QUOTE(Ex @ 2011 03 30, 07:24)
Hm, man tai kelia įtarimą kažko...

O tai jau, pvz. Corazon pomidorus palaisčius karčia druska, kas jiems, skūra nusiners ar nebe saldūs taps?

Ko tas Raf'as išskirtinis, kad
būtent tik jam reikia druskos, kad saldus būtų?..
Nors, manau, čia einam bandymų keliu

Tokios kaip tiesos, niekas galutinai nežino. Pačios išbandysin ir matysim. Ir dar kitoms pasakysim
rašė, kad tikrasis jų skonis gali būti išgautas tik auginant vienoj Ispanijos srity, dėl grunte ištirpusių druskų

Be to, valgiau pomidorus, kurie augo lauke, kur pavasarį upė užlieja, o kitu laiku kanalais per potvynius teka jūros vanduo

Tiesa, radau, kad raf'as atrankiniu būdu 'išvestas', realiai tai - senobiniai Marmande pomidorai. Pasisėjau ir juos, kasiu vieno, paskui kito ir žiūrėsim, kuo jie skiriasi.
QUOTE(lolita1960 @ 2011 03 30, 10:23)
Sek sek dar" mazai" teturi tik 80 daigu ,
o jei koks numirs 
ar cia kiekis daigu

gal seklu atsiust

pasizvalgyk po tema kokius kiekius auginam
tfu tfu, kad neprisišnekėt, bet kaip jie taip miršta, vistiek nesuprantu - piktžolės, nekitaip

Be to, jei jau tikrai pritruks, iš pažasties išaugusį įšaknydint ir bus reikiamos rūšies pomidorčikas.