Je taime, visų pirma parašysiu, kad esi labai švelnių bruožų, fotogeniška. Parodyk daugiau savo autoportretų
Spalviškai nelabai patinka, nors matyt skonio reikalas, visi per tą periodą praėjom. O šiaip, gražiai.
Laukine man tas šešėlis už nugaros nepatinka. Ir šiaip, iš viršaus užspausta, gaila nukirpto viršugalvio. Rankų pozicija faina, patinka man taip

Matosi kad atsikalei su nuotraukų apdirbimu, jau kaip ir galima atpažinti tavo foto. Bet su kompozicija truputuką reikia padirbėti. Na, bet į priekį vistiek eini.
Tiesa, ir vaikučio su morka foto faina. Tokia sveikuoliška

gerai nuteikianti.
Frederica, tavo Alisos interpretacija labai faina. Nuostabi idėja su tom durelėm. Matyt kiekvienam vaikui patiktų tokia slapta vietelė. Drabužėliai gražus.
Tiga, na tvarkinga foto su lagaminu ir mergina, bet negaliu pasakyti, kad labai patinka. Nenatūrali. Nesuprantu kam tas lagaminas čia. Flickr kitos kelios patiko, vėliau brūkštelsiu prie jų. Dabar paskubomis rašau.
Paukščių gaudymo foto nepatinka.
Mija foto su gėle ir muse tai brrrr. Na fokusas yra, bet nu nefaina žiūrėti man į tokias. Linkiu, kad čia būdama išlavintum ir savo skonį ir pramoktum fotografuoti. Tikiu greitai džiuginsi kitokiais darbais.
Nieliuke pirma foto galėjo būti vertikali. Žaisliuko tik ausytės tėra, kiek suprantu būtent tą žaisliuką vaikutis nori parodyti. Tai vat ir trūksta. O šiaip mielai jis žiūri, tai tiesiai į akis
Spalvotoje ir jb netinka ta kepurė. Nesiderina prie drabužėlio. O taškuotas drabužėlis labaio fotogeniškas. Palikai daug viršaus, o apačioje rankutės nesutalpinai. Arba visą galėjai paimti į kadrą, arba visai neimti, tuomet iš arčiau fotografuoti. Spalvota visgi man labiau patinka, čia tas vertimas į jb netinka. Pabandyk paprastą jb, švarų.
Mustachio jau tau merginos surašė viską. Man apdirbimas foto nepatinka. Fonas tai fotogeniškas gera spalva. Bet kažkoks rūkas uždėtas ar kažkas panašaus. Na netinka. Taip pat Hazelnut ar kas tau brūkštelėjo neblogą komentarą, tad daugiau pridurti tikrai neturiu ką.
Joreta, nuotraukos formatas keistas. Įdomu koks buco originalas. Man čia horizontalios foto norisi. Šešėlis už galvos negražus.
Alabama, labai įdomus vertimas į jb. Gali atsiųsti el. paštu mažesnę, spalvotą? Nes kol kas nesuprantu ar mane pats vertimas į jb erzina ar šiaip nuotraukoje kažkas nepatinka. Tai paskui brūkštelėčiau komentarą.
Ellos nušviesinta labai foto, išties perdaug.
Zirzilija, žinai tikriausiai tas koliažiukas geriausias iš visų tavo maisto fotografavimo bandymų. Gražiai sudėliojai. Ypač kairė pusė faina. O ir dešinė nebloga. Šaunuolė, sekasi vis geriau.
Vienintele paprastai ir gražiai išsisukai su koliažu. Tikrai rodos to paties žmogaus daryta foto. Jei norėtum kitaip kažką daryti, kiek suprantu tavo foto pirma. Tai tarkim iš arčiau fotografuočiau su laistytuvėliu pilant vandenį. Tuomet dar aikšeksnis koliažas būtų. Arba kad ir sėklų ant žemės paerčiau ir iš arti fotografuočiau. Gal dar kokia mintis ateis, jei norėsi dar kitą variantą suruošti.
Maggie tavo foto žaidimui. Kas kliūna, tai kad beveik visi tie patys daiktai. Ir viršaus tavo foto trūksta, apačios galėjo būti mažiau.
Tai kaip ta grupė toliau tęsis? Alexso, kur tu. Ar ruoši tu foto, ar keliam Maggie foto į grupę? Spręskit ir važiuokit toliau su žaidimu
Atrodo visas pakomentavau. Jei ką, šaukit garsiai