Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 11 tema

QUOTE(ralija @ 2011 03 20, 15:07)
gal turite svarko nuoroda?  4u.gif

http://www.jcrew.com...29928/29928.jsp
4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Soy @ 2011 03 20, 07:57)
Rodau ir as savo linini, ant manes ilgesnis nei ant savitos, nes as zemesne, bet as dar ilgesnio norejau biggrin.gif Cia ant maikutes greit uzsirengiau, nelabai graziai guli..siaip jei nieko nesivilkt po apacia tai laisvesnis. Spalva atitinka katalogine foto, dydis berods taip pat g.gif  Pas mane xs

na va, nereiks saviskio atsisakyt, ramiai lauksiu dabar, viskas gerai su siuo zydru megztuku smile.gif dailu

QUOTE(Loreta_1973 @ 2011 03 20, 10:43)
Gal kiek visgi padidintas  g.gif : as irgi gavau XS, nors viska paprastai is megztuku perku S. Man tas XS visai neaptemptai ant nuogo kuno atrodo - +/- kaip Soy ant maikutes (tik trumpesnis)  ax.gif

Tai ir neturi aptemptai atrodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2011 03 20, 15:25)
Pora metų perku Jcrew, bet kainos tai panašios, net kai kas pigiau kartais atrodo, mat jau išmokau atsirinkti gal....neturiu nieko beveik po 10$ g.gif + anksčiau  nuolaidas mažesnes duodavo ax.gif

Na po 10 $ nebent cotton maikutes 4u.gif Pati perku ne pirmus metus, bet kad nesu nusipirkusi megztuko ar kelniu po 10 $ rolleyes.gif
Papildyta:
[quote=Vlastimila,2011 03 20, 14:42]
Gerai 4u.gif
Man ši suknelė graži, galėjo dar ilgio pridėt..
user posted image
Gavau šį-man pasirodė, kad jis visai nepadidintas, lygtai albume dar buvo komentaras-niekaip nesuradau....
user posted image

As ir turiu tokia, tai sakyciau xs d. atitinka s d. Tarp kitko, is j.crew perkant sudetis yra linen/cotton, o is factory tik cotton.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 20 kovo 2011 - 17:52
Pasirodysiu savo Vintage cotton ruffle shirt smile.gif tik nuorodos nerandu. Dydis XS, labai atitinka smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2011 03 20, 19:21)
Pasirodysiu savo Vintage cotton ruffle shirt smile.gif tik nuorodos nerandu. Dydis XS, labai atitinka smile.gif
user posted image

Kaip as pavargau jau gaudyti sia bliuzele doh.gif niekaip S neismeta doh.gif
O medziagyte nera "skysta" g.gif
Atsakyti
QUOTE(doshke @ 2011 03 20, 19:42)

O medziagyte nera "skysta"  g.gif

Skystoka, bet ne per daug:)
Atsakyti
Pasiemiau siandien dar kelis rubelius thumbup.gif Soriukas uz foto kokybe blush2.gif

Vintage matchstick cord wub.gif , spalvyte - blanched almond wub.gif Jau kaip dziaugiuos, kad pataikiau dydi thumbup.gif Imsiu dar kitos spalvytes ax.gif

user posted imageuser posted image

Reali velvetuku spalvyte:

O bliuskyte man atrodo ir vel per didele doh.gif
Perfect fit ruffle henley wub.gif , spalvyte - hthr graphite

Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2011 03 20, 22:29)

turiu tokios pačios spalvos šituos velvetus, tikėjausi šviesesnių, bet tokius, pasirodo, ir derinti lengviau, jau dabar neišlendu iš jų smile.gif

o maikelė, nepasakyčiau, kad didelė. čia juk trikotažas, toks laisvalaikio rūbas labiau, turi laisvumo turėt.
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2011 03 20, 21:29)
Pasiemiau siandien dar kelis rubelius  thumbup.gif  Soriukas uz foto kokybe  blush2.gif

Vintage matchstick cord  wub.gif , spalvyte - blanched almond  wub.gif Jau kaip dziaugiuos, kad pataikiau dydi  thumbup.gif Imsiu dar kitos spalvytes  ax.gif

Koki velvetuku dydi emei? bigsmile.gif Cia tie be elastano? g.gif Ir tiesa, koks tavo ugis? ax.gif
Maikyte visai ne didele, labai graziai atrodo mirksiukas.gif Nebent megsti labai aptemptus rubus ax.gif As tai tokio laisvumo nesiociau mirksiukas.gif
Ir gal dar nuorodele maikutes galima? Nerandu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 20 kovo 2011 - 21:44
QUOTE(Asstule @ 2011 03 20, 21:29)

Viskas atrodo puikiai, maike tikrai nera didele schmoll.gif Koks dydis velvetuku? bigsmile.gif
Atsakyti
Proud_Mommy, labai graziai bliuskute atrodo thumbup.gif As irgi tokios laukiu, tik kitos spalvytes ax.gif

VVaiva, mano ugis 170cm, emiau 24dydi su 64-87 ismatavimais. Velvetukai cia sitie:
http://www.jcrew.com...D=1296991771116

O sakot ne per didele bliuskyte man g.gif Niu man lyg siauresnes per krutine noretusi blush2.gif
Bliuskytes dabar nera, bet jos kodukas: 32454. Per mano issisaugota nuoroda rodo sijona doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asstule: 20 kovo 2011 - 22:01
QUOTE(Asstule @ 2011 03 20, 22:00)
VVaiva, mano ugis 170cm, emiau 24dydi su 64-87 ismatavimais. Velvetukai cia sitie:
http://www.jcrew.com...D=1296991771116

Liuks, as irgi 24 dydzio laukiu thumbup.gif Tik as aukstesne... Idomu, koks bus man ilgis g.gif
Velvetukus su uztrauktukais uzsisakius 24 ir 25 dydzio, tai gal irgi 24 tiks g.gif
Atsakyti