QUOTE(Ninkasi @ 2011 03 19, 15:47)
Sveiko mielosios pomidorininkes ir pomidorininkai
prisistatau

: esu beuzsikrecianti pomidorininkyste

nes vien nuo jusu postu ja galima uzsikresti
pirmus metus pati bandau uzsiauginti pomidoriuku daigelius, praeitais metais gavau 4 daigelius is kaimynes ir juos sodinau sklype lauke, nes deja ten nera dar nei namuko nei siltnamio tik vis dar nevykusiai formuojamas darzelis.
Zinoma siemet bandysiu taip pat auginti pomidorus balkoninius, nes turime 2 balkonus viena istiklinta, o kitas ne ir abu rytinej pusej, bei laukinius nesiltnaminius pomidorus, bet ju dar nepasejau

galvoju per anksti
tai va atejau i jusu foruma tai su MELEJONU klausimu ir buvau besiruosianti atakuoti klausimais, kuriuos naujos merginos uzduoda po kelis tame paciame puslapyje

, BET paemiau ir perskaiciau visa tema nuo pradziu, aisku tai uztruko kelias dienas, BET viska susikonspektavau ir daug maz radau visus atsakymus i mano klausimus
na jie pas mane tokie distrofikai

, bet po keliu dienu pikiuosiu, kai bus jau lapeliai tikri tai manau atsigaus

cia pakolkas sodintos tik 3 balkoniniu rusys:
Golden cherry - dygimas 100 proc
Vilma - dygimas apie 70 proc
Betalux - deja bet atrodo telenda tik pirmasis daigelis
visi sodinti kovo 7 diena
taigi prasausi priimama i buri
Sveika atvykusi
reiktų tiktai daigyklėles sukelti arba ant palangės aba dar geriau pastatyti kokiom keliom dienom vėsiau, bet kad gautų pakankamai šviesos, nes gali dar labiau išstypti.
O dygimas tai
i visi kiti išlys.
Papildyta:
QUOTE(Nome @ 2011 03 19, 18:43)
Sveiki, pomidorininkai (jau nebe tik pomidorininkės

), atsigrūdu ir aš į naują temą

prisiduoti su statistika dygimo.
Pas mane visi sėti pomidorai buvo kovo 9 dieną. Atrodė taip pat, kaip ką tik įdėtose Ninkasi foto. Nu neapsikenčiau žiūrėt į tokius išstypėlius, ir persodinau, nors lapelių tikrų dar neturėjo

.
Tai tuo pačiu ir suskaičiavau, kiek neišdygo.
Blogiausiai dygo Golden Konigin ir Malinowy ozarowsky (nei vienas neišdygo-bet iš nedaug sėklų-3 ar 4), Colibri tik 1 iš 4, Marfa irgi labai prastai-2 sėklos iš 5.
Visi kiti daugiau mažiau normaliai, bet irgi ne 100 proc.
Labas labas
o statistika visai nebloga ir linkiu kad būtų su tendencija taisytis