kartais buna 2 uz 1kaina ir pan 4u.gif
Atsakyti
gal kas nors žinote apie birželio nuolaidas?
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 05 15, 20:24)
Tai tas kočėlas irgi labai geras dalykas,išeina smile.gif
Aš net nepagalvojau,kad gali būti tuščiaviduris. O ten specialiai tuščia,vien dėl karšto vandens įpylimo,ar čia jūs pačios tokią racionalizaciją sugalvojote? mirksiukas.gif
O tą tešlos kočiojimui skirtą padėkliuką galima plauti,ar tik nuvalyti jį galima?

Aš prisipilusi vandens ir laikau jį, neišpilu. Priklausomai nuo tešlos galima pilti karštą ar šaltą vandenį. Plauti jį galima tikrai, pvz. po dušu ar vonioje, nieko jam neatsitiks, jis iš kažkokios plastmasės. Ai, su juo praktiškai visoms būna vienas nepatogumas, dėk jį ant stalo, kai nieko nedarai statmenai stalui, tada jis nenurieda, turbūt visoms jis yra nukritęs, o tada nudauži užsukimą, tokių TW neplatina, tada reikia nuo mineralinio butelio prisitaikyti, tad pasaugok, kad nekristų jis žemėn 4u.gif

QUOTE(egesichora @ 2011 05 15, 22:38)

Aš praktiškai viską perku per akcijas, palaukiu kol tokios būna ir tada perku, tad neskubėk, žiūrėk, kad būtų akcija, taip pirksi daiktus už kiek protingesnę kainą biggrin.gif
Atsakyti
O Quick Chef su dviašmeniais peiliukais labai nusileidžia triašmeniui?Ačiū atsakiusiom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2011 05 16, 14:09)
O Quick Chef su dviašmeniais peiliukais labai nusileidžia triašmeniui?Ačiū atsakiusiom  4u.gif

Trejos ašmenys smulkina greičiau nei dvejos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2011 05 16, 15:09)
O Quick Chef su dviašmeniais peiliukais labai nusileidžia triašmeniui?Ačiū atsakiusiom  4u.gif

Jei nesi bandziusi su 3 peiliukais, tai pasakysi,kad ir 2 labai gerai smulkina,bet kai pabandai su 3 su 2 pirkti nebesinori. Viskas tas pats tiesiog su 3 maziau sukt reikes, greiciau susmulkins, su 2 man budavo taip,kad vienam kraste labiau maistas susismulkino o kitam liko stambesni,tada papurtai ir toliau smulkini.O va su 3 tolygiau viskas smulkinasi.
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2011 05 16, 15:09)

Ziurint apie kuri klausi g.gif Jei apie mazaji, tai net nera ko lyginti.Triasmenis su virvute, todel praktiskai be jokiu pastangu viskas susismulkina. Senojo as nemegau, nes man rankos pavargdavo, jau tada geriau peiliu smulkinti doh.gif
Jei apie didiji, tai labai didelio skirtumo nejauciau, ir dveji asmenys visai gerai smulkino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 05 15, 12:58)
Sakyk, kad prasisuka, del to turetu keisti mirksiukas.gif

Man tikrai pakeite jau 2 kartus del prasisukimo, nes jau labai seniai turiu ir daug naudoju smile.gif o ir prasisukt pradeda kai atsimpa peiliukai, gauni nauja visiskai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zasa @ 2011 05 18, 15:10)
Man tikrai pakeite jau 2 kartus del prasisukimo, nes jau labai seniai turiu ir daug naudoju smile.gif o ir prasisukt pradeda kai atsimpa peiliukai, gauni nauja visiskai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jeeeeegas! Aciu 4u.gif Dabar tikrai drasiai keliausiu, nes vis neprisiruosiu doh.gif
Atsakyti
Merginos, o gal pasakysite kuo skiriasi TW sviestinės viena nuo kitos - ar tik dizainu ar dar kažkuo?Ačiū labai
Atsakyti