Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 11 tema

Sianakt sapnavau, kad -40% paleido lotuliukas.gif
Idomu koks "ligos" lygis, kai sapnuoti pradedi.. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2011 03 23, 23:38)
Siandien gavau balerinkes tas,lietaus wub.gif nerealios. Minkstutes,dailutes, patogios....
Ir dar...optiskai mazina peda. Tikrai galiu tik pagirti 4u.gif
Beje, 9m dydis idealiai atitiko 26cm pedai drinks_cheers.gif

pasirodykit.. gal vel ju uzsinoresiu bigsmile.gif
QUOTE(Laputa @ 2011 03 24, 10:27)
Sianakt sapnavau, kad -40% paleido  lotuliukas.gif
Idomu koks "ligos" lygis, kai sapnuoti pradedi..  blush-anim-cl.gif

Sunkus lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va, dave jau ir nauja akcija doh.gif lotuliukas.gif
Free shipping on all crewcuts orders!!!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 24 kovo 2011 - 09:51
O ko jus cia siandien tos nuolaidos tikites biggrin.gif Nepamenu, kad ismestu ketvirtadieni, paprastai duoda penktadieniais. Taip, kad manau rytoj bus jei isvis bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 24 kovo 2011 - 09:51
QUOTE(Soy @ 2011 03 24, 09:51)
O ko jus cia siandien tos nuolaidos tikites biggrin.gif Nepamenu, kad ismestu ketvirtadieni, paprastai duoda penktadieniais. Taip, kad manau rytoj bus jei isvis bus.

Oiiiiiii nebegaliu... lotuliukas.gif čia įtariu visai sunki ligos stadija... bet info taaaaaip netgi sakyčiau LOGIŠKAI pteikta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 03 24, 09:51)

Buna buna ir ketvirtadieniais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbuliukas @ 2011 03 24, 09:53)
Oiiiiiii nebegaliu...  lotuliukas.gif čia įtariu visai sunki ligos stadija... bet info taaaaaip netgi sakyčiau LOGIŠKAI pteikta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nesupratau? blink.gif Prie ko cia ligos stadijos isvis? Kas cia isvis tokio juokingo?
Dazniausiai nuolaidas ismeta penktadieni ryte ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(Laputa @ 2011 03 24, 09:55)
Buna buna ir ketvirtadieniais  biggrin.gif

Na nepamenu, nebent retai, tos 30-40 kiek pamenu budavo penktadieniais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 24 kovo 2011 - 10:00
[quote=Soy,2011 03 24, 10:01]
Nesupratau? blink.gif Prie ko cia ligos stadijos isvis? Kas cia isvis tokio juokingo?

Prieš tai mergaitės kalbėjo apie ligos stadijas..ir nuolaidų tikimybę, o Jūsų postas man į temą pasirodė...
Aš visai nepiktai.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbuliukas: 24 kovo 2011 - 10:07
Kai ka papilde jau mirksiukas.gif

Megztuko ivairus dydziai ir daug kam patinkanti spalva.
Golfuko xs dydis ir juoda spalva.
Apyranke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 24 kovo 2011 - 10:11
QUOTE(bumbuliukas @ 2011 03 24, 10:06)
Prieš tai mergaitės kalbėjo apie ligos stadijas..ir nuolaidų tikimybę, o Jūsų postas man į temą pasirodė...
Aš visai nepiktai....  4u.gif

Cia ne ligos stadijos, o gera atmintis biggrin.gif Pastebejau toki desninguma ir tiek.
As dar kol kas nesapnuoju nuolaidu ir palyginus su kitom labai kukliai uzsisakineju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 03 24, 10:01)
Na nepamenu, nebent retai, tos 30-40 kiek pamenu budavo penktadieniais smile.gif

Pažiūrėjau kelias tokias dideles nuolaidas atgal. Kada jos buvo paskelbtos. Tai tokio dėsningumo jog dažniausiai penktadienį tikrai nėra schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 24 kovo 2011 - 10:10
Naujas katalogas balandzio
http://www.jcrew.com...F...157&index=1
Papildyta:
QUOTE(Dzinte @ 2011 03 24, 10:09)
Pažiūrėjau kelias tokias dideles nuolaidas atgal. Kada jos buvo paskelbtos. Tai tokio dėsningumo jog dažniausiai penktadienį tikrai nėra schmoll.gif

Pagal mano pastebejimus yra rolleyes.gif Nesusigalvojau gi.
Atsakyti