Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

blush2.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 03 20, 00:14)

Palauk, gal ryt aš irgi raudonuosiu, tu dėl daiktų, aš dėl šešėlių, kurių nematau, gal akinių jau reikia, seniai tikrinaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 20, 00:22)
Palauk, gal ryt aš irgi raudonuosiu, tu dėl daiktų, aš dėl šešėlių, kurių nematau, gal akinių jau reikia, seniai tikrinaus biggrin.gif

čia man akys išvarvėjo cool.gif , visą vakarą kelionės foto tvarkau mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš čia dėl šešėlio už mergytės, ant sienos kur krenta.. Ar jis skaitomas jau negerai?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 20, 00:27)
Aš čia dėl šešėlio už mergytės, ant sienos kur krenta.. Ar jis skaitomas jau negerai?

Kokia rimta, mes čia taip juokaujam biggrin.gif

Na, reikėjo paieškoti man jo, bet kai pamačiau, nepatiko. Pagalvojau, gal galima tą šoną visą patamsint, bet tada nesąmonė būtų, nes toliau siena juk ne juoda. Žodžiu, iš mano žalios pusės tai vienas pasiūlymas, kurį pati turbūt žinai, arba nieko nedaryk, nes nuotrauka labai graži, arba blurink / šviesink kiek įmanoma natūraliau. O ar blogai, čia ne mano kompetencijai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 20 kovo 2011 - 00:34
Nea, nerimta smile.gif Nesupratau ar supratot ar ne, tai papildžiau klausimą... Blyn, paskaičiau Alabamos palaikintą linką FB apie vieną mergytę, rankos nusviro, nieko nebegaliu daryt.. O turėjau dar prie sesijos nuotraukų sėdėt. Kaip visgi viskas kartais trapu..

Labanaktis.
Atsakyti
Frederica, musu saulute, su gimtadieniu tave :***
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 19, 21:49)
Sveikos,
gerą klausimą AirV uždavė.. Norėčiau ir aš nuomonės dėl šešėlio:Ką manote? g.gif

Viskas labai tvarkoj čia šitoj nuotraukoj.
Ko jūs baidotės tų šešėlių? labai graži įstrižinė kompozicija.
Super. Aš tai neturiu prie ko čia prikibt. Visiškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 20 kovo 2011 - 07:32
Frederica 4u.gif
Atsakyti
Je taime, visų pirma parašysiu, kad esi labai švelnių bruožų, fotogeniška. Parodyk daugiau savo autoportretų smile.gif
Spalviškai nelabai patinka, nors matyt skonio reikalas, visi per tą periodą praėjom. O šiaip, gražiai.

Laukine man tas šešėlis už nugaros nepatinka. Ir šiaip, iš viršaus užspausta, gaila nukirpto viršugalvio. Rankų pozicija faina, patinka man taip smile.gif Matosi kad atsikalei su nuotraukų apdirbimu, jau kaip ir galima atpažinti tavo foto. Bet su kompozicija truputuką reikia padirbėti. Na, bet į priekį vistiek eini.
Tiesa, ir vaikučio su morka foto faina. Tokia sveikuoliška smile.gif gerai nuteikianti.

Frederica, tavo Alisos interpretacija labai faina. Nuostabi idėja su tom durelėm. Matyt kiekvienam vaikui patiktų tokia slapta vietelė. Drabužėliai gražus.

Tiga, na tvarkinga foto su lagaminu ir mergina, bet negaliu pasakyti, kad labai patinka. Nenatūrali. Nesuprantu kam tas lagaminas čia. Flickr kitos kelios patiko, vėliau brūkštelsiu prie jų. Dabar paskubomis rašau.
Paukščių gaudymo foto nepatinka.

Mija foto su gėle ir muse tai brrrr. Na fokusas yra, bet nu nefaina žiūrėti man į tokias. Linkiu, kad čia būdama išlavintum ir savo skonį ir pramoktum fotografuoti. Tikiu greitai džiuginsi kitokiais darbais.

Nieliuke pirma foto galėjo būti vertikali. Žaisliuko tik ausytės tėra, kiek suprantu būtent tą žaisliuką vaikutis nori parodyti. Tai vat ir trūksta. O šiaip mielai jis žiūri, tai tiesiai į akis smile.gif
Spalvotoje ir jb netinka ta kepurė. Nesiderina prie drabužėlio. O taškuotas drabužėlis labaio fotogeniškas. Palikai daug viršaus, o apačioje rankutės nesutalpinai. Arba visą galėjai paimti į kadrą, arba visai neimti, tuomet iš arčiau fotografuoti. Spalvota visgi man labiau patinka, čia tas vertimas į jb netinka. Pabandyk paprastą jb, švarų.

Mustachio jau tau merginos surašė viską. Man apdirbimas foto nepatinka. Fonas tai fotogeniškas gera spalva. Bet kažkoks rūkas uždėtas ar kažkas panašaus. Na netinka. Taip pat Hazelnut ar kas tau brūkštelėjo neblogą komentarą, tad daugiau pridurti tikrai neturiu ką.

Joreta, nuotraukos formatas keistas. Įdomu koks buco originalas. Man čia horizontalios foto norisi. Šešėlis už galvos negražus.

Alabama, labai įdomus vertimas į jb. Gali atsiųsti el. paštu mažesnę, spalvotą? Nes kol kas nesuprantu ar mane pats vertimas į jb erzina ar šiaip nuotraukoje kažkas nepatinka. Tai paskui brūkštelėčiau komentarą.

Ellos nušviesinta labai foto, išties perdaug.

Zirzilija, žinai tikriausiai tas koliažiukas geriausias iš visų tavo maisto fotografavimo bandymų. Gražiai sudėliojai. Ypač kairė pusė faina. O ir dešinė nebloga. Šaunuolė, sekasi vis geriau.

Vienintele paprastai ir gražiai išsisukai su koliažu. Tikrai rodos to paties žmogaus daryta foto. Jei norėtum kitaip kažką daryti, kiek suprantu tavo foto pirma. Tai tarkim iš arčiau fotografuočiau su laistytuvėliu pilant vandenį. Tuomet dar aikšeksnis koliažas būtų. Arba kad ir sėklų ant žemės paerčiau ir iš arti fotografuočiau. Gal dar kokia mintis ateis, jei norėsi dar kitą variantą suruošti.

Maggie tavo foto žaidimui. Kas kliūna, tai kad beveik visi tie patys daiktai. Ir viršaus tavo foto trūksta, apačios galėjo būti mažiau.
Tai kaip ta grupė toliau tęsis? Alexso, kur tu. Ar ruoši tu foto, ar keliam Maggie foto į grupę? Spręskit ir važiuokit toliau su žaidimu

Atrodo visas pakomentavau. Jei ką, šaukit garsiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 kovo 2011 - 09:53
Ačiū labai už komentarus mano nuotraukoms. Labai. Turiu tos foto mažiau kirptos, su viršugalviu, kirpau, nes sukau ja trupučiuką, kad būtų lygi, nes laiptai sraigtiniai, tai visa ta nuotrauka man lyg sviro.. Pirmas mano priešas kompozicija, antras- tas 'nevažiavimas' į šonus smile.gif Dažnai pamirštu sužiūrėti horizontus smile.gif

Papildyta:
Frederica ir aš prisidedu prie sveikinimų... Kadangi esi laiminga, graži, jauna, mama, žmona, namų šeimininkė, kurėja, linkiu, kad tokia ir išliktum.. Kad mūzos Tavęs nepaleistų, kad laimė ir grožis būtų visada šalia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 20, 10:38)

Zirzilija, žinai tikriausiai tas koliažiukas geriausias iš visų tavo maisto fotografavimo bandymų. Gražiai sudėliojai. Ypač kairė pusė faina. O ir dešinė nebloga. Šaunuolė, sekasi vis geriau.

aciu uz komentara 4u.gif

Frederica happybday.gif
Atsakyti