Jeigu nesunku, gal galit parasyti ismatavimus, kiek cm liemuo ir kiek per klubus, toje vietoje kur baigiasi uztrauktukas
O jie kaip suprantu irgi nepadidinti?
Rodau ir as savo linini, ant manes ilgesnis nei ant savitos, nes as zemesne, bet as dar ilgesnio norejau Cia ant maikutes greit uzsirengiau, nelabai graziai guli..siaip jei nieko nesivilkt po apacia tai laisvesnis. Spalva atitinka katalogine foto, dydis berods taip pat Pas mane xs
Jeigu nesunku, gal galit parasyti ismatavimus, kiek cm liemuo ir kiek per klubus, toje vietoje kur baigiasi uztrauktukas
O jie kaip suprantu irgi nepadidinti?
As irgi uzsisakiau dvejodama, bet tiko dydis puikiai, mano ugis 172 cm, tai regular ilgis pats tas. Realiai faini jie, man patiko O Jum gal ir 26 dydis tiks,juk priklauso dar ir nuo figuros
Rodau ir as savo linini, ant manes ilgesnis nei ant savitos, nes as zemesne, bet as dar ilgesnio norejau Cia ant maikutes greit uzsirengiau, nelabai graziai guli..siaip jei nieko nesivilkt po apacia tai laisvesnis. Spalva atitinka katalogine foto, dydis berods taip pat Pas mane xs
Dar norejau paklausti LINAMOG del sio megztuko Su kokiais ismatavimais koki dydi turit? As su 89 cm per krutine turiu S,bet lyg ir mazesnio noretus. Niekaip negaliu apsisprest, pasilikt ar parduot
As jo dar tik laukiu, M dydi emiau su 98cm krutine.
Gal kiek visgi padidintas : as irgi gavau XS, nors viska paprastai is megztuku perku S. Man tas XS visai neaptemptai ant nuogo kuno atrodo - +/- kaip Soy ant maikutes (tik trumpesnis)