Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 03 25, 15:47)
o aš ne į temą. Mano vaikis nuo šiandien skaito  smile.gif  Nu nerealiai fainai. Savaitgalį reikės fotosesiją sumąstyti tą proga  smile.gif

sveikinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 03 25, 14:15)
Ateinu atsiskaityt su portreto uzduotele...  blush2.gif  Veluoju jauciu....

Akasha, nevėluoji, va aš tai vėluoju blush2.gif Bet aš tyčia dar tempiu. O tavo nuostabūs portretukai.
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 03 25, 14:47)
o aš ne į temą. Mano vaikis nuo šiandien skaito  smile.gif  Nu nerealiai fainai. Savaitgalį reikės fotosesiją sumąstyti tą proga  smile.gif
Sveikinu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 03 25, 15:44)
Tai sakot tos gėlės mano ne minimalizmas ane?  :

jeigu butu buvusi viena gelyte, manau taikytum i minimalizma.

o sita idomu minimalistine? g.gif
user posted image

o sitoji tai tikriausiai nebe? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 25 kovo 2011 - 15:00
QUOTE(Yvette @ 2011 03 25, 15:47)
Papildyta:

tai ir dabar junkis. Kažkas irgi nebuvo visų nd atlikęs, bet vistiek dalyvavo žaidimuose. ND nepabėgs, svarbu nepamiršk atlikti.

kaip faina bigsmile.gif maniškis dar nei vienas net kalbėti nemoka doh.gif lotuliukas.gif Sava kalba murma blush2.gif

O tai kokios taisyklės, ką konkrečiai reikia padaryti? blush2.gif ar tiesiog temos "Maistas" "Protretas" ? g.gif
Atsakyti
Akasha, rolleyes.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 03 25, 13:47)

4u.gif
ir maniskis neseniai pradejo, labai smagu bigsmile.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 25, 13:55)
Akasha, nevėluoji, va aš tai vėluoju  blush2.gif  Bet aš tyčia dar tempiu. O tavo nuostabūs portretukai.

Ir as blush2.gif uzduoti gavau ne su savo vaiku, tai sunku laika, orus ir norus suderinti, bandziau improvizuoti ir saviski fotkinti, bet jis issiviepia ir maivytis pradeda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 25, 15:58)
jeigu butu buvusi viena gelyte, manau taikytum i minimalizma.

na mums sakė minimalizmas 3-4objektai g.gif na šiaip sunku man minimalizmą fotkinti lotuliukas.gif

labai graži foto,bet kaip suprantu jei būtų tolyje koks einantis žmogiukas tada būtų minimalizmas blush2.gif o dabar labai gražus peizažas blush2.gif na čia aš taip manau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 25 kovo 2011 - 15:02
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 25, 14:58)
Mano manymu ne. Bet žinai mano manymus, aš galiu būti ir neteisi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 03 25, 15:59)

O tai kokios taisyklės, ką konkrečiai reikia padaryti?  blush2.gif  ar tiesiog temos "Maistas" "Protretas" ? g.gif

nera jokiu taisykliu maistui smile.gif galima arba ruosima/gaminima fotografuoti, ar pati patiekala smile.gif

o potreto uzduoteles mes buvom gave individualiai kiekviena smile.gif buvom suskirstytos i grupeles ir atlikinejom uzduotis smile.gif man dar reikia viena atsiskaityti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 03 25, 16:01)
na mums sakė minimalizmas 3-4objektai  g.gif na šiaip sunku man minimalizmą fotkinti  lotuliukas.gif

labai graži foto,bet kaip suprantu jei būtų tolyje koks einantis žmogiukas tada būtų minimalizmas  blush2.gif o dabar labai gražus peizažas  blush2.gif na čia aš taip manau  blush2.gif

ten tolyje, desiniajam kampe ties horizontu matosi miestas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 25, 14:47)

kaip smagu wub.gif sveikinu 4u.gif lauksim nuotraukyčių drinks_cheers.gif

Aš paantrinsiu apie vaikus, labai faina, kai vaikas kalbėti pradeda, tokių "vėjų" prisimąsto, kad griūk negyvas biggrin.gif Šiandien išsikasė iš žaislų dėžės dugno lėlę barbę, susivėlus, nežaidžiama jin...sėdėjo Liepa, žiūrėjo į ją, kol galiausiai atsiduso ir pasakė: gazuole (gražuolė) lotuliukas.gif ir sugalvok tu man taip biggrin.gif nors šiaip aš ją giriu naudodama šį žodį, vis mėgstu pasakyt: gražuolė tu mano, gražuolytė.
Atsakyti
gotte, aš jau laukiu tavo šedevro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 03 25, 16:03)
Aš paantrinsiu apie vaikus, labai faina, kai vaikas kalbėti pradeda, tokių "vėjų" prisimąsto, kad griūk negyvas  biggrin.gif Šiandien išsikasė iš žaislų dėžės dugno lėlę barbę, susivėlus, nežaidžiama jin...sėdėjo Liepa, žiūrėjo į ją, kol galiausiai atsiduso ir pasakė: gazuole (gražuolė)  lotuliukas.gif ir sugalvok tu man taip  biggrin.gif nors šiaip aš ją giriu naudodama šį žodį, vis mėgstu pasakyt: gražuolė tu mano, gražuolytė.

lotuliukas.gif gazuole biggrin.gif
Reiktų kokią temą sumąstyti, su aptriušusiais gazuoliais zaislais smile.gif
Turiu dar aš savo gazuolišką raudonkepuraitę, jei anyta ar brolienės vaikai kur nenukišo. Gegužės mėn. skrisim, tai paieškosiu ir bandysiu ką nors sumąstyti su ja. Bus ir pačiai prisiminimas.

Pažiūrėjau tavo dienoraštį. Na tikrai gražuolė tavo dukrytė. Ta serija foto su kate ir mergaite smagi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 25 kovo 2011 - 15:10
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 25, 16:03)
nera jokiu taisykliu maistui smile.gif galima arba ruosima/gaminima fotografuoti, ar pati patiekala smile.gif

o potreto uzduoteles mes buvom gave individualiai kiekviena smile.gif buvom suskirstytos i grupeles ir atlikinejom uzduotis smile.gif man dar reikia viena atsiskaityti ax.gif
Papildyta:
ten tolyje, desiniajam kampe ties horizontu matosi miestas rolleyes.gif

aišku,tai kaip ir tada maistą pafotkinti reikia ax.gif nes nu portretui kaip ir nespėjau blush2.gif tai kitoje kokioje užduotyje dalyvaučiau jei priimtumėte blush2.gif

o miestą vos vos įžiūriu,matyt mano kompas kaltas - per mažas doh.gif (pas mane ebook ) 4u.gif
Atsakyti