Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės įdegiui skatinti

smile.gif+2008 09 18, 14:38-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2008 09 18, 14:38)
Pilnai sutinku del deginimosi sauleje ar soliariumuose. Turiu itin balta, ligotai atrodancia, oda. pabandziau SunFx purskima ir tiesiog pradejau myleti savo oda wink.gif

Purskiamas idegis taip pat nera sveika doh.gif
Savaiminio įdegio kremuose dažnai esama kosmetinių dažų, vadinamųjų bronzantų, kurie iš karto ar po kurio laiko tamsina odos spalvą, bei melanino sintezę skatinančių medžiagų. Vienas dažniausiai naudojamų kosmetinių dažų - dihidroksiacetonas (DHA). Tai medžiaga, kuri reaguodama su odos paviršiuje esančiomis aminorūgštimis, suteikia jai tamsią spalvą. Kosmetikos gaminių su DHA nerekomenduojama naudoti apie akis, reikia stengtis, kad jų nepatektų ant lūpų ir kitų gleivinių. To ypač sunku pasiekti, norint odai suteikti gražų įdegį specialiose kabinose, kur kūnas nupurškiamas kosmetiniais dažais. Tokios kabinos labai populiarios visame pasaulyje, nes per labai trumpą laiką galima gauti pageidaujamo intensyvumo, tolygų įdegį. Deja, purškiant neapsaugomi ne tik akių, lūpų ar gleivinių plotai, bet į organizmą bronzantų gali patekti įkvėpus ar nurijus gaminio.

O visas sitas burbulas del soliariumu zalos yra labai ispustas, kazin del ko? Gal del komerciniu ar konkurenciniu sumetimu? blink.gif

Besaikis deginimasis - tikra blogybe. Taciau jei suauges zmogus lankosi soliariume saikingai, zinodamas savo odos tipa ir kiek jis gali sau leisti idegti, tai tikrai nieko blogo nenutiks ax.gif

O jei esi balta kai suris, tai kam tas idegis? Vis tiek nenaturaliai atrodysi 4u.gif
Atsakyti
nesuprantu kodel neidegu. numeciau svorio, silpna oda pailkejus, gal organizmas nusilpes. bet neisivaizduoju nei soliariumas, niekas. gal jus geriau nusimanot?ir ka daryti?
Atsakyti
kuo skiriasi Beta karotinas nuo beta karoteno?
Atsakyti
QUOTE(Ramiinta @ 2010 04 03, 14:26)
kuo skiriasi Beta karotinas nuo beta karoteno?

cia tas pats
Atsakyti
radau straipsni, kad negalima soliariumintis geriant vitamina A, o va butent tas beta carotenas virsta vitaminu A doh.gif doh.gif doh.gif "Karotenas yra svarbus maisto papildas, nes virsta retinoliu (vitaminu A)."
http://klaipeda.dien...-saugios-128523

"Nesuderinama su vaistais

Būtina žinoti ir tai, kad naudotis soliariumo paslaugomis negalima, jeigu vartojami kai kurie vaistai, t. y. antibiotikai, sulfanilamidai, diuretikai, vitaminas A ar polivitaminai, kurių sudėtyje yra minėtasis vitaminas, vaistai nuo psoriazės, vaistai nuo grybelinių ligų ir kt."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smokey_eyes: 30 balandžio 2010 - 09:39
Neperseniausiai pradėjau gerti Bio-Carotiną, kol kas nieko negaliu parašyti dėl poveikio, nes geriu gan nereguliariai ( kada prisimenu doh.gif )
Atsakyti
o as esu naudojus toki dalykeli, kuris lietuvoj nera labai populiarus dar, nes sunkoka jo cia ir rast smile.gif tai vat jis vadinasi melotanas, tai tirpalo pavidalo pigmentas, veikia tai kaip velnias ypac baltaskuriam smile.gif pati kuri laika nedrisau isbandyt, nes ji reikia susileist po oda, tai man labai baisu atrode, bet matydama poveiki , ant naudojanciu zmoniu neatsilaikiau...jis kainuoja, na bent jau ana vasara kainavo 180-190, bet ten jo ilgam uztenka labai, na aisq ziurint kaip kas dozuot uzsigeidzia, bet neperliankiant lazdos tai tikrai
Atsakyti
Aš tai pirma nusipirkau abonementą į soliariumą, o tik paskui prisiminiau,kad žadėjau pagert bio-karotino prieš pradėdama degintis doh.gif
Tai dabar nusprendžiau bent savaitę pagert pieš eidama į soliariumą. Nors rašo, kad reikėtų mėnesį gert iki buvimo saulėje ax.gif Bet aš per žiemą jau taip išbalau, kad net pudros visos nebeatitinka odos spalvos
Atsakyti
O kuom tas bio karotinas padeda? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rainakele @ 2011 03 22, 21:21)
o as esu naudojus toki dalykeli, kuris lietuvoj nera labai populiarus dar, nes sunkoka jo cia ir rast  smile.gif tai vat jis vadinasi melotanas, tai tirpalo pavidalo pigmentas, veikia tai kaip velnias ypac baltaskuriam  smile.gif pati kuri laika nedrisau isbandyt, nes ji reikia susileist po oda, tai man labai baisu atrode, bet matydama poveiki , ant naudojanciu zmoniu neatsilaikiau...jis kainuoja, na bent jau ana vasara kainavo 180-190, bet ten jo ilgam uztenka labai, na aisq ziurint kaip kas dozuot uzsigeidzia, bet neperliankiant lazdos tai tikrai

tik neeeereikia čia mums pudrinti hah.gif , reklamoms čia ne vieta box.gif
Atsakyti
QUOTE(AuksoPieva @ 2011 03 23, 14:39)
O kuom tas bio karotinas padeda? blush2.gif

Padeda greičiau-saugiau-gražiau įdegti (tik jis ne bio o beta karotinas ) biggrin.gif
Atsakyti
kur jus perkate beta karotina ir kokia jo kaina?
Atsakyti