Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Pomidorų augintojų namai

user posted image
sena tema

tikiuosi nesupyksit,kad sukuriau tema ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bozena83: 19 kovo 2011 - 13:40
Na Jūs ir greiti - jau nauja tema thumbup.gif
Atsakyti
Siandien savo pomdorcikus ryte apuostinejau, nu zinokit lapeliai tikrai kvepia pomidorais biggrin.gif o kadangi mano cherriukai tokie labai auksti pasirodo (visgi aukstaugiai bus) tai iki pat ausu apkasiau zemem, o i kompanija ir vazoninius savo zemem apdalinau smile.gif
tikiuosi blogai jiems nuo to nebus, visi jau turejo po 2-4 tikrus lapukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruduo..: 19 kovo 2011 - 13:45
QUOTE(ruduo.. @ 2011 03 19, 13:45)
Siandien savo pomdorcikus ryte apuostinejau, nu zinokit lapeliai tikrai kvepia pomidorais  biggrin.gif  o kadangi mano cherriukai tokie labai auksti pasirodo (visgi aukstaugiai bus) tai iki pat ausu apkasiau zemem, o i kompanija ir vazoninius savo zemem apdalinau  smile.gif
tikiuosi blogai jiems nuo to nebus, visi jau turejo po 2-4 tikrus lapukus  4u.gif

jeigu žemėm apdalinot pikiuodama tai tikrai nieko neatsitiks biggrin.gif
Papildyta:

[/quote]

Oi kokia jūs šaunuolė, greitai nauja tema ir greitai vėl visi galėsim diskutuoti ir girtis savo pomidoriukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 03 19, 14:38)

Kas gi čia pyks, visos tik džiaugiasi, kad vėl galės kur paplepėt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Kokie jūsų pomidorai greituoliai, mano dar tik po pirmą tikrą lapuką leidžia... g.gif
Atsakyti
gal kas zinot, ar GOLDEN KONIGIN aukstaugiai ar zemaugiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2011 03 19, 15:16)
gal kas zinot, ar GOLDEN KONIGIN aukstaugiai ar zemaugiai?  g.gif

1.20-1.50cm,esu auginus
Atsakyti
ausrone asese teisinga viska parase, sejau sausio 31,namai kurenami pecium,langai dideli pietiniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(samotas @ 2011 03 19, 15:06)
jeigu žemėm apdalinot pikiuodama tai tikrai nieko neatsitiks biggrin.gif

Na nea nepikuodama, cia sake neskubeti su pikavimu, tuo labiau kad noriu iskarto juos i vazona kisti ir nepersodineti daznai. Tiesiog jau sedama seklas, pyliau maziau zemiu, tam kad eigoje galeciau dapildyti.. Negi tikrai blogai padariau? doh.gif pas mane jie tvirti ir su tikrais lapeliais.. pakenkiau jiems?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruduo..: 19 kovo 2011 - 14:36
QUOTE(ruduo.. @ 2011 03 19, 14:35)
Na nea nepikuodama, cia sake neskubeti su pikavimu, tuo labiau kad noriu iskarto juos i vazona kisti ir nepersodineti daznai. Tiesiog jau sedama seklas, pyliau maziau zemiu, tam kad eigoje galeciau dapildyti.. Negi tikrai blogai padariau?  doh.gif pas mane jie tvirti ir su tikrais lapeliais.. pakenkiau jiems?

Nieko tragiško nepadarėte.
Pikiuojant juos galima giliai sukišti ir tada jie visai gerai jaučiasi.
Sustiprėja ir nebūna "išbėgę"

Atsakyti
na jie pas mane ir nebuvo isbege ax.gif na tai liuks tada, kad viskas gerai thumbup.gif dabar liko laukti kol nukris apsimeteliai lapeliai
Atsakyti