Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės įdegiui skatinti

QUOTE(cindy @ 2012 06 15, 12:35)
Apie vaistines nežinau. Galima ir internetu parsisiųsti. Aš už 250ml mokėjau 25lt.

gal galite parekomenduoti is kur ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 06 15, 12:25)

Nesu pirkusi internetu, bet kad ir čia http://www.rudugys.l...p;product_id=91 smile.gif Pagooglinkit, daugiau parduotuvių ras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 06 15, 13:25)

Turiu štai šį:
http://www.love-eco....products_id=166
Esu labai patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
naudojat soliariume kokoso alieju , iskilo tad klausimas jei ji tepti ant dregnos odos, tai kaip darot nusiprauiat issitepat tada begat i soliariuma degintis, ar soliariume paciame tepates-tai tada gaunasi ant sausos odos?
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2012 06 18, 15:45)
naudojat soliariume kokoso alieju , iskilo tad klausimas jei ji tepti ant dregnos odos, tai kaip darot nusiprauiat issitepat tada begat i soliariuma degintis, ar soliariume paciame tepates-tai tada gaunasi ant sausos odos?

Išsimaudai, išsitepi aliejumi ir eini į soliariumą. Po deginimosi nesitepu smile.gif
Atsakyti
Aš naudoju multikarotiną (sudėtis: alfa karotinas, beta karotinas, liuteinas). Oda pati savaime "nenusidažo" auksiniu įdegiu (naudoju trečią savaitę) , bet įdega gerokai greičiau ir iškart rudai, o ne raudonai thumbup.gif O aš esu šviesaus gymio ir šiaip sunkiai įdeganti.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 06 19, 20:12)
Aš naudoju multikarotiną (sudėtis: alfa karotinas, beta karotinas, liuteinas). Oda pati savaime "nenusidažo" auksiniu įdegiu (naudoju trečią savaitę) , bet įdega gerokai greičiau ir iškart rudai, o ne raudonai  thumbup.gif O aš esu šviesaus gymio ir šiaip sunkiai įdeganti.

o kuom jis pagrinde skirtiaisi nuo Beta karotino?
ir kaip suprantu jo vaistinese nebuna?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 06 20, 09:04)
o kuom jis pagrinde skirtiaisi nuo Beta karotino?

skiriasi tuo, kad yra ne vienas karotoneidas, o karotenoidų mišinys. Vienas kitą papildydami jie veikia greičiau, nei vien tik beta karotinas. Jį, pvz., rekomenduojama pradėti gerti likus mėnesiui iki deginimosi sezono pradžios. Karotenoidų mišiniui tiek daug laiko nereikia, kad būtų veiksmingas.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 06 20, 09:04)

Neatsakiau į šį klausimą blush2.gif Konkrečiai tokio, kokį naudoju aš, vaistinėse nebūna, tačiau galbūt yra kito gamintojo panašios sudėties produktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2012 06 20, 16:10)
Neatsakiau į šį klausimą  blush2.gif  Konkrečiai tokio, kokį naudoju aš, vaistinėse nebūna, tačiau galbūt yra kito gamintojo panašios sudėties produktų  g.gif

supratau.. bandysim ieskot. o jus kur perkat, inetrentu?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 06 21, 08:25)
supratau.. bandysim ieskot. o jus kur perkat, inetrentu?

Taip, internetu mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip pat naudoju karotenoidų mišinį,natural factors firmos.Perku iherb.O paprastas beta karotinas ten kelis kartus pigiau,nei LT vaistinėse.
Atsakyti