Sveikutes, pleputes

Daug graziu darbu prideta
O as sergu... su koiazu kol kas stoviu vietoje...
Einu jusu darbeliais pasidziaugsiu...
Rita Gude, man tavo antrasis koliazas labai smagus - tas su nuotraukomis.
O mergaiciuke smagiai baranka griauzia

Pagaliau pasivaiksciojau po
Alabamos Flickr nuotraukytes... Labai grazios... Ypac portretuose jauciamas tam tikras savitas stiliukas. Labai patiko.
Abecele - idomus darbas

Nematau vyruko portretu...
Svajone mūsų, aciu uz nuorodele i reportazus. Tikrai idomu. Nuotraukos jaudinancios.
Kristuko nestukes fotosesija patiko. Kai kas sako, kad standartisku kadru yra, bet kaip kitaip besimokant ir pirma kart is vis tokio tipo fotosesija darant. Labai stipriai matosi padirbeta su rakursais, pozomis, idejomis. Vien kad tiek kadru kiekvienai pozai skirta. Siaip saunuole, kad iki galo vykdei sumanyma, iskankinai iki galo. Grazi sviesa, pamodeliavimas, spalvu apdirbimas. Manau, mamyte turejo likti labai patenkinta.
Rasai "Geras fotografas butu islauzes geru kadru...", o vieno gero fotografo bloge esu perskaiciusi "Kuo dazniau naudosites stebuklingu mygtuku "Delete", tuo jusu nuotraukos taps geresnes..." Jis apie tai, kad kadru daroma labai daug, o paliekami tie, kurie arciausiai yra jo idealo...
Refresh, man patiko koliazo pratesimas... nes pati nezinau kaip buciau susidorojusi su tokio tipo nuotrauka. Nelengva uzduotis, bet sauniai susitvarkyta.
Mija23, sveikinu islaikius ND

ir isijungus i musu kompanija

Mazylio foto labai grazi, melyna spalva graziai atsikartoja. Dobiliukai del rakurso patiko, tik kiek balksvas plemukas desinaijame virsutiniame kampe kliuna ir kiek dangui daugoka erdves... Gelyte be muses kiek is virsaus ir is desines prikirpciau... Su muse ziedelis nepatiko... kazkaip netinka jie viens prie kito
je t'aime, grazi mergyte ant lango. Spalvytes geros.
Laukine25, man cia aseselis visai nemaiso..., kiek laiptu juodas trikampis keistai ziurisi... O mergytes poza, spalvu apdirbimas labai patinka.
frederica, Alisos interpretacija superine.
Tigos pratesimas idomus... Mergina matosi gerai pries objektyva jauciasi.
Man smagiausia ta su prikasta akiniu kojele ir ant veido uzkritusiais plaukais... Ant suoliuko kiek perpozuotos foto...
Papildyta:Mustachio, blyniuku kruvele patrauki, tik manfonas toks rekiantis nelabai. Rakursas geras, tik lekstes apacios norisi...
nieliuke, vaikucio portretukai spalvoti i geltonuma nesa. Sienos geltonos namie matyt? reiktu kiek WB pataisyti. Pirmojoje kompozicijos kitokios noretusi - akytes centre.
Antrojoje marskinuku tikrai kitokiu noretusi ar languotu, ar dzinsiniu, kad tikroviskesnis vaikezas atrodytu...
JB vertimo norisi kiek sviesesnio, kad veidukas netoks pilkas butu...